Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בהגה לאנטיס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצעתי נסיעה ארוכה ראשונה לאחר קנית הרכב.

הנסיעה בוצעה בכביש 6 והבעיה היא רעידות בהגה במהירות של 135-140 קמש

אני מציין את הטיפולים שהרכב עבר בחודש האחרון

1. החלפת 4 צמיגים מישלין חדשים

2. החלפת ברקסים ומשולשים קדמיים (משולשים סינים)

3. כיוון פרונט ממוחשב

4.טיפול 75k

אשמח להצעות בפתרון הבעיה , לא יודע באיזה כיוון להתחיל 

פורסם
פנה לפנצ'ריה ובקש שיבצעו לך איזון גלגלים לכל ה 4, ושיבדקו שאין עיווט בצמיג או בג'אנט.

האם אתה חושב שהמשולשים יכולים לגרום לבעיה?

לא לגשת קודם כל למכון כיוון הפרונט?

פורסם

אם כשאתה נוסע ישר אז ההגה ממורכז והרכב לא מושך לאחד הצדדים שאתה עוזב את ההגה אז אין צורך לגשת לכיוון פרונט או לפחות זה לא דחוף.

רעידות בהגה זה לרוב מגלגלים לא מאוזנים או ג'אנט עקום או צמיג מעוות.

בדוק בנוסף לחץ אוויר.

האם לאחר החלפת המשולשים בוצע כיוון פרונט? אם לא אז תבצע למרות שזה לא יגרום לרעידות שאתה מזכיר.

פורסם
אם כשאתה נוסע ישר אז ההגה ממורכז והרכב לא מושך לאחד הצדדים שאתה עוזב את ההגה אז אין צורך לגשת לכיוון פרונט או לפחות זה לא דחוף.

בדוק בנוסף לחץ אוויר.

האם לאחר החלפת המשולשים בוצע כיוון פרונט? אם לא אז תבצע למרות שזה לא יגרום לרעידות שאתה מזכיר.

סדר הטיפולים היה

1. החלפת 4 צמיגים ובנוסף אני חושב שהוא עשה לי איזון צמיגים כי הוא שם כל גלגל במכונה שמסובבת אותם

2. החלפת משולשים ובקרסים

3. כיוון פרונט

אני אלך היום לבחור של הצמיגים ואני מקווה שהם לא יתחילו לטרטר אותי מאחד לשני

פורסם

בדוק בנוסף לחץ אוויר.

סדר הטיפולים היה

1. החלפת 4 צמיגים ובנוסף אני חושב שהוא עשה לי איזון צמיגים כי הוא שם כל גלגל במכונה שמסובבת אותם

2. החלפת משולשים ובקרסים

3. כיוון פרונט

אני אלך היום לבחור של הצמיגים ואני מקווה שהם לא יתחילו לטרטר אותי מאחד לשני

• תוכן חדש...