Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מה יתן BIT 1 למערכת?

מדובר על רכב גולף

יש מערכת מוגברת עם 2 מגברים

מדבר 1 שולט על קומפוננט ו6\9

מגבר 2 שולט על סאב

HU מקורי RCD510.

פורסם

מה הביט1 יתן למערת שלך?

יותר נכון מה הוא לא יתן למערכת שלך???

ביט 1 זה פרוססור שהוא משול לנערת גומי של עולם האודיו לרכב.

1. ליין דרייבר - נתחיל בזה - יעלה את עוצמת אות המקור.

2. בקרת קליפינג.

3. הנחתה לכל ערוץ בנפרד.

4. השהיית זמנים לכל ערוץ בנפרד.

5. קרוס אובר בשתי שיטות אפשריות לכל ערוץ בנפרד - קרוס אובר בנד-פאס לכל ערוץ בנפרד.

6. היפוך פאזה לכל ערוץ בנפרד.

7. אקולייזר שליש אוקטבה לכל ערוץ בנפרד.

8. השתקה של המערכת בכניסת אות מהדיבורית.

9. יכולת לעבור להגברה אקטיבית (ראה ערך הגברה אקטיבית - יותר נכון עבודה אקטיבית)

ולא יודע מה עוד אני כבר עלול לשכוח אבל בוא נאמר שזה אלמנט חזק ביותר כתוספת למערכת שלך.

השאלה הנשאלת היא למה אתה רוצה להוסיף אותו?

מה לא בסדר מבחינתך במערכת?

אולי אפשר לפתור לך את הבעיה בצורה הרבה יותר פשוטה ובהשקעה קטנה יותר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה סדר גודל המחירים של הרכיב?

אני מעוניין להעלות את האיכות שמע ברכב.

כרגע שומעים טוב אבל אני חובבSQ בעוצמה וממה שיש מנסה להוציא את המירב.

אם יש אופציות אחרות לשיפור אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

פרוססור ביט1 עולה סביבות ה3.8K

כל מחיר פחות מזה ואתה כנראה רוכש את החומרה הישנה שיש לה לא מעט בעיות... אני לא מזמן נפרדתי לשלום מאחד כזה אחרי שהוא התחיל לרדוף אחרי הזנב של עצמו לאחר נסיון אתחול הגדרות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא עדיף להשקיע את הסכום הזה בקומפוננט ומגבר איכותים,סאב?

עם כל הפונקציות של BIT1,הוא לא יכול להפוך מערכת זולה ופשוטה להיי אנד אודיאופילי,לא משנה מה תעשה איתו.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

זה נכון מצד אחד ולא נכון מצד שני - הוא מאפשר לך להגיע לתוצאות מעולות במהירות עצומה לעומת עבודה פסיבית או אפילו עבודה מול פרוססורים רבים אחרים תוך כדי שימוש בבמשק גראפי שגובל בגאונות.

ומבחינת איכות הרכיב עצמו - הוא מדורג בתוך סדרת התסיסס של יצרן בשם אודיסון - אין צורך להרחיב על כך שמדובר במותג שמאוד מאוד שומר על כבודו במקומו.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא אמרתי שביט1 זה דבר רע,להיפך.

אבל במקרה הנ"ל לא יתרום לו הרבה,יש דברים יותר חשובים לשפר.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

ערב טוב

אני נוטה להסכים עם demandred בנושא הזה

אני גם חושב שיש דרך ארוכה לשפר את הסטאפ וכל זאת לפני הוצאה כספית בדמות של ה BIT1

ואדי זאת עם כל הכבוד ל אודיסון ובאמת יש כבוד (במקביל להמון חברות עם דרור :-D) עדיין, זה שזה מותג טוב לא מחייב את זה שזה הרכיב הטוב ביותר בכל סיטואציה ובכל סטאפ

אני אישית תומך יותר בהוצאת הכסף (אם כבר מדברים על הוצאה כספית) באיטום דלתות ובשיפור רכיבים (כשהחלפת מכשיר הוא מטרה עליונה)

בעולם אידיאלי כשמגברי המיין סטרים שיש ל XtremeIL ברכב יוחלפו למגברים איכותיים יותר

וכשרמקולי האנטרי לוול יוחלפו לסטים עם מסוגלות יותר גבוהה

וכשהבלאופונקט הפשוט יוחלף במכשיר רציני יותר

בקיצור אני מדבר על תשתית טובה יותר

אז אפשר בהחלט להשקיע כל כך הרבה כסף על פרוססור ובאמת להתעסק עם דקויות הצליל ובכלל להגיע לרזולוציות גבוהות יותר בהתעסקות עם הסאונד

דרור

פורסם

חברים לא אמרתי שאני לא מסכים אתכם

אני טוען שפרוססור תמיד יהווה תוספת אדירה ושיפור משמעותי למערכת - אם זה השיפור הנחוץ כרגע וזה שבהכרח יתרום הכי הרבה - תלוי מה פותח השרשיר מנסה להשיג

סאונד יותר טוב בבסיסו או יותר גמישות בכוון המערכת?

כל אחד וסדר העדיפויות שלו.

Pioneer TS-X150

פורסם

1500, יד שניה גם אופציה.

שיתאים למערכות מובנות ויוכל לשמש גם כמנחת.

ושיענה על הדברים הבאים בצורה טובה:

1. ליין דרייבר - נתחיל בזה - יעלה את עוצמת אות המקור.

2. הנחתה לכל ערוץ בנפרד.

3. השהיית זמנים לכל ערוץ בנפרד.

4. קרוס אובר בשתי שיטות אפשריות לכל ערוץ בנפרד - קרוס אובר בנד-פאס לכל ערוץ בנפרד.

5. היפוך פאזה לכל ערוץ בנפרד.

6. אקולייזר שליש אוקטבה לכל ערוץ בנפרד.

7. יכולת לעבור להגברה אקטיבית (ראה ערך הגברה אקטיבית - יותר נכון עבודה אקטיבית)

תודה

• תוכן חדש...