Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה שאלה דחופה על 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהבנתם אני מחפש רכב.

שאלתי כל מני שאלות על כל מני רכבים ותודה רבה לכל מי שענה טרח עזר.

חיפשתי כמה פעמים כל מני אפשרויות ולא מצאתי תשובה

אני הולך לראות 205 והבנתי ממשהו אני מכיר שגר שם שהרכב לא נראה הכי טוב....דפיקות פה ושם לא רציניות ובקלית אחורית שקופה איתות קדמי ודשבורד דהוי......כמה לדעתכם צריך לעלות בקלית או דשבורד יותר קשה לברר....?

תודה לעונים

צביקה

פורסם

בקליות זה ממש לא יקר כ-100-150 ש"ח ליחידה.

דשבורד דהוי - קודם תראה אח"כ תחלי(ף)ט לדעתי לא חייבים להחליף ואפשר לשפץ או לשים כסוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נעלו לי את השאלה ת'אמת ניסיתי לערוך את ההודעה הקודמת אבל עבר יותר מדי זמן אז לא הצלחתי......לא חשבתי להמשיך באותו שרשור.....

ראיתי היום 205 יש לה דפיקה בכנף לא רצינית ופגוש קדמי צריך להחליף/לשפץ מאחורה גם ניפוח במקום מסוים.

חוץ מזה בנאדם ישר אמר לי מה בעיות שיש לו הוא דיבר על משהו שקשור להצתה אלקטרונית בא במקום הכואיל שאחרי נסיעות מאומצות ממש כמו צפת או משהו כזה אז שמכבים את האוטו לתת לו חצי שעה לנוח שלא יתחמם השאלה על מה הוא מדבר הוא אומר זה בסביבות 300 שקל עם עוד משהו שצריך לסדר.

רכב 97 עם 107000 יד 1 שאלה אם שווה להסתכל עליו הוא לא נסע חודשיים וכל שבוע הוא התניע אותו רציני אחרי חודשיים שהוא לא נסע הוא התניע כמו גדול בשניה פאדיחות שהוא ישר אמר מצבר גמור צריך להתניע עם קבלים הוא התניע בשניה...כמובן לכל דבר יש מחיר שאלה אם הוא מוריד את כל השיפוץ אני מתכוון לעשות אותו כמה בערך צריך להוריד?

הוא רוצה 21000

די נדיר הרכב הזה 205 אוטו' אז לא כל כך פשוט למצא היום רכב כזה במיוחד אחרים שאומרים לך משהו אחד ואתה מגיע ורואה שאנשים לא בעל הרכב בניגוד אליו שאני יודע הוא אמין בלי קשר ישר הוא אמר את התקלות ואומר לי אל תבא בלילה(יכול להיות טריק טוב)כדי לראות את הכל...

תודה לעונים

צביקה

פורסם

מנסיונו של אחי...

לסדר את נושא ההצתה - זה בסביבות 250 - 350 ש"ח...

מצבר חדש - בערך 300 ש"ח (תלוי בסוג\חברה\אחריות)

תיקוני פח - נושא שפחח יוכל לתת לך הערכת מחיר לגביו

מה בנוגע למנוע, גיר, שילדה... יכול להיות שתיקוני פח, או כמו שאמרת ניפוח - מסתירים מאחוריהם תאונה כלשהיא?

שיהיה בכיף!

פורסם

כמו שאמרתי אפשר לסמוך עליו.בכל מקרה אני לא קונה בלי בדיקה.

תיקונה פח קלים הוא עוד מראה לי את הזווית(לא מחייב שאני מאמין לכל מה שאומרים)של הג'יפ שיצא ודפק אותו.

במידה ואין תקלות חמורות בבדיקה כמה בערך אני צריך להוריד?

פורסם

בבדיקה שלך... תקבע איתו על 1000 - 1500 מתחת למחירון (פלוס מינוס) וזה המחיר לפני הבדיקה במכון - כלומר... זה יהיה הסף שממנו תתחילו להוריד אחרי התוצאות במכון בדיקה...

אל תשכח להחתים אותו על הצהרה שאם יש פגיעת שלדה הוא משלם את הבדיקה! חשוב מאוד!!!

אגב, העובדה שהרכב לא נסע חודשיים לא מוסיפה...

שיהיה בכיף!

פורסם
בבדיקה שלך... תקבע איתו על 1000 - 1500 מתחת למחירון (פלוס מינוס) וזה המחיר לפני הבדיקה במכון - כלומר... זה יהיה הסף שממנו תתחילו להוריד אחרי התוצאות במכון בדיקה...

אל תשכח להחתים אותו על הצהרה שאם יש פגיעת שלדה הוא משלם את הבדיקה! חשוב מאוד!!!

אגב, העובדה שהרכב לא נסע חודשיים לא מוסיפה...

21000 זה כבר 2000 ש"ח מתחת למחירון הלא-משוקלל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ויש לך אמון במה שהוא אומר... לך ישר לבדיקה... הוא הוריד לך מספיק....

זוהי רק דעתי. :oops:

שיהיה בכיף!

• תוכן חדש...