Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מאזדה 323, ידנית, שנת 2001

בוקר אחד כאשר הנעתי את אוטו, נדלקה הנורה של המצבר ולא כבתה (תוך כדי הנסיעה) כ-15 דקות. הדבר חזר על עצמו מס' פעמים והלכתי לחשמלאי רכב לבדוק מה קרה. הוא בדק ואמר שהמצבר מקצר ושיש להחליף אותו אבל יכולה להיות גם בעיה באלטרנאטור. זה הזמן להוסיף שאת המצבר החלפתי לפני כשנה וחצי (האחראיות כבר נגמרה). כמובן שהחלפת המצבר בעצמה לא הועילה והוא שיפץ גם את האלטרנאטור. השיפוץ בפעם הראשונה היה גרוע מכיוון שהוא גרם לנורית המצבר לדלוק באופן קבוע. חזרתי אליו שוב ומהפעם השנייה לאחר עבודה חוזרת הנורית לא דולקת יותר.

אבל, כאשר האוטו עומד בניוטרל תוך כדי עבודת מזגן ופעילות רדיו – יש לי מעין תחושה שמדי פעם האוטו כמעט נחנק (מחוג הסל"ד יורד לאזור ה-200 ושוב קופץ ל-500) ואני מרגיש רעידות באוטו שלא זכור לי שהרגשתי לפני כן.

ראשית, אני רוצה לשאול האם יש קשר בין פעילות האלטרנאטור למספר סל"ד של המנוע והאם שיפוצו של האלטרנאטור יכול היה להוריד את התפוקה? האם הבעיה שהצגתי דורשת טיפול נוסף? אילו השפעות יכולות להיות לטווח ארוך במקרה שאני משאיר את המצב כמו שהוא? האם יכול להיות בכלל שלא האלטרנאטור ולא המצבר היוו בעיה אלא שיש איזה שהוא צרכן / קצר שגרם בעיה זו – האם במקרה שאכן יש צרכן כזה הדבר יכול היה לגרום לאלטרנאטור להתקלקל והדבר יחזור על עצמו תוך פרק זמן קצר פעם נוספת??

תודה רבה מראש על העזרה

• תוכן חדש...