Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על 2 פונקציות לא מובנות ברב בריח 625

DAn-BP 1.8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום מכיוון שהחלפתי סוללה לשלט נזכרתי בספר ההדרכה שלו,ועברתי שם על כמה דברים.

אחד הדברים :

בעמוד השני יש אופציה שכתוב שם- "דריכת מערכת עם עקיפה של גלאי הזעזועים" ומסמן ללחוץ על המנועל+הרמקול ביחד.

הבנתי את אופן הפעולה שלה רק לא הבנתי מה המשמעות של כל אחד מהפטישים שזה מראה,לדוגמא פשיט קל מה זה אומר?

ופשטיש כבד..

ועוד משהו שלא הבנתי (כי לא ראיתי שכתוב) זה שיש מצב בשם "מצב חטיפה הופעל" זה אופציה מס' 12 בספר, מעוניין לשמוע על מה מדובר..

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין בשתי הדברים האלה.

תודה.

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופציה ראשונה .

ברגע שיש ברקים חזקים או וויברציות מאיזשהו מקור אז ניתן לבטל גלאי בנעילה של רכב. ועדיין עזקה תתריע על פתיחת דלתות.

פטיש קל – מכה קטנה על רכב

פטיש גדול סביר להניח ששברו לך שמשה או נכנסו ברכב שלך

לחצן חטיפה – עם חוטפים אותך או יש סיכון לחיים שלך אז מוסיפים לחצן והרכב מדליק ווינקרים ומצפצף בנסיה

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אתה אומר בעצם שאם אני רוצה להגדיר את מצב הפטישים שיהיו הכי רגישים ושכל מכה קטנה על הרכב יצפצף לי ויתריעה ז"א אני צריך להגדיר על מצב פטיש קל?

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה ללמוד בכללי לעשות את זה מההכי רגיש,גם דרך השלט..

וגם לדעת איזה אופציה נותנת לי "ראש שקט" כשאני נמצא נגיד באזור תעשיה ומחנה את הרכב עם משאיות שעוברות שלא יטחן לי את המוח!

עכשיו יותר מובן?

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברגע שאתה מפעיל פונקציית "הפטיש הקטן", הנך מבטל את הרגישות הנמוכה של הגלאי (הכוונה שאם קופץ חתול או מישהו נשען על האוטו).

ברגע שאתה מפעיל את "הפטיש הגדול" , הנך מבטל את הגלאי לגמרי, אך עדיין נשארת ההגנה על כל הפתחים של הרכב עם התראה לשלט ביפר. אין לכוון רגישות של גלאי דרך השלט של הביפר, רק לגשת לגלאי עצמו

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי,אז אתה אומר בעצם שאם אני רוצה שתהיה רגישות מקסימלית אני צריך לבטל בכלל את האופציה של הפטישים?

ואז זה יעבוד סטנדרטי ע"י הרגישות של שיש בתוך הרכב?

תודה.

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...