Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי פיג'ו 206 מודל 2002 ואני רוצה לברר לגבי שיפור מערכת הבלימה, ושיפור האחיזה.

אני לא מתכוון להוסיף עוד כוח לרכב - לכן אני לא רוצה להתפרע יותר מדי.

קודם נתחיל במערכת הבלימה - אילו שיפורים ניתן לבצע? האם דיסקים מחוררים ומחורצים ורפידות טובות יתנו לי הבדל משמעותי,

או שיש צורך בדברים נוספים?

לגבי אחיזה - כרגע מותקנים על הרכב הצמיגים במידה המקורית. אם אני זוכר נכון זה 185/65R14

האם צמיגים טובים כמו Toyo T1R יספיקו או שיש צורך לשנות מידות? אם צריך לשנות מידות כמה לערך יעלה דבר כזה?

ושאלה אחרונה, מה לגבי חוקיות של שיפור מע' הבלימה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

תעלה ל15/55/195,

אתה יכול לאשר את זה בכל עמדה מס.1 (מכון טסטים, ברובם)

ואז תוכל לקנות T1R ותקבל שיפור באחיזה ובבלימה כנ''ל.

אתה יכול להרכיב רפידות ודיסקים מחורצים ומחוררים, אף אחד לא יסתכל על זה ולא יבדילו.

(מבחינה חוקית יש לרפידות ולדיסקים המשופרים תו תקן והוא חוקי ומאושר להתקנה במכוניות עם אישורים)

פורסם

תודה,

אתה יכול להמליץ לי על דגמים טובים של רפידות ודיסקים?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

t1r לא קיים במידה שלך (185/65/14) ולכן תהיה חייב, כמו שאמר פאפא קרלוס, לעלות מידה. הבעייה פה היא שלעלות מידה תחייב החלפה של הג'אנטים, וכדי לקבל שיפור תהיה חייב לקנות ג'אנטים טובים, שלא יהיו כבדים יותר מאלה המקוריים, כי אם הם יהיו יותר כבדים, בעצם תגרע מביצועי הרכב.

מחירים של ג'אנטים איכותיים במידה הזאת מתחילים מסביבות ה2000 ש"ח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אוקיי אז את עניין הג'אנטים אני דוחה כרגע.

יש לך מושג כמה בערך יעלו רפידות אחוריות+קדמיות וארבעה צלחות בלימה של OMP?

פורסם

לפי מה שקראתי פה באתר הגעתי למסקנה שהחלפת צלחות מיותרת לחלוטין ולא נותנת שום השפעה בבלימה מתמשכת אלא רק ב"נשיכה" הראשונה וגם בזה השיפור מאוד קטן. רפידות זה סיפור שונה לגמרי, מאוד מומלץ. הדיעות חלוקות האם רפידות משופרות "אוכלות" את הדיסק מהר יותר. לשיקולך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני אבדוק מה המחירים ואראה מה אחליט.

פורסם
t1r לא קיים במידה שלך (185/65/14) ולכן תהיה חייב, כמו שאמר פאפא קרלוס, לעלות מידה. הבעייה פה היא שלעלות מידה תחייב החלפה של הג'אנטים, וכדי לקבל שיפור תהיה חייב לקנות ג'אנטים טובים, שלא יהיו כבדים יותר מאלה המקוריים, כי אם הם יהיו יותר כבדים, בעצם תגרע מביצועי הרכב.

מחירים של ג'אנטים איכותיים במידה הזאת מתחילים מסביבות ה2000 ש"ח.

אם אתה מחפש ג'אנטים "15 זולים וקלים והלוק לא משחק תפקיד, נסה ג'אנטים מסגסוגת קלה מקוריים של סיטרואן C5.

קלים מאוד וזולים, בערך 200 ש"ח ליחידה משומשת.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...