Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c3 - פעם אחת ולתמיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביצעתי חיפוש בפורום בנוגע לסיטרואן C3 ולא קילבתי תשובות ברורות האם הרכב אמין וטוב.

אותי לא מעניין עכשיו עם הסטיגמות על הצרפתיות אלא באמת מי שמכיר, מבין ויודע לגביי הרכב הנ"ל.

אני מעוניין רק בתיבה אוטומטית בשנתונים 2003-2004

בבקשה נא לעזור.

תודה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אם הרכב טופל בזמן ולא הוזנח, ומולא נוזל קירור מקורי או מאיכות טובה כמו פרסטון, הרכב לא אמור לסבול מבעיות מיוחדת. אני מניח שהמסקנה הזאת תקפה לא רק לגביו.

בעיה ידוע זו בעיית השסתומים בגיר האוטומטי. אך כמדומני משנת 2004 הבעיה טופלה, לכן אם אתה מוצא רכב משנת 2003 עדיף לבדוק כי בוצעה כבר החלפת שסתומים בגיר מכיוון שמדובר בסיפור של כ2,000 ש"ח.

הרכב עצמו נחשב אמין וטוב ופופולארי מאוד באירופה, הרכב שהיה ברשותנו הוא C3 1.4 2003 אוטומטית והחזקנו בו שנה, אך הוא נקנה מבחור שלא היה ידוע לנו טיב הטיפולים שבוצעו ברכב לכן הכנסנו אותו לישור קו מלא בעלות של כ2,000 ש"ח.

אבל שוב אם אתה מוצא אקזמפלר שמור ועם קבלות לטיפולים אז אתה יכול לחסוך לעצמך את הסכומים הנ"ל.

פורסם

יש לי C3 2007 אני לא יודע כמה זה רלוונטי כי ביקשת 03-04.

אני יותר ממרוצה מהאוטו, הוא אצלי בדיוק שנה.. זריז (1600) אם תחפש שרשורים שלי תראה את כל נביאי הזעם שדיברו עם בעיות האלקטרוניקה שלו, חוץ מזה שאני שיחקתי עם הפיוזים וניתקתי את השקע 12V ופעם אחת שנשרפה לי נורת איתות הכל פיקס.

פורסם

חשוב לציין שהC3 חולקת את אותם המכללים ממש ואת אותו מרכב עם ה206 אך משום מה במחירון הן של לוי יצחק והן של יד2 זולה ממנה בכמה אלפים טובים לאותו השנתון ולאותם ההספקים, אשמח אם מישהו יספק לי הסבר להבדל זה.

פורסם

ההבדל במחירים נובע בעיקר מסיבה אחת: הביקוש לסיטרואן נמוך יותר מלפג'ו.

הביקוש הנמוך ביחס לפיג'ו נובע בעיקר מאמונות טפלות. למשל, יש אצלנו בחור בעבודה שטוען בתוקף שגם אם המכלולים של הסיטרואן והפיג'ו זהים וגם אם בנו אותן באותו מפעל - הסיטרואן תהיה פחות אמינה.

בנוסף יש כאן גם סוג של מעגל קסמים: המחירון נמוך, אז אנשים מפחדים יותר לקנות.

זה הכל.

פורסם

אני את הC3 שלי מכרתי בפחות מיומיים מאז שהמודעה פורסמה ברשת ובאלפיים מעל המחירון לקונה הראשון שהגיע לראות את הרכב, אם הייתי מחכה עוד, אני מעריך שיכולתי למכור גם ביותר.

אגב דיבר איתי מנהל מחברת ליסינג גדולה, בכוונה להציע לי לרכוש דרכם רכב.

מתי שהוא שמע שהייתה לי סיטרואן הוא אמר, "זה הרי ידוע שהרכבים הצרפתיים האלה בדגש על פיג'ו-סיטרואן, בעיתיים ובפרט אחרי שהמנועים שלהם עוברים את ה150K מתחילים שלל בעיות ואני כבר לא מדבר על תיבות ההילוכים הזוועתיות"

אז זה כנראה מושרש חזק :?

• תוכן חדש...