Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רחיצה אוטומטית במכונה שלא עושה שריטות (בדוק). הרכב התרחץ שם כל הקיץ בלי שום בעיה - מדובר במכון רחיצה חדש, חיצוני עולה 20 ש"ח.

הנזק היחידי שיכול להיות זה שריטות עגולות על הפח, שריטות שהמכונות הגרמניות החדשות לא עושות כלל. למי שאין עבודה ו/או לימודים על הראש ויושב כל היות בבית מומלץ לשטוף ידנית, למי שאין זמן שיכניס לרחיצה, אני גם לא הולך להתעמת עם הרשות המקומית על המים מהצינור - מספיק שהממטרות בגינה עובדות שעות נוספות.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי זה תלוי בסוג הרכב...

לדעתי האישית, כשאתה נוסע ביפנומטית אין לך יותר מדי סנטימנטים או רצון להשקיע בה מעבר למינימום הנדרש.

כשיש לך רכב ייחודי , בבעלותך , אתה תמיד תרצה בשבילו את הטוב ביותר, והטוב ביותר הוא לא לעבור במכונה.

אני מודה שגם אני חוטא לפעמים ב"הפקרת" הרכב לשטיפה במכון שטיפה (בעיקר מחוסר מקום לבצע את השטיפה), אבל אני מוודא לפחות שהשטיפה נעשית ידנית (לא עם מטאטא !) כמו שצריך .כמובן שאין שום מצב שבעולם שאני אתן להם את הקוד של הרכב ו/או להזיז את הרכב ממקום למקום.

סטיו, גם אני ניסיתי לשקר לעצמי פעם : מכונות עושות סימנים ,אין מה לעשות.

בקרוב הרכב נכנס לדיטיילינג כדי להעלים את הסימנים שהגיעו בירושה מהבעלים הקודמים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני בדרך כלל שוטף את הרכב בבית.

פעם בשנה - שנה וחצי פתאום אני מקבל התקף עצלנות ונכנס למכון שטיפה ידנית וכל פעם זה מזכיר לי למה עד אז שטפתי את הרכב לבד.

לא מצאתי עד עכשיו שום מכון שמתקרב לרמה שאני מצפה ממנו. ובאמת שהציפיות שלי הם לא בשמיים. אני בעזרתה הנדיבה של חברה שלי שוטפים את הרכב ברמה יותר גבוהה משלהם ב 30- 40 דק, כולל שאיבת אבק.

ד"א חלק מאותם מכוני שטיפה גורמים יותר נזק מתועלת בשטיפה שלהם ואני לא מדבר על שריטות(ברור), אלא אחרי שטיפה שלהם צריך שטיפה נוספת.

פורסם
לדעתי זה תלוי בסוג הרכב...

לדעתי האישית, כשאתה נוסע ביפנומטית אין לך יותר מדי סנטימנטים או רצון להשקיע בה מעבר למינימום הנדרש.

כשיש לך רכב ייחודי , בבעלותך , אתה תמיד תרצה בשבילו את הטוב ביותר, והטוב ביותר הוא לא לעבור במכונה.

.

לא מסכים עם אף מילה.

המכונית שלי מאוד ייחודית לי, היא אצלי רק חודש וכל יום עולה שלב בסולם אצלי :)

אני חושב שההודעה שרשמת די מתנשאת.

פורסם

אצלי בכלל זה לא היה קשור לסוג הרכב שהיה ברשותי. אפילו את הרנו 5 שנת 86 שלי הייתי שוטף ידנית בלבד.:lol:

אני עושה את השטיפה בעיקר בשעות הערב שלא חם וגם לא לוקח לי הרבה זמן.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מי שוטף ידני ? מה השטויות האלו ?

שטיפה במכונה על מבצעי תדלוק פעם-פעמיים בשבוע (תלוי בלכלוך בעקבות השטח).

פעם בחודש משקיע שואב ב-5 שח ל6 דקות וסאלמת.

לפעמים אם תופסת אותי המוזה אני עושה ניקיון בעצמי בתחנת דלק אצל חבר, אבל זה נדיר מאוד.

מי שמתבאס על שריטות, אני אביא לו את האוטו שלי שיהיה לו על מה להתבאס :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
גם אני הייתי שוטף את הרכב בעבר. כיום הזמן והמאמץ שלי שווים יותר. אני נותן אותו לשטיפה ידנית שאני סומך עליה ושלום על ישראל.

+1.

פעם הייתי שוטף בעצמי כל שבוע, אבל בשנים האחרונות כבר אין לי זמן להשקיע בזה, ולמען האמת:

גם כשאני שוטף בעצמי - אני לא מגיע לרמה של השטיפה הידנית של העובדים במכון שטיפה שאצלו אני מבקר כבר 4 שנים ותמיד יוצא מרוצה.

50 ש"ח חיצוני+פנימי פעם בחודש ושלום על ישראל.

נ.ב: אתמול לקחתי את האוטו לשטיפה והיום בבוקר ראיתי שבלילה/לפנות בוקר ירד גשם "מלוכלך" ולכלך את כל האוטו. איזה עצבים! :x

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

פעם הייתי נהנה לשטוף את הרכב(ומתבאס לראות אותו מלוכלך כבר למחרת).

היום זה גוזל זמן שמבחינתי לא שווה את זה, שיכנס לשטיפה אוטומטית , ידנית, בחורות בביקיני שמנגבות את המים עם החזה (אולי לזה אני בכל זאת אשתדל לעזור), כל עוד זה מגיע עם התדלוק ואין תור- שריטות, ניקוי לא מושלם או כל תלונה אחרת, מדגדג לי בזרת, בסך הכל רכב(גם אם הוא ייחודי).

פורסם
מה בחיים לא אבין - למה נתת להם לנהוג ברכב שלך? תישאר באוטו במנהרה, אם אם ממש דורשים - שים ניוטרל, כבה מנוע וקח את המפתחות איתך.

סומכים על אנשים לא מוכרים, ואחרי זה מתפלאים

יש רכבים (פורד פוקוס דור 1 למשל) שאי אפשר להוציא את המפתח כאשר הרכב לא בP, לכן במנהרת השטיפה הרכב בניוטרל עם המפתח בפנים.

חוצמזה- אני משלב. שטיפה בתחנת דלק והיתר (שואב, וקס, חלונות, פנים הרכב) לבד. נותן הרגשה טובה.

האמת שגם את הבית אני ממש נהנה לשטוף... כרגע אופציה של עוזרת לא באה בחשבון. יש שדברים שכיף לעשות בעצמך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מי שוטף ידני ? מה השטויות האלו ?

שטיפה במכונה על מבצעי תדלוק פעם-פעמיים בשבוע (תלוי בלכלוך בעקבות השטח).

פעם בחודש משקיע שואב ב-5 שח ל6 דקות וסאלמת.

לפעמים אם תופסת אותי המוזה אני עושה ניקיון בעצמי בתחנת דלק אצל חבר, אבל זה נדיר מאוד.

מי שמתבאס על שריטות, אני אביא לו את האוטו שלי שיהיה לו על מה להתבאס :)

Ye, Nigga'!!

אני בכלל נגד שטיפה! לא צריך! בשביל מה יש יומיים של גשם בשנה?:lol:

תכלס, כבר איזה שלוש שנים שלא שטפתי עצמאית את הרכב שלי. פעם באיזה חודשיים, כשרמת הג'יפה ברכב מגיעה לרמה מפחידה אני נכנס לשטיפה, משלם 20\30\40\50 ש"ח(תלוי מה ואיך) ויוצא למסע ג'יוף חדש!:-P

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לא מסכים עם אף מילה.

המכונית שלי מאוד ייחודית לי, היא אצלי רק חודש וכל יום עולה שלב בסולם אצלי :)

אני חושב שההודעה שרשמת די מתנשאת.

כנראה לא מספיק או כנראה אתה לא נגוע בחיידק שאנחנו נגועים בו - של פנאטיות יתר.

שום התנשאות, זו דיעה אישית. אתה לא יכול לפטור את עצמך בצורה הזו.

תגיד שהרכב לא מספיק חשוב לך כדי להשקיע בו כמה שעות זיעה בשבוע (או שפשוט אין לך זמן) , אין בזה שום בושה. דווקא זה יותר הגיוני בעיני רוב הציבור.

אני דווקא נהנה מזמן איכות עם הרכב, גם אם זה כרוך בקצת זיעה. (בחג החולף עבדתי במצטבר כ10 שעות על הרכב בפרוייקטים שונים והורדתי הרבה ליטרים של זיעה :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כנראה לא מספיק או כנראה אתה לא נגוע בחיידק שאנחנו נגועים בו - של פנאטיות יתר.

שום התנשאות, זו דיעה אישית. אתה לא יכול לפטור את עצמך בצורה הזו.

תגיד שהרכב לא מספיק חשוב לך כדי להשקיע בו כמה שעות זיעה בשבוע (או שפשוט אין לך זמן) , אין בזה שום בושה. דווקא זה יותר הגיוני בעיני רוב הציבור.

אני דווקא נהנה מזמן איכות עם הרכב, גם אם זה כרוך בקצת זיעה. (בחג החולף עבדתי במצטבר כ10 שעות על הרכב בפרוייקטים שונים והורדתי הרבה ליטרים של זיעה :))

אייל, אני מתנצל על הנימה הידענית אבל יום אחד אולי תגיע למצב בחיים שלמרות שהרכב שלך מאוד חשוב לך, אין לך זמן להשקיע בו את הזמן שהשקעת בו בעבר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אייל,

אני מחכה לשמוע על הדיטיילינג שתעשה לאוטו שלך, אשמח אם תעדכן לפי הסטנדרטים שלך.

(ולחשוב שאני רוצה לנסוע ממקום מגוריי שעתיים - בדיוק בשביל זה..:oops:).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אייל, אתה בסדר.

מעניין מי זה הבחור שראיתי שבוע שעבר שמנקה את פתחי האיוורור בגולף דור 6 עם מקלוני אוזנים ומוריד לכלוך מהחריצים של הצמיגים בעזרת קיסמי שיניים שחלילה לא יישאר לכלוך.

לסיום הבחור פירק את הפקקים של הוונטילים וטבל אותם בדלי עם סבון ושיפשף את הלכלוך עם מברשת שיניים.

:roll::idea:

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...