Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זקוק להמלצה לבתי קפה או מקומות בסגנון כדי לשבת בהם עם חברים - לא מועדון או פאב, משהו נחמד בסגנון "ארומה" כדי להעביר את הזמן, רצוי מקום שפתוח בשישי בערב ובשבת באיזורים הנ"ל.

תודה מראש :)

פורסם

יש לך סניף של קפה גרג בטבעון. נראה לי שהוא די נופל בהגדרה של "בסגנון ארומה".

החיפוש הזה היה על חשבוני - החיפושים הבאים על חשבון גוגל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה! האמת גוגל לא שיתף איתי כ"כ פעולה (הציג הרבה תוצאות לא רלוונטיות), לכן חשבתי שמישהו מכיר בעצמו. אם למישהו יש עוד המלצות אשמח לשמוע.

פורסם

זה לא צריך להיות קשה. תחשוב על רשתות בתי הקפה: קפה הלל, ארומה, קפה קפה, סגפרדו ואולי עוד כמה ששכחתי. כנס לאתרים שלהן ובדוק היכן יש להן סניפים בקרבתן.

חסכתי לך את החיפוש ברשת ארומה - אין משהו באיזור שהגדרת. אתה יכול לשלם לי באספרסו ארוך :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בכניסה לאיזור תעשייה של רמת ישי יש את "נדב קינוחים" בצד ימין ובית קפה נחמד בשם "אדלה" או משהו דומה בצד שמאל.

בקריית טבעון יש את "החיפושית", מקום ממש נחמד. את קפה גרג פחות אהבתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במושב בת שלמה יש "באזור האירוח" איזה בית קפה/אוכל קטן שמייצר בעצמו גבינות קשות מ ע ו ל ו ת!

לא זוכר את שמו. אבל מחנים את האוטו ליד תחנת אוטובוס קטנה כזו והולכים ברגל בשדרה 3 דקות.

יש מצד ימין חצר כזאת של משק קטן ובתוכו בית אבן עם הגבינות האלו.

אפשר להזמין פלטת גבינות או לקנות במשקל, קפה וכו'.

מומלץ!

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בכפר הדרוזי דאלית אל-כרמל נפתחה לאחרונה גלידריה של 'דלי-קרים'.

לא בדיוק בית קפה אבל המקום מגיש וופל בלגי וקרפ צרפתי, גלידות וגם אספרסו והפוך. יש שם גם את כל קשת היוגורטים וכדומה.

נמצאת בערך מול סניף בנק הפועלים, במורד הרחוב המרכזי (השוק של דאליה), ופתוחה בדרך כלל בימי ששי ושבת עד 11 בלילה.

יוסי

פורסם

קפה?! אם אתה כבר שם קפוץ לשבת ב"לימוזין", הרבה יותר משביע מקפה!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
יש לך סניף של קפה גרג בטבעון.

לא שיש לי משהו נגד המקום הזה ספציפית, אבל הסתכלתי בתפריט וזה העלה לי ת'סעיף.

אני בטוח שהאווירה שם סבבה והשירות נפלא, אבל מישהו יכול להסביר לי מדוע סנדוויץ' מזורגג צריך לעלות 45 שקל?

ועוד בצפון? כאילו, אם זה יעלה 30 אז מה, העסק לא יניב רווח? למען השם, בכסף שעולה אצלם רק ה"כריך" אפשר

לקנות ארוחת בוקר מלאה במלון אירופאי ממוצע. ואחרי זה עוד אומרים שבאירופה הכל יקר.

אני בטוח שזה תקף לא רק ל"קפה גרג", מן הסתם זאת רמת המחירים בארץ. אבל מה, אתם רציניים? מי לעזאזל

מסוגל להרשות לעצמו דברים כאלה? כמה צריך להרוויח בחודש בשביל שתהיה לך אפשרות לצאת לאכול בחוץ מדי

פעם עם האשה או החברים?

אני יכול להבין מדוע סטייק או ארוחת ערב בשרית יעלו קרוב למאה ש"ח, אבל סלט ב-50 שקל? ארוחת בוקר זוגית

ב-95 שקל? זה כבר נשגב מבינתי...

WTF??? :shock:

פורסם
אני בטוח שזה תקף לא רק ל"קפה גרג", מן הסתם זאת רמת המחירים בארץ.

התשובה טמונה בשאלה.

אלה המחירים, הם עוד יעלו בקרוב עקב עלייה צפויה במחיר חומרי הגלם.

מה עושים? עניינים כרגיל.

אלה שכבר במינוס ימשיכו לצאת מדי פעם ולשפוך כסף על אוכל מחוץ לבית כי הם כבר במינוס (אחריי המבול וגו'),

והמיעוט שנזהר בכספו ואיך שהוא בנס/בתבונה לא נכנס למינוס

יקטין את מספר היציאות מפעם לחודש, לפעם ברבעון.

יש כאלה שלא יוצאים בכלל. הישרדות נטו.

לשם האיזון -

אני לא מכיר את בית הקפה הזה, אבל בלא מעט מקומות בארץ

"כריך" הוא בעצם ארוחה מלאה, עם סלט בצד ועוד כמה פיצ'פקעס,

שאתה צריך להיות רעב על מנת לרוקן לגמרי את הצלחת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא שיש לי משהו נגד המקום הזה ספציפית, אבל הסתכלתי בתפריט וזה העלה לי ת'סעיף.

אני בטוח שהאווירה שם סבבה והשירות נפלא, אבל מישהו יכול להסביר לי מדוע סנדוויץ' מזורגג צריך לעלות 45 שקל?

ועוד בצפון? כאילו, אם זה יעלה 30 אז מה, העסק לא יניב רווח? למען השם, בכסף שעולה אצלם רק ה"כריך" אפשר

לקנות ארוחת בוקר מלאה במלון אירופאי ממוצע. ואחרי זה עוד אומרים שבאירופה הכל יקר.

אני בטוח שזה תקף לא רק ל"קפה גרג", מן הסתם זאת רמת המחירים בארץ. אבל מה, אתם רציניים? מי לעזאזל

מסוגל להרשות לעצמו דברים כאלה? כמה צריך להרוויח בחודש בשביל שתהיה לך אפשרות לצאת לאכול בחוץ מדי

פעם עם האשה או החברים?

אני יכול להבין מדוע סטייק או ארוחת ערב בשרית יעלו קרוב למאה ש"ח, אבל סלט ב-50 שקל? ארוחת בוקר זוגית

ב-95 שקל? זה כבר נשגב מבינתי...

WTF??? :shock:

אני כבר מזמן משתדל לא לאכול במקומת כאלה, מקסימום לשתות תה, אחרת אתה פשוט מרגיש שגונבים אותך.

המועדפים שלי הם בורקס\שווארמה\סביח\פלאפל - הכי טעים, הכי משביע, הכי טרי והכי משתלם - כמובן שתלוי איפה.

ובקשר לאווירה ושירות, תראו לי מקום עם אווירה יותר טובה מאבו חסן בשישי בצהריים !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

למען האמת, גם אני נוטה לאחרונה בכיוון הזה כשאני מבקר בארץ.

פעם נהניתי לאכול במסעדות, כי שער החליפין גרם להן להיראות זולות יחסית.

כיום זה כבר מוגזם, ונראה שלאכול בחוץ הפך להיות מותרות ולא משהו רגיל.

היות ואני עדיין לא בקטגוריית "האלפיון העליון", שווארמה it is. 8)

פורסם

קפה מעולה באזור הזה הוא "ארקפה" בקניון חוצות אלונים.

הקפה מעולה, הלחם והסנדביצים מעולים, הסלטים טריים, עוגות פנטסטיות, אין לי מילה אחת רעה להגיד עליהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...