Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני משווה את הגרסאות הללו מהסיבה הפשוטה-אני כסטודנט הוצאתי 100000 שקל ב-ל-ח-ץ מכל החסכונות שלי ואחרי שהפכתי עולמות וזה עוד אחרי שמתחתי את התקציב.אז תאמין לי כשאני אומר ש5000 שקל זה מה שמכריע את הכף (במקרה שלי).

אני חושב שאתה עושה לעצמך יותר נזק מתועלת עם התשובות שלך.

מה שהיית צריך לרשום זה שזו הייתה הבחירה הכי טובה בשבילך ולא להתחיל לירות פה גיבוב של שטויות והמצאות בכדי להוכיח לנו שהיאריס היא בחירה הולמת בתקציב הזה.

אם אני הייתי צריך לבחור אז הייתי לוקח I20 1400 ידנית, נשאר עם 8K ש"ח עודף מ-100K ש"ח ולא צריך לסבול מהגיר הזוועתי הזה של טויוטה. אם כבר הזכרנו את הגיר הזה כדאי שתדע שהוא מכניס הרבה טויוטות למוסך. לאחר שנה שלמה שעשו רק עדכוני תוכנה, כיום מחליפים את כל המח של הגיר באחריות כי העדכוני תוכנה כבר לא עוזרים. רוצה עוד רמז? גם ההחלפה של המח של הגיר לא עוזרת לגיר המפגר הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שהיית צריך לרשום זה שזו הייתה הבחירה הכי טובה בשבילך ולא להתחיל לירות פה גיבוב של שטויות והמצאות בכדי להוכיח לנו שהיאריס היא בחירה הולמת בתקציב הזה.

אם אני הייתי צריך לבחור אז הייתי לוקח I20 1400 ידנית, נשאר עם 8K ש"ח עודף מ-100K ש"ח ולא צריך לסבול מהגיר הזוועתי הזה של טויוטה. אם כבר הזכרנו את הגיר הזה כדאי שתדע שהוא מכניס הרבה טויוטות למוסך. לאחר שנה שלמה שעשו רק עדכוני תוכנה, כיום מחליפים את כל המח של הגיר באחריות כי העדכוני תוכנה כבר לא עוזרים. רוצה עוד רמז? גם ההחלפה של המח של הגיר לא עוזרת לגיר המפגר הזה.

redroze הגיע הזמן שתבין שזה לא הגיר מפגר אלא הנהגים מפגרים כשאתה כניראה אחד מהם.

מתן אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר.. זה האוטו שהתאים לך וזה האוטו שאתה קנית וזה האוטו שאתה מרוצה ממנו..

אתה צריך להבין שכולם בפורום הזה נוהגים על מינימום פרארי והם מבינים יותר טוב מכולם..

הכי חשוב תהנה מהאוטו ותמשיך לעדכן אותנו עם הזמן על רשמים נוספים.

פורסם

redroze,רשמתי כבר בהמשך הדיון שזו היתה הבחירה הטובה בשבילי.ואת הציטוט "גיבוב של שטויות והמצאות" אני ממליץ שתיקח בחזרה-נימת הזלזול שלך ממש לא נראית לי.:evil::x

לא נראה לי שהיית כל כך שמח אם הייתי מגיב לך בצורה שכזו,אם הייתי מכנה את דעתך האישית ואת הנתונים שהבאת בנוגע לצריכת הדלק כ"גיבוב של שטויות והמצאות".

היית לוקח I20 ידנית,1400, עם 3 דלתות?יופי.לי 3 דלתות לא מספיקות.נראה אותך מתחיל לשחק עם אנשים דומינו כדי שיואילו בטובם להיכנס למושב האחורי :shock::roll:

אם אתה טוען שהגיר הזה מכניס טויוטות למוסך והיום מחליפים את כל המוח שלו במסגרת האחריות, אשמח אם תביא לי ציטוט מדויק ומקור לטענה שלך,כי אחרת אתה סתם מפריח מילים באוויר. הוכחות,ידידי.הוכחות.

פורסם
redroze הגיע הזמן שתבין שזה לא הגיר מפגר אלא הנהגים מפגרים כשאתה כניראה אחד מהם.

מתן אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר.. זה האוטו שהתאים לך וזה האוטו שאתה קנית וזה האוטו שאתה מרוצה ממנו..

אתה צריך להבין שכולם בפורום הזה נוהגים על מינימום פרארי והם מבינים יותר טוב מכולם..

הכי חשוב תהנה מהאוטו ותמשיך לעדכן אותנו עם הזמן על רשמים נוספים.

dadarapa-היית קצת בוטה בשורה הראשונה. לא סתם רשמתי בחוות הדעת שהגיר הזה לא מתאים לכל אחד,במיוחד לא למר ישראלי שרגיל ללחוץ על הגז. לא סתם רשמתי שמי שנהג על גיר ידני ייהנה ממנו. ולראיה-אמא שלי (נהגה על גיר ידני למעלה מ30 שנה) מחפשת לה אחת רובוטית שכזו.

פורסם
לB&W250

"ולגבי הסחירות, כמה יאריס משנת 2007 ועד היום ראית על הכביש?"

מה הקשר בכלל בין מספר כלי הרכב לסחירות ?

כך לדוגמה את ההונדה ג'אז יש פחות מהיאריס והמחירון שלה רותח כל רכב שעולה ליד 2 נמכר בשעות

יוסי:wave:

הוצאת לי את המילים מהפה :roll:

פורסם
dadarapa-היית קצת בוטה בשורה הראשונה. לא סתם רשמתי בחוות הדעת שהגיר הזה לא מתאים לכל אחד,במיוחד לא למר ישראלי שרגיל ללחוץ על הגז. לא סתם רשמתי שמי שנהג על גיר ידני ייהנה ממנו. ולראיה-אמא שלי (נהגה על גיר ידני למעלה מ30 שנה) מחפשת לה אחת רובוטית שכזו.

אני מבין שצריך לעבור קורס מפעיל על הגיר המפגר הזה על מנת לדעת להפעיל את ההמצאה הגאונית הזו.

העובדה היא שגירים מסוגו של זה המותקן לך ביאריס הולך ונעלם עם כניסת הרובוטי דו מצמדי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הגיר הזה גרוע לא רק יחסית לכפולי מצמד, הוא פשוט גרוע. יש רובוטיים בעלי מצמד יחיד טובים ממנו, בפיאט 500 למשל.

emotion of motion

פורסם

א) בשום מקום לא רשמתי שהיונדאי היא 3 דלתות, זה שאתה יכול לבחור בין 3 דלתות ל-5 דלתות מבלי הבדל במחיר זו החלטה שלך. אני חושב שאתה מושפע עוד מהמבצע של צ'מפיון (ששם מדובר רק על דגם 3 דלתות).

ב) מצטער ידידי אבל לבוא ולהגיד על פז'ו שנכרת כולה שנה אחת שהיא כל היום במוסך זה לצערי הרב גיבוב של שטויות. אתה יכול לרשום שהמוניטין של היצרן בשוק הוא מפוקפק ואתה מוכן לבסס את החלטתך ע"פ מה שהשמועות אומרות.

ג) אתה כל היום מדבר על להרים את הכפפה, אז בוא נשחק במשחק שלך. אתה מוזמן לבוא מתי שאתה רוצה למקום עבודה שלי (אל תדאג, זה באזור המרכז), אני אושיב אותך מול מחשב, תוכל לראות רשימה של אלפי טויוטות ומספר הפעמים שהם נכנסו למוסך עקב תלונה של "בעיות בגיר". אני יכול להפיק לך גם דו"ח שיראה לך כמה כל רכב מכל דגם נכנס למוסך, לצערי טויוטה נמצאת איפשהו באמצע וממש לא בראש טבלת האמינות כמו שכל סוגדי המותג סוברים. מכיוון שמדובר בחברה פרטית אין באפשרותי לפרסם את הנתונים ברבים אך אני מוכן לחרוג רק בשבילך כדי שתוכל לחזור פה לפורום ולהצהיר שאתה חוזר בך.

ד"א, השם המלא שלי והטלפון שלי רשום בחתימה כי אני בניגוד לשאר חברי הפורום לא מתחבא מאחורי כינויים. אני מוכן לדבר, להפגש, לעזור, לייעץ לכל מי שרוצה מתי שהוא רוצה (בתנאי כמובן שאני לא עסוק במשהו אחר באותו הרגע).

ד) שים לב שאני לא מתעסק בעינייני הלא נודע. לא מעניין אותי מה הכמויות שהרכב נמכר וכמה הוא שומר על ערכו, כאשר אני בודק רכב אני בודק אותו לגופו ואל מול המתחרות שלו (בניגוד למישהו שטען פה שאנחנו משווים את היאריס לפרארי), מבלי דעות קדומות שלצערי משפיעות על הרבה אנשים וכנראה שגם עלייך.

dadarapa, ברשותך אני לא אדרדר את השרשור הזה לרמה שאתה שואף. אני אסביר לך את ההבדל בנינו, הדברים שאני רשמתי התייחס לדבריו של אדון matanfr שהוא כתב על גבי הפורום (ללא העלבות אישיות מכיוון שאני באמת ובתמים לא מכיר את האדם שכותב מולי) ומה שאתה רושם זה העלבה אישית כלפי (מבלי שאתה בכלל מכיר אותי).

לאחר עריכה: georgesh, הלוואי וזו הייתה הבעיה היחידה של הגיר (מבחינתי זו בכלל לא בעיה כי אני רגיל לסוע על גיר רגיל ובחיים גם לא התלוננתי על כך), הבעיה העיקרית היא העברת הילוכים איטית ומטלטלת (מורגש בעיקר בנסיעה עירונית) וקופצנות בתחילת נסיעה.

נ.ב. את הדבר הכי חשוב שכחתי, אני עדיין לא טוען שהיאריס היא לא מתחרה ראויה. אני מבין בהחלט מדוע היא מצאה חן בעינייך אבל לצערי אתה קשור מדיי לרכב בשביל לראות את החסרונות שלו (וזו כנראה גם הסיבה מדוע אתה מוצא כל פגם הכי קטן ברכבים אחרים והופך את זה לסיבה לפסול את הרכב טוטאלית). אני, כחובב מושבע של אופל, יכול להגיד לך שהגיר איזיטרוניק (שהוא דומה בפעולתו לגיר של טויוטה) אשר קיים כבר מעל לעשור בדגמי אופל הוא המצאה מיותרת. התוספת כח והחסכון בדלק לא שווה את החוסר נוחות שהגיר יוצר והכי גרוע זה שהוא לא מוכיח את אמינותו במבחן הזמן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לאחר עריכה: georgesh, הלוואי וזו הייתה הבעיה היחידה של הגיר (מבחינתי זו בכלל לא בעיה כי אני רגיל לסוע על גיר רגיל ובחיים גם לא התלוננתי על כך), הבעיה העיקרית היא העברת הילוכים איטית ומטלטלת (מורגש בעיקר בנסיעה עירונית) וקופצנות בתחילת נסיעה.

בידני, רכב בחצי קלאץ יחזיק עד שאתה נותן מספיק גז, ברובוטי אתה מחכה שהגיר יכנס, ובעליות תלולות זה גורם לבעיה (שנפתרת ע"י שימוש בבלם יד).

נהגתי שנתיים וחצי על קורולה רובוטית, הגיר לא הפריע לי אחרי שהתרגלתי אליו, ואם היו נותנים לי לבחור בינו לבין גיר אוטומטי 4 הילוכים שיש היום הייתי בוחר ברובוטי, אבל זו דעתי האישית והציבור הצביע ברגליים, אני רק מביא עוד דוגמא לכך שפותח השרשור לא לבד.

פורסם
בידני, רכב בחצי קלאץ יחזיק עד שאתה נותן מספיק גז, ברובוטי אתה מחכה שהגיר יכנס, ובעליות תלולות זה גורם לבעיה (שנפתרת ע"י שימוש בבלם יד).

נהגתי שנתיים וחצי על קורולה רובוטית, הגיר לא הפריע לי אחרי שהתרגלתי אליו, ואם היו נותנים לי לבחור בינו לבין גיר אוטומטי 4 הילוכים שיש היום הייתי בוחר ברובוטי, אבל זו דעתי האישית והציבור הצביע ברגליים, אני רק מביא עוד דוגמא לכך שפותח השרשור לא לבד.

בכל השנה הזו שהרכב עמי,אף פעם לא זינקתי בעלייה עם שימוש בבלם יד.אני מדגיש-אף פעם.

כשאני מגיע לעלייה ועוצר,אני בולם באמצעות הבלמים,משלב לN כדי לשמור על הגיר.כשצריך לזנק,מעביר לE ולאחר מכן נותן גז כרגיל תוך מעבר זריז של הרגל מהבלם ליד.

פורסם
יש סיבה שבכל רובוטי אחר הוסיפו את המערכת הזאת, זה שאתה לא עושה את זה לא הופך את הבעיה ללא קיימת.

כן,אני יודע שיש מערכת hill holder בגירים אחרים.

georgesh,בסיכומו של עניין,אתה מרוצה מהגיר?

פורסם
אני מבין שצריך לעבור קורס מפעיל על הגיר המפגר הזה על מנת לדעת להפעיל את ההמצאה הגאונית הזו.

העובדה היא שגירים מסוגו של זה המותקן לך ביאריס הולך ונעלם עם כניסת הרובוטי דו מצמדי.

תיקון-באירופה ניתן לבחור בין גיר ידני לרובוטי מאז שטויוטה הכניסו אותו לדגמים שלהם (5 שנים בערך?). אני לא הייתי קורא לזה "היעלמות"-כי אחרת טויוטה לא היו מצליחים למכור בכלל דגמים רובוטיים.

וד"א,בנוגע לקורס המפעיל-צריך לחתום לפני קנייה שאתה מרוצה מהרכב.החלטה שנויה במחלוקת לדעתי.את קורס המפעיל אתה רוכש בשטח.:wink:

• תוכן חדש...