Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת: PLUGIN VST, CROSSOVER , LS FILTER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשתף אותכם במציאה שראיתי וניסיתי לכל בעלי הCAR PC.

פלאגין ששמו LS FILTER שמתפקד בתור CROSSOVER 4 WAY או פחות אצלי למשל 3 WAY, אפשר גם 2WAY.

פלאגין חינמי ניפלא ולא קשה לעבודה ותפעול שבנוי על פילטר IIR הכולל בתוכו גם תיקוני פאזות EQ בסיסי לכל זוג ערוצים וTIME DELAY בסיסי לכל זוג כמובן גם גיין לכל זוג גם כן.

בפנים קיים גנרטור של PINK NOISE שבעזרתו ניתן לראות את גרפיי החיתוכים בשידור חיי (גם בזמן עבודה אם מוסיקה ניתן לראות אותו דבר).

http://www.ohl.to/about-audio/audio-softwares/ls-filter

LS_filter.png

אומנם קיים איזכור קטן לגביו ב MP3CAR אבל אין עליו שום מידע שם או ביקורת.

לאחר ניסיון אם RUBBERFILTER בעבודה אקטיבית על DOTECH OVATION + MT22 נשארתי מאוכזב קשות ולא יכולתי להגיע לתוצאה מתקבלת על הדעת.

לאחר חיפושים רבים הגעתי אליו אפשרויות מגוונות לפילטרים מ6DB עד 24DB מסוגים שונים (וכאן באמת בא הפלוס הענקי שלו)

פילטרים מסוג BESSEL, BUTTERWORTH ו Linkwitz-Riley בסלופים שונים.

בעזרתו תוך 30 דקות של האזנה לאלמנטים שונים הגעתי לתוצאה נקייה מאוד וללא טוויטר חותך אוזניים, באמת כבר חשבתי להעיף את הדוטק לקיבינימאט אבל אפלא ובאפלא :) הגעתי לתוצאה יפה מאוד בעזרת שילוב פילטרים שונים.

הפלאגין חינמי לגמרי, אני לא מומחה גדול בקטע התאורטי אבל אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לרשום.

לפני חיבור רישוני אנא זכרו כי היציאות בפילטר הם 10 ערוצים, שניים הראשונים הם בעצם ההשתקפות של הגרפים שניתן להגדיר לכן היציאות מתחילות מ 3-10:

3-4 LOW

5-6 MID LOW

7-8 MID HIGH

9-10 HIGH

עוד דבר שבלבל אותי בהתחלה זה הנקודות לבחירת הגרף שנמצאות מתחתיו בצד ימין שמורכבות מ 2 שורות של 8 בכל אחת (משני הצדדים)

השורות העליונות הם צבע כחול בגרף והתחתונות הם צבע אדום.

בעצם ניתן להגדיר מה אתה רואה בגרף לטעמך האישי (זה לא משפיע על מה שיוצא מהפלאגין ביציאות המוגדרות ולא מדליק או מכבה ערוצים)

אם אתה לא זקוק ל 4 WAY מלא פשוט חבר את היציאות הרלוונטיות לך.

בהצלחה לכולם, יבגני.

המלצה למנהלים שימו את זה בדביק, או תצרו קטגוריה לביקורות על מנת שהמידע לא ילך לאיבוד.

עריכה: לפני הפעלה ראשונית אתם תשמעו רק PINK NOISE לכן מצד ימין למעלה תבחרו EXTERNAL INPUT מה שידליק את הכניסה לפלאגין ולא ל NOISE GENERATOR.

פורסם

אחלה ת'רד יבגני

רק שאלה אחת כי אני מחשיב את עצמי בור בנושא היות ואני לא משתמש בCARPC שלי לאיבוד הצליל ואני מכיר רק את KX PROJECT בשביל לעבוד איתו באופן אנלוגי בלבד...

למה הפלאגין הזה מתאים?

לאיזה דרייברים?

לאילו תוכנות?

לאיזה כרטיסי קול?

האם הוא יתאים לי לKXP ולAUDIGY ZS2 ?

עריכה -

יבגני

פתחתי את התוכנה וזה נראה מאוד נחמד אבל אני לא מבין עדיין איך אתה מחלק את הLOW והMID LOW והMID HIGH והHIGH ליציאות בכרטיס הקול...

ראיתי איפה אפשר לבחור כמה ערוצים יש לך אבל לא איפה אתה יכול לשייך איזו יציאה לאיזה ערוץ.

איך אתה יודע אם הפלאגין הזה תמיד פועל אחרי שעשית התעוששות מהייברנט או ריסטרט?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה הוא מתאים?

לכל מה שאתה רוצה :)

בעקרון, הוא פלאגין VST שבו משתמשים בכל VST HOST כגון AUDIO MULCH או CONSOLE במקרה שלי.

לכל כרטיס קול, אני מניח שגם ל KX PROJECT כי לפי מה שאני יודע זה גם כן VST HOST שפשוט תפור על כרטיסי CREATIVE מהדור הקודם.

אני מניח שאתה מכיר את התהליך של העברת סאונד דרך CONSOLE וכיצד זה נעשה.

כל כרטיס זה מקרה אצלי למשל ב XONAR צריך להשתמש בסדרה של תוכנות כמו (VAC (VIRTUAL AUDIO CABLE

ו ASIO4ALL כדי לחבר את ה RIDERUNNER + FOOBAR לCONSOLE בגלל מחסור בדרייבר נורמאלי ו INTERNAL ROUTING.

בקרוב יהיה לי קצת יותר זמן פנוי ואני ארשום כמה מדריכים בסיסים ואתרגם חומר מאנגלית כדי שלאנשים יהיה קצת יותר פשוט להתחיל ונפסיק אם שאלות כגון "אני רוצה CAR PC מה לעשות?".

פורסם

לא - כמו שרשמתי אני דווקא לא כל כך השתמשתי בתוכנות האלו חוץ מאשר KXP

רשמתי בהודעה הקודמת שלי שאלות נוספות... הייתי שמח אם היית יכול להגיב על כך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פתחת את הקובץ EXE שהיה בלינק להורדה? או לקחת את ה DLL והכנסת אותו לספריית VST שיש לך ב KX?

אתה צריך לפתוח את ה VST PLUGIN מתוך הHOST שלך. לא את ה EXE.

בגלל שהפלאגין כולל תוכנה קטנה כמו VST HOST כזה רק בישביל הפלאגין, לזה לא מצאתי שון שימוש.

במידה ואתה שומר את ההגדרות שלך ב CONSOLE לקובץ שמירת נתונים כזה בסיומת .CSP ואז אתה את הקובץ הזה מכניס ל AUTORUN ב WINDOWS ככה כל פעם שאתה מפעיל את המחשב הכל נדלק אוטומט.

לגבי חזרה ממצבי שינה למינהם אני חושב שאין בעיה אם זה כלל.

עריכה, בתוך ה KX שם אתה כבר מחבר את היציאות לכניסות המתאימות כמו שהסברתי בהודעה המקורית.

newbitmapimagea.gif

זאת רק דוגמא כי אין לי בנייד כרטיס התומך ביותר יציאות.

פורסם

עכשיו זה מתחיל להיות ברור

אני שומר את הפלאגין הזה כי יש מצב שעוד ישעמם לי מתישהו ואני אבנה מחשב נוסף (התחביב הזה מאוד בעייתי כשיש שני רכבים :-D )

Pioneer TS-X150

פורסם
עכשיו זה מתחיל להיות ברור

אני שומר את הפלאגין הזה כי יש מצב שעוד ישעמם לי מתישהו ואני אבנה מחשב נוסף (התחביב הזה מאוד בעייתי כשיש שני רכבים :-D )

ספר לי על זה:-(

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

תפרסם לינק להורדה :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

ה FREQUENCY ALLOCATOR של THUNEAU הוא טוב בהרבה מה LS FILTER. רמה אחרת לגמרי.

יש גם קרוסאוברים מסוג FIR. נראה מי מבינכם יוכל למצוא כאלו ברשת ??

אגב, בעניין ה XONAR, יש דרך לעשות לולאה דרך הכרטיס קול מבלי להשתמש ב VAC, הצלחתי לעשות זאת ב XP. ב 7 לא היה לי זמן להתקשקש אז יש התקנתי VAC אבל אני מניח שעם קצת רצון נוכל לעשות זאת. (יש פונקציית LOOPBACK מובנית בכרטיס. בעיקרון צריך להפעיל אותה, לקנפג הנגן לנגן ל SPDIF OUT ואז ה LOOPBACK יכניס את הכניסה כ SPDIF IN - תבדקו ותעדכנו אם הצלחתם.)

...CASKA for life

פורסם

הרבה צבעים ורעש אבל מבחינה פונקציונאלית הם זהים +-.

השינוי הגדול בתחום יבוא כשיאחדו את ה BruteFIR ביחד עם פתרון DRC (ובעברית - מערך ROOM CORRECTION שיודע שאתה עובד עם קרוס אקטיבי ולוקח זאת בחשבון בתיקונים שלו.)

קבל דוגמא:

http://www.supermegaultragroovy.com/blog/2007/03/23/adventures-in-room-correction/

אם יש לך הזמן, אני מציע שתנסה לבדוק איך זה עובד (אמור להיות מדהים). אם תצליח אני אשמח לשמוע חוו"ד ושתלמד אותי את תהליך העבודה בפועל.

...CASKA for life

• תוכן חדש...