Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למצלמה איכותית שניתן לרכוש בדיוטי פרי

איתן_כ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הסוני הקומפקטית בת ה-7 (!!!) שבקה חיים אמש ואין יותר תירוצים.

לא אספיק לבקר בשום מקום חוץ מבדיוטי-פרי.

השימוש העיקרי הוא צילום ילד(ים), כך שהתכונה החשובה ביותר היא השהייה מינימלית.

לא הצבתי לעצמי מגבלת תקציב, עדיף עד 4000-5000 ש"ח.

באתר של באג דיוטי-פרי, המצלמה האיכותית היחידה שאני רואה היא קנון EOD1000D שיש עליה חוות דעת טובות בזאפ:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=710169

האם מישהו יודע אם יש להם עוד מצלמות טובות בדיוטי פרי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנה בחנות צילום טובה. אין סיבה לקנות בדיוטי. גש, תראה בעיניים, תרגיש ביד ותבחר.

אם אתה צלם משפחתי בלבד, קנה מצלמת dslr רמת כניסה, עם עדשה 18-200, של קנון או ניקון. זה ייענה על הדרישות שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחירים בחנות "באג" בדיוטי-פרי הם זהים לאלה שבארץ, ולפעמים גבוהים יותר.

עדיף שתקנה מחנות נורמלית, שאליה תוכל לחזור במידה ויש בעיה או שאלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים לגבי הדיוטי פרי. לא שווה.

יש את ארליך, חנות מאוד מומלצת, אמינה וותיקה. בנוסף הם גם מעבדת תיקונים מצויינת. מספקים לי את רוב צרכי הצילום.

יש את קמרה מיה, לא מכיר מנסיון אישי אבל שומע רק דברים טובים.

אני מסכים עם ההמלצה לרכוש עדשת 18-200, מכסה טווח רחב מאוד ומספיק איכותית למשתמש הביתי. לגבי גוף המצלמה - אני חושב שזה די זניח. כולן היום מציעות איכות מצויינת בכל תנאי הצילום. קנה מצלמה מרמת הכניסה ותרוויח מחיר זול ומשקל קל, בלי להתפשר על האיכות (החיישנים והמעבדים בד"כ משותפים גם לדגמים היקרים יותר. עיקר ההבדל הוא בבניית הגוף, ממשק המשתמש וכמה פונקציות זניחות).

ניקון/קנון/סוני - מכולן תהנה עד מאוד, תחזיק ביד, תראה מה מתחבר לך יותר נכון.

למרות זאת הייתי חושב פעמיים, ואפילו שלוש, האם שווה בכלל לרכוש DSLR. אתה נכנס לעולם שונה של גודל, משקל, ניידות וסרבול. לפעמים עדיפה מצלמה פחות איכותית אבל שתמיד תהיה שם, מאשר פסגת האיכות שתישאר בבית עקב חוסר רצון לסחוב.

ואולי באמת הפיתרון הכי נכון הוא לרכוש גם DSLR וגם קומפקטית פשוטה - זה ייכנס לך בתקציב וגם ישאיר עודף.

בכל רכישה של מצלמה אני ממליץ לרכוש גם אחריות "מק" - שהיא מעין ביטוח תקלות יותר מאחריות. ניתן לרכוש לשלוש שנים או לחמש שנים.

במקרה של תקלה אתה מתקן בכל מעבדה מורשית (לאחר ששלחת להם הצעת מחיר והם אישרו), והם מחזירים את הכסף. ניתן לרכוש את האחריות בכל חנות לדעתי, אצל ארליך בטוח, וגם אצל קמרה מיה למיטב ידיעתי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחד בטוח : מאז שבאג בדיוטי , אין מחירים טובים על מצלמות וחשמל/אלקטרוניקה. רק בפריטים בודדים.

לא ידעתי שיש אחריות MACK בארץ, זה בינלאומי ? או שזה תלוי איפה קנית ורק שם אתה מקבל שירות.

קניתי בזמנו איזה נגן MP3 מתוחכם של CREATIVE וחשבתי שאוכל לממש את האחריות רק בפעם הבאה שאהיה בניו-יורק...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות זאת הייתי חושב פעמיים, ואפילו שלוש, האם שווה בכלל לרכוש DSLR. אתה נכנס לעולם שונה של גודל, משקל, ניידות וסרבול.

הדרישה הבסיסית היתה מהירות צילום. כאן אין תחרות ל-DSLR. אבל אני מסכים ששווה להוסיף איזו קומפקטית באלפייה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...