Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכשלה בטסט?

Scolpy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל טוב :-D ברכות.

מכיר תהרגשה, תהנה מיזה כמה שיותר.

לפני שאתה סוגר תשלום של אגרה על הרשיון וביטוח לא ממליץ לך לעלות על הכביש, אפילו שאתה רוצה תתאפק זה שווה את זה.

אל תשכח שאתה עולה על האוטו אין מי שיבלום אותך[ואתה לא רוצה לקבל בלימה עם בלם יד פתאום] תנהג כמה שיותר זהיר תיצמד לחוקים, תן זכות קדימה, שים לב יותר להולכי רגל, תמרורים וכו.. אל תמהר לשום מקום הנסיון יגיע עם הזמן, בהצלחה:wink:.

שילמתי לפני שעה את האגרה ואני מוכן לנהוג!

רק לסדר את הביטוח על הרכב ואז עושים את הסיבוב הראשון על הרכב 8)

מברוק!!! כול הכבוד!

ולשאר הנהגים לעתיד שנמצאים לפני טסטים, אני נכשלתי בטסט ראשון ובדף היה רשום ״עודף ביטחון עצמי״.

אז אמרתי למורה שלי שאני מיואש ומה הם רוצים ושאר ושאר המירמורים.

טסט אחריו היה כפול משום מה, הייתי לבד עם הטסטר ונהגתי מעל חצי שעה ובסוף עברתי חלק.

אז תתעודדו זה יכול לקרות לכולם.

צודק מילה במילה.

מזל טוב ובהצלחה.

ממליץ לך לנהוג הרבה עם מלווה טוב ואחראי, ככה תוכל "להשתפשף" ולהכין את עצמך לכביש טוב יותר.

כן אני דווקא בעד מלווה(טוב נו, ימאס לי בעוד פחות משבוע מכל סיפור הליווי :-D).

בידיוק כמו שאחרי הטסט פתאום כל תמרור עצור הופך לתמרור תן זכות קדימה - למי יהיה כוח לעצור כל הזמן? :lol:.

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

בידיוק כמו שאחרי הטסט פתאום כל תמרור עצור הופך לתמרור תן זכות קדימה - למי יהיה כוח לעצור כל הזמן? :lol:.

אז זהוא שלא.

"לא נמאס" אף פעם לעצור בתמרור עצור, או לפעול לפי התמרורים האחרים הפזורים בכביש.

תמרורים רמזורים וכו' הם אינם בגדר המלצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אז זהוא שלא.

"לא נמאס" אף פעם לעצור בתמרור עצור, או לפעול לפי התמרורים האחרים הפזורים בכביש.

תמרורים רמזורים וכו' הם אינם בגדר המלצה.

ל'

אני מאלו שהולך להיות סופר זהיר על הכביש(בניגוד לרוב החברים שלי שכבר לא מאותתים והופכים את ההגדרות של התמרורים) - אני רק אומר את המשפט שאמרתי לחבר שנסעתי איתו לפני שבועיים :)

(אני עדיין לא נסעתי על הכביש בכל מקרה)

פורסם

גבר גם אני חשבתי כמוך בהתחלה, כשיש עצור עוצרים. אל תתגרה במזל שלך.

אם תופס אותך שוטר על זה יש על זה קנס, שתדע [שמעתי מספיק מקרים].

:beerchug:

:ok:

פורסם

זה מה שחשוב? שלא יתפוס אותו שוטר?!?!

אולי כדי שהוא לא יהרוג מישהו אחר על הכביש?

כמו שאומרים בגלגלצ:

"העולם מתחלק לשני חלקים, אלו שעוצרים בעצור ואלו שלא. אלו שלא עוצרים בעצור, מתחלקים לשני חלקים!"

פורסם

כמו שאומרים בגלגלצ:

"העולם מתחלק לשני חלקים, אלו שעוצרים בעצור ואלו שלא. אלו שלא עוצרים בעצור, מתחלקים לשני חלקים!"

כן, לי חשוב מאוד העניין של הקנס ובתור ילד זה מה שהוא מחפש לשמוע, הוא לא יכול להרשות לעצמו לקבל כזה קנס.

לא יודע איך הגעת מפה ועד להרוג בן אדם, אנחנו דיברנו על עצירה מוחלטת של האוטו במקום גלישה. בשני המצבים הוא לא ידרוס אף אחד.

ותפסיק לשמוע גלגלצ זה מוחק לך תאים מהמוח:wink:.

:beerchug:

:ok:

פורסם

Dinabol אני לא יודעת מה הנסיון שלך בנהיגה וכמה זמן יש ברשותך רשיון.

הבחור הוציא אתמול רשיון נהיגה וכתב על מנת לשעשע או שלא, "בידיוק כמו שאחרי הטסט פתאום כל תמרור עצור הופך לתמרור תן זכות קדימה - למי יהיה כוח לעצור כל הזמן?"

יכל להיות שמורה הנהיגה שלו לא היה מאוד מוצלח אם הוא לימד אותו לעצור בעצור רק כשרואים שוטר בסביבה וכדי לא לקבל קנס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
גבר גם אני חשבתי כמוך בהתחלה, כשיש עצור עוצרים. אל תתגרה במזל שלך.

אם תופס אותך שוטר על זה יש על זה קנס, שתדע [שמעתי מספיק מקרים].

כמו שאומרים בגלגלצ:

כן, לי חשוב מאוד העניין של הקנס ובתור ילד זה מה שהוא מחפש לשמוע, הוא לא יכול להרשות לעצמו לקבל כזה קנס.

לא יודע איך הגעת מפה ועד להרוג בן אדם, אנחנו דיברנו על עצירה מוחלטת של האוטו במקום גלישה. בשני המצבים הוא לא ידרוס אף אחד.

ותפסיק לשמוע גלגלצ זה מוחק לך תאים מהמוח:wink:.

Dinabol אני לא יודעת מה הנסיון שלך בנהיגה וכמה זמן יש ברשותך רשיון.

הבחור הוציא אתמול רשיון נהיגה וכתב על מנת לשעשע או שלא, "בידיוק כמו שאחרי הטסט פתאום כל תמרור עצור הופך לתמרור תן זכות קדימה - למי יהיה כוח לעצור כל הזמן?"

יכל להיות שמורה הנהיגה שלו לא היה מאוד מוצלח אם הוא לימד אותו לעצור בעצור רק כשרואים שוטר בסביבה וכדי לא לקבל קנס.

ל'

אני אמרתי את זה בצחוק ובציניות על מה שקורה פה.

אל תפרשו את זה כאילו אני אומר עכשיו שאני הולך לנהוג איך שבא לי - ממש לא.

אגב, רק שתדעי שהמורה שלי הוא אחד היקים במרכז(עם וותק של מעל ל-40 שנה), אז אני לא חושב שהוא הביא לי שום הרגלים רעים.

פורסם

מזל טוב על הטסט, העיקר סע בזהירות, החיים שלך ושל הסובבים אותך תלויים בכך.

צבור נסיון, תשתפשף ותתמקצע בנהיגה.

בהצלחה!

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...