Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי טנדר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש באפשרותי לרכוש טנדר סיטרואן ברלינגו שנת 2002 במחיר נמוך מאוד.

אני נוסע עם הרכב רק לעבודה סביבות 20 ק"מ לכל צד בכביש עירוני וגם בינעירוני.

האם כדאי לי לרכוש רכב מסוג זה? כמובן שעלה בדעתי החיסכון בדלק (כרגע אני נוהג על סיטרואן ZX וולקן שדי צמאה )

תודה לעונים .

פורסם

קצת יותר פרטים יעזרו לאנשים פה לענות...

אני לא יודע הרבה על הדגמים האלה אבל הכרתי לפחות שני אנשים שהשתמשו בדגם הזה למטרות פרטיות לחלוטין - שום דבר שקשור לעסק או להובלה. טיעוניהם היו חסכון ונוחיות (אחד מהם היה עם ילדים) - ובשני המקרים הם באמת קיבלו אותם כמעט במתנה - אחד מהמשפחה ואחד מהעבודה.

שים לב שרכבים כאלה שעבדו הרבה אצל בעלי מקצוע עלולים להיות "קרועים" לגמרי. (לא ציינת ק"מ).

פורסם

זה רכב נוח, מרווח, איטי מאוד ולא ממש חסכוני (בערך 1 ל 12-13 משולב, בעיר ובפקקים - הרבה פחות מזה)

הוצאות אחזקה גבוהות, ומשלימות את מחיר הרכישה הנמוך.

אני הייתי נשאר עם הוולקן.

פורסם

הרכב בעל 300000 ק"מ ואני יודע שזה הרבה

השאלה היא מתי יגיעו הקלקולים ואם שווה לרכוש במחיר נמוך.

הוולקן אוטו כייפי שכבר אין כאלו יותר במחיר המציק שלו

אבל הגיע זמן לעבור למשהו יותר חסכוני ויותר נוח בשביל יורש העצר .

נ.ב

איזה רכב כדאי לרכוש בסכום של עד 30.000 ש"ח

שיהיה קטן חסכוני ודי חדיש (לפחות שנת 2004 ומעלה )

תודה לעונים .

• תוכן חדש...