Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני שקניתי את המגבר הרמקולים של מורל היו מחוברים לי לאוטו וכשהייתי שומע על 24עוצמה בינונית + הייתי שומע נחמד ולפעמים הטויטר היה צורח כשהייתי מגביה ממש לכיוון 27-35 הייתי שומע ממש רע זיופים חירחורים לא איכותי בקיצור על הפנים,הבנתי שהבעייה היא שהמגבר הוא ישן מאוד ולא נותן עוצמה לרמקול ולכן הוא מזייף,אז קניתי מגבר. חיברתי החלפתי אפילו כבלים שהיו ישנים ודקים .קבל + וקבל- חיברנו אני ובן דוד שלי הכל[טוב הוא חיבר אני היסתכלתי],והפעלנו אז ככה היה ממש שינוי גדול בהחלפת המגבר צלילם אחרים שומעים נקי צלול הטויטר לא צורח ממש כייף אבל כשמגביהים מעל 25 עוד פעם הרמקול מזייף ומחרחר. עכשיו השאלה שלי היא כמו שהבנתם בטח היא מה אני עושה עם זה מה אני צריך לעשות, להחליף, ליבדוק ? אני מציין שהרמקולים ממש חדשים משו כמו שלושה חודשים.

רמקולים: מורל דוטק אוביישן 6

מגבר:mac audio zx4500

רדיו דיסק:clrione cz200a

תודה רבה לכולם ושבוע טוב ומבורך!

פורסם

נשמה,הבעיה אצלך במערכת הרבה יותר מורכבת ממש שהיא,אתה טועה בניסוח הבעיה שלך,הבעיה היא כזאת שהשמיעה לכל הדעות פשוט ירודה בצורה זוועתית,וממש לא משקפת את הסטאפ שיש לך,שמעתי סטאפ דומה עם מורל טמפו שנשמע פי אלף יותר טוב. הסאונד פשוט לא "חי",צלילים יבשים עם אחוזי עיוות גבוהים מאוד,וחירחורים מכל מקום ללא סיבה.

לפי דעתי הבעיה נמצאת ברדיו דיסק שעבר תיקון רשלני של יציאות הRCA שנחתכו,מי שלא הבין היציאות RCA יוצאות עם כבל מהמכשיר,ונחתכו מסיבה כל שהיא וחזרו למוכר לשם תיקון.

או כמובן הRCA עצמו שחי למעלה מעשור ברכב שלך,דיברתי איתך ואמרתי לך לקפוץ לביקור אצלי וננסה לראות מאיפה הבעיה שלך נובעת,יש לי רדיו דיסק תקין וRCA חדש נעשה כמה ניסויים ואז אפשר להתקדם הלאה ובמידה ואחד מהרכיבים הנ"ל תקול,נחליף אותו.

בברכה מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

זה הכל עניין של כיוון נכון כאן, קצת בעייתי לעזור לך דרך הפורום בלי לשמוע מה חסר מה צריך להנמיך ומה צריך לעלות.

תראה יש קצת בעיה אם מערכות פשוטות בכיוון, כי אין את כל הפונקציות שצריך לכיוון מדויק כמו למשל אופצית ה-SLOP שהיא חשובה לחיתוך נמוך.

מה שכן אתה יכות לעשות תחתוך את הקומפוננט גבוה ואז תוכל להרים ווליום מבלי שהרמקול כבר בווליום נמוך יתחיל לנגד באס חזק וכבר הרמקול יחרחר ויסתם מהבאס, זאת אומר שלא תוכל להרים ווליום יותר.

ומומצל להנמיך את הגיין המגבר עד הסוף להרים ווליום ברדיו עד הסוף, ולהתחיל לעלות ווליום מהמגבר עד שזה נשמע מספק או עד שהרמקול לא יכול לספוג עוד עדיף שיהיה תמיד קצת פחות כדי לשמור על חייו של הרמקול לאורך זמן.

פורסם

ומומצל להנמיך את הגיין המגבר עד הסוף להרים ווליום ברדיו עד הסוף, ולהתחיל לעלות ווליום מהמגבר עד שזה נשמע מספק או עד שהרמקול לא יכול לספוג עוד עדיף שיהיה תמיד קצת פחות כדי לשמור על חייו של הרמקול לאורך זמן.

לא מדוייק,ברדיו דיסק מגביהים 3/4 מהעוצמה ומתחילים עם גיין סגור.

כמובן שכל זה נעשה כולל כיוונים של המגבר ושמנו את הHU על FLAT,וזה לא עזר.

לכן לפי דעתי הבעיה בצלילים שהרדיו עצמו מפיק כתוצאה מתיקון רשלני או RCA שסיים את חייו לאחר שימוש יותר מעשור.

בברכה,מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

mcl_91 לדעתי אתה לא פוגע בבעיה

ה RCA שנחתכו ותוקנו או חוברו מחדש על ידי מעבדה היו עושים העיות עוד מווליום 0-1 במידה והחיבור היה לא תקין

זה שיש לו רדיו ישן יכול להיות בהחלט סיבה לסאונד שונה \ מלוכלך (אולי ?)\ צורם \ וכנ"ל אבל גם את זה היית שומע הרבה לפני הגעה לסוף סקאלה ברדיו

אני חושב שיוני צודק ויש פה שילוב של כיוונים לא נכונים ולא מתחשבים ברצון בעל הרכב לשמוע בקצה העליון של הסקאלה יחד עם התקנה לא מושקעת בדלת

דרור

פורסם
mcl_91 לדעתי אתה לא פוגע בבעיה

ה RCA שנחתכו ותוקנו או חוברו מחדש על ידי מעבדה היו עושים העיות עוד מווליום 0-1 במידה והחיבור היה לא תקין

זה שיש לו רדיו ישן יכול להיות בהחלט סיבה לסאונד שונה \ מלוכלך (אולי ?)\ צורם \ וכנ"ל אבל גם את זה היית שומע הרבה לפני הגעה לסוף סקאלה ברדיו

אני חושב שיוני צודק ויש פה שילוב של כיוונים לא נכונים ולא מתחשבים ברצון בעל הרכב לשמוע בקצה העליון של הסקאלה יחד עם התקנה לא מושקעת בדלת

דרור

שלום דרור.

הרדיו דיסק שלו חדש אולי בן חודשיים,הרדיו דיסק לא נשלך לתיקון מעבדה (רשלנות של המוכר שתיקן עם איזולירבנד),ואמרתי שלא בטוח שזו הבעיה,ולכן הייתי מעוניין לחבר לו רדיו דיסק אחר שיש לי בבית עם RCA חדשים,כדי לשלול או לאמת את הבעיה אצלו,

חזרתי ואמרתי שהבעיה היא לא בכיוונים כי ישבנו אצלי קרוב לשעתיים רק כדי לכוון,ולא הגענו לתוצאה אשר הייתה מכבדת את הסטאפ שלו,שומעים זוועה בלשון המעטה בכל ווליום וקובי יאמת את זה,הוא אולי חושב ששומעים טוב בוויליום נמוך,אך לצערי מדובר באדם שחושב ש-9/6 של פיוניר פשוט נשמעים מעולה,לא ניסיתי אפילו לכוון לפי רצונו,אלא רק להגיע למצב שבו שומעים טוב,עוד לא דיברתי על הרצונות שלו שהם רק בומים בומים ובומים :roll: .

בברכה,מיכאל.

פורסם

או קיי אני מקבל את מה שאתה אומר

אני תמיד בעד ניסוי ותהייה

אבל לאחר קריאת ההודעה שלך אולי אפשר לחשוב על החלפת רמקולים

מי שאוהב בומים ובומים וציקים של טוויטר לא יוכל להינות מהסט בסגנון שהורכב אצלו

תחשבו על שינוי כיוון בבחירת הרכיבים שיתאימו יותר לאוזנו

אתה ואני אולי נדע יותר להעריך SQ אבל זה לא אומר שאנחנו טובים חס וחלילה ממי שאוהב בומים וציקים

פשוט יש לנו טעם אחר ויש לכבד זאת

בברכה

דרור

פורסם

דרור,הסט נבחר לאחר שמיעה של הקונה ולפי טעמו האישי,כמובן שסאב בדרך אבל,לפני זה אנחנו מנסים להגיע למקור הבעיה.

שבוע הבא ביום ראשון הוא יהיה אצלי וחסר לו שלא ונבדוק אם זה ה-HU או משהו אחר.

בברכה,מיכאל.

• תוכן חדש...