Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבהה לקאיה ספורטז 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

אני מחפס הגבהה "2 לקאיה ספורטז שנת 1997 אם משהוא יודע איפו אפשר להשיג .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

אני קיבלתי רעיון להחליף קפיצים של סורנטו, לא יודע מזה שווה, אבל אתה מוזמן להיות שפן נסיונות בשבילי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קפיצים של רנגלר YJ מאחורה, או של ניסן טראנו, וספייסרים לפי מדידה מקדימה..עושה את העבודה.

מגביהה ב3 אינץ' בערך. כמובן עם בולמים מתאימים

פורסם

שונא קומבינות בסגנון הזה.

עצם העובדה שהקפיצים (של הרנגלר, הטראנו או של הסורנטו) מתאימים לתושבת של הספורטאג', לא אומר שהם מתאימים לרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב שלום, אני מסכים איתך ולא מסכים איתך, עכשיו לפירוט בעד ונגד:

בעד: עלויות, עלויות, עלויות.

קיט הגבהה לג'יפ, נע היום בסדר גודל של כ-6K ש"ח, שזה הרבה מידי כסף לרכב שעלותו הכוללת הינה כ25K לערך.

כמו כן, הרכב שלי לדוגמא, נוסע רק לטיולים, במשך כל שאר הזמן הוא עומד סגור במוסך.

יתכן ואם הרכב היה נוסע ביום יום, הייתי משקיע על קיט שלם ויעודי.

נגד:

לפעמים הקומבינות האלו לא יוצאות טוב, מכל סיבה שלא תהיה, בין אם הקבוע קפיץ גבוה מידי למשקל הרכב - משמע הרכב יהיה קשה מאוד, בין אם הקפיץ פשוט ארוך מידי - משמע הרכב יהיה גבוה מידי.

אבל, שים לב:

אני אישית, יש לי גישה לחלקי חילוף + מוסך כדי להתעסק ולהרכיב ולפרק, יש לי בבית קפיצים של טראנו שהייתה לי פעם, אני יכול לנסות להרכיב, אם יצא טוב, הרווחתי.

אם לא יצא טוב, אז באסה לי ואני צריך לפרק ולחפש רעיון אחר.

שורה תחתונה, יש מי שזה משתלם לו לעשות את זה, יש מי שלא.

אני יכול להגיד לך, שעוד הערב אני אעשה נסיון עם החלקים של הטראנו, הלוואי וזה יצליח לי :)

עדכונים כאמור בשעות הלילה ואו מחר :)

פורסם
יש לי בבית קפיצים של טראנו שהייתה לי פעם, אני יכול לנסות להרכיב, אם יצא טוב, הרווחתי.

אם לא יצא טוב, אז באסה לי ואני צריך לפרק ולחפש רעיון אחר.....עדכונים כאמור בשעות הלילה ואו מחר :)

מה זה יצא טוב?

איך אתה מגדיר יצא טוב?

אני מקווה שהעדכון שלך לא יהיה עדכון תנועה בגלגל"צ: "פקק באילון נגרם כתוצאה מקאיה ספורטאג' שהתהפכה מספר פעמים. חוקרי תאונות דרכים מדווחים כי ההתהפכות כתוצאה משבירת קפיץ תוך כדי נסיעה".

במחשבה שניה, אני מעדיף את הדיווח הזה על טלפון ב 6 בבוקר בשבת "אתה שומע אחי... אני תקוע באמצע מעלה זיק עם 2 קפיצים שבורים!!!" :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב שלום, הקפיצ לא ישבר, אם כבר משהו עלול להשבר מדובר בגב שלי.

קבוע קפיץ של סורנטו ואו טראנו או רנגלר, יותר גדול מקבוע קפיץ של קיא, בגלל הפרשי משקלים.

יצא טוב פרושו הגבהה סבירה של כ5-6 ס"מ לערך, לא מוגזם מידי, לא קשיח מידי ולא רך מידי, שידוך של בולם באורך המתאים ע"מ לתת מהלך מתלה ואחכ בדיקת שטח.

מבטיח לך שלא תשמע דיווח תנועה באיילון בגלל הקפיצים, בשטח דווקא יכולות להיות טעויות.

• תוכן חדש...