Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני זקוק למעט עזרה...

טנדר טויוטה היילקס 4X4 1996 דיזל אטמוספירי 2.4 ליטר, המנוע מקורי (שצבר 400,000 ק"מ).

נקרע רצועת טיימינג בנסיעה :-(

נזק / בעיות:

לפחות שסתום אחד (יניקה) נפגע ע"י הבוכנה והתעקם

יש נזילה מבסיס אחד המזרקים – לא חושב שקשור לרצועה שנקרעה

הרכב עוד לפני הנזק פלט עשן רב בסל"ד גבוה (העשן שחור)

שאלות:

איפה מנקים / משפצים מזרקי סולר? משאבות סולר?

מה עושים עם ה- glow plugs? מחליפים? מנקים? איך?

איך ממקמים נכון את גל הזיזים וגל הארכובה לפני ששמים את רצועת הטיימינג? שרטוט?...

מה ערכי ה- torque? (בורגי ראש, משאבת מים, בית תרמוסטט, מכסה שסתומים, מכסה טיימינג)

איך מנקזים אוויר ממערכת הזרקת הסולר? הבנתי שצריך רק לפני המשאבה?

צריך להחליף בורגי ראש?

שנה טובה,

אלעד.

פורסם

הי,

בעיניי שיפוץ ראש והחלפת טיימינג (ועל הדרך משאבת מים) זה מעט עבודה, גרושים, מלמד וכיף...

בדקתי גם אופציה להחלפת מנוע,

לא מצאתי מהמנועים הישנים בכלל אצל היבואנים שאני סומך עליהם,

המחירים הם מעל 8000 ש"ח לדגם המנוע החדש (טורבו),

שמעתי שהכנסת מנוע עם טורבו במקום אטמוספירי ברכב הנ"ל דורשת שינויים לא מעטים.

אלעד.

פורסם
הי,

בעיניי שיפוץ ראש והחלפת טיימינג (ועל הדרך משאבת מים) זה מעט עבודה, גרושים, מלמד וכיף...

בדקתי גם אופציה להחלפת מנוע,

לא מצאתי מהמנועים הישנים בכלל אצל היבואנים שאני סומך עליהם,

המחירים הם מעל 8000 ש"ח לדגם המנוע החדש (טורבו),

שמעתי שהכנסת מנוע עם טורבו במקום אטמוספירי ברכב הנ"ל דורשת שינויים לא מעטים.

אלעד.

לגבי עלויות השיפוץ במידה ואתה מתעסק עם מערכת הדלק ומחליף את כל מרכיבי מערכת המים האטמים והמחז"שים וכמובן משפץ את הראש כמו שצריך אתה לא רחוק ממחיר של מנוע.לגבי הסבה לדגם טורבו האילתור היחיד שמסובך הוא בניית צינור הפליטה וגם זה תלוי מאיזה דגם של טויוטה הוא ירד,הבלוק והראש כמעט זהים בכול המנועים הללו.

• תוכן חדש...