Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שהאוטו מתחמם בזמן קצר,בעבר לא היה כך,והיום בעליה חזקה

אחרי נסיעה מעכו לנצרת עלית, הגעתי לעליה חזקה יחסית אבל ארוכה ,התחמם אבל

לא הגיע למקסימום לפניו ב 3 מ״מ כיביתי את האוטו והפעלתי את מנוע המזגן שיתקרר

ואחר כך המשכתי עד הבית ,הכל הלך חלק אבל כשכיביתי ,מיכל העודף היה ריק

מחר אבדוק הרדיאטור ,האם זה מראה רדיאטור סתום?והכי חשוב פה האם חושבים

שרצועת ההפרדה נדפקה ושמחיב טיפול בראש מנוע? דחוף לי תענו .

פורסם

אני מציע שתבדוק פעולות פשוטות:

1-תמלא נוזל קירור ותבדוק אין נזילות מתחת לרכב ולכן יש חוסר בנוזל.

2-תבדוק שהמאוור עובד בצורה תקינה,וכשאר הרכב מתחיל להתחמם המאורר השני נכנס לפעולה.

3-תרמוסטט תפוס.

אבל כיוון שציינת שלא היה נוזל,הייתי בודק קודם חשש לנזילת נוזל קירור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום רב !

תבדוק את מה שכתב הכותב מעלייך.

התחל מהקל לכבד, ממה שאתה יכול לאבחן לבדך, וממה שרק מוסך יכול לאבחן.

בדוק תחילה האם המאורר נכנס לפעולה, כשמד החום מגיע למחצית הסקאלה, ללא הדלקת מזגן.

במידה והמאורר אכן נכנס לפעולה בזמן, בדוק לאחר כ5 דקות מהפעלת המנוע, את תפקוד התרמוסטט, על ידי מישוש בעזרת היד, את חום צינור תחתון לעומת צינור עליון.

במידה וצינור תחתון קר לגמרי או פושר, וצינור עליון רותח, התרמוסטט תפוס, ויש להחליף תרמוסטט, ובהזדמנות זו,עם ריקון מי הקירור, לבצע שטיפת הרדיאטור מבוצה, או לפרקו ולבצע נקוי יסודי במכון רדיאטורים, ולרוקן את מי הקירור הישנים לגמרי, ולהחליפם בפרסטון בצבע ירוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...