Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!

לאחר שרשורים מרובים (מעל 20 ערך :|) שהתפרסו לתקופה גדולה (בערך שנה :?),אחותי החליטה שהיא קונה כרכב ראשון-רכב חדש.

סיאט איביזה החדשה Sport 1.6 ידנית,ליתר דיוק.

כידוע,הרכבים החדשים (והאיביזה המצויינת לעיל בפרט),מצויידים בהרבה דברים שעוזרים לנהיגה (וחלק מפנקים את הנהג :-)).

עכשיו,הרכב עומד להיות הרכב הראשון שלה 8),ותהיתי האם אתם יכולים לעזור לי:

איזה דברים,אביזרים,וכדומה,צריך לקנות לרכב ראשון/חדש ???

תודה לעוזרים :-D .

נ.ב.- איך הרכב הנ"ל (סיאט איביזה החדשה Sport 1.6 ידנית)? מומלץ כ"סופר-מיני" לבחורה?

נ.ב.2. - איך עושים ציפוי ווקס לרכב חדש?

:twisted:
פורסם

ל"חכם" שערך את הכותרת,זו לא 1.6 SC, זו 1.6 S (לא 3 דלתות-אלא 5 דלתות.)

אבקש לערוך את הכותרת חזרה.

ועוד דבר:אני לא מבקש ייעוץ לרכישת רכב,אחותי כבר סגורה על האיביזה. אבקש להעביר חזרה.

פורסם

"לחכם" אני אומר שהאוטו מצויין,נוח,אחיזה מעולה,מהנה לנהיגה!

חיסרון אחד שהוא דיי משמעותי -רעש מוגזם מכיוון המנוע במיוחד בגרסת ה-1.6 (לי יש ה-1.6SC)

מבחינת "אביזרים"........האוטו חדש,איזה אביזרים הוא צריך???

האביזר החשוב ביותר הא אביזר "הדלק",תדלק וסע..

אגב בנסיעה לא ממש רגועה האוטו דיי מאכזב מבחינת הדלק(1\10 ממוצע)

בנסיעה רגועה (1\13),דיי מספק לרכב חדש עם ציפייה לשיפור.

לדעתי בגרסת ה-5 דלתות האוטו פחות יפה משמעותית מגרסת ה-3 דלתות קופה.

צבע עדיף=לבן,כתום,שחור

כתום נראה לי שהפסיקו לייצר

בהצלחה:)

פורסם
"לחכם" אני אומר שהאוטו מצויין,נוח,אחיזה מעולה,מהנה לנהיגה!

חיסרון אחד שהוא דיי משמעותי -רעש מוגזם מכיוון המנוע במיוחד בגרסת ה-1.6 (לי יש ה-1.6SC)

מבחינת "אביזרים"........האוטו חדש,איזה אביזרים הוא צריך???

האביזר החשוב ביותר הא אביזר "הדלק",תדלק וסע..

אגב בנסיעה לא ממש רגועה האוטו דיי מאכזב מבחינת הדלק(1\10 ממוצע)

בנסיעה רגועה (1\13),דיי מספק לרכב חדש עם ציפייה לשיפור.

לדעתי בגרסת ה-5 דלתות האוטו פחות יפה משמעותית מגרסת ה-3 דלתות קופה.

צבע עדיף=לבן,כתום,שחור

כתום נראה לי שהפסיקו לייצר

בהצלחה:)

תודה על התגובה :-) .

אני חושש שלא הבנת למה התכוונתי... התכוונתי ל:איזה אביזרים לקנות.

למשל:מסגרות דמוי-ניקל למספרי הרישוי,אפוד זוהר,וכדומה.

מחכה לעוד תגובות :wink: .

פורסם

אפוד זוהר, כבלים למקרה שתצטרך להניע, ג'ילדה, ווקס, שמפו לרכב, ספר תהילים, GPS, כיסוי לרכב,חיישני רוורס, מגן שמש לדשבורד...

בכל מקרה אני ממליץ לא להדביק תוספות של ניקלים ודברים מהסוג הזה, כל תוספת שמודבקת בסוף נושרת !

בהצלחה ומקווה שעזרתי :-D

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
אפוד זוהר, כבלים למקרה שתצטרך להניע, ג'ילדה, ווקס, שמפו לרכב, ספר תהילים, GPS, כיסוי לרכב,חיישני רוורס, מגן שמש לדשבורד...

בכל מקרה אני ממליץ לא להדביק תוספות של ניקלים ודברים מהסוג הזה, כל תוספת שמודבקת בסוף נושרת !

בהצלחה ומקווה שעזרתי :-D

אפוד סוהר לא צריך לקנות - מדובר באבזר רישוי שמגיע עם הרכב, בדיוק כמו משולש אזהרה.

כבלי התנעה - לא מומלץ, אם יש צורך בהתנעה עם מצבר ריק עדיף לקרוא לשירות, כדי למנוע נזק למחשבי הרכב.

ספר תהילים? אשתי מעדיפה תנ"ך שלם. כולל את ספר תהילים.

מדבקות וניקלים - חבל לקלקל את העיצוב המקורי של הרכב.

GPS - אם צריך, אבל בלי קשר לרכב החדש. ממילא אפשר להסתפק בהתקנה על כוס ואקום ואין צורך לקדוח חורים ברכב.

מבין כל האבזרים שציינת היחיד שהייתי מתקין הוא חיישני רברס, וגם אותם כדאי להתקין באמצעות היבואן (לפני המסירה) על מנת למנוע ספקות לגבי האחריות.

הכי חשוב - להצטייד באורך רוח בנהיגה כדי שהרכב ישאר יפה וחלק כמה שיותר זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...