Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

תמשיך להנות מהרכב, זה הכי חשוב.

אהבתי את "תצוגת התכלית" של כל התאים בסביבת הנהג :lol:

כיסוי הגה וכרית על המושב עלולים רק להזיק במקרי חירום. קח זאת לתשומת לבך. (מצטער, אבל הדבר צועק ומפריע לעין)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא.אני צריך גליל אחד בלבד לקינוח אף,ניקוי ידיים ולבדיקת שמן מנוע,אך שכחתי יום אחד שיש לי אחד ולקחתי עמי עוד אחד.התעצלתי/שכחתי להוציא אחד מהם.. :lol:

זה יכול להיות מדד חדש לגודל תא הכפפות: במקום כמה מזוודות (בתא המטען) - כמה גלילי נייר טואלט לילי נכנסים בתא הכפפות :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
סיקור נחמד מאוד, נהניתי לקרוא.

לא הבנתי. פסלת את הסוויפט בגלל התיבה האוטומטית ה"אמיתית" שלה?

גם הגודל הפיזי של שתיהן די דומה (הפרש של כמה סנטימטרים בלבד באורך), אם כי אכן יש יתרון קל ליאריס מבחינת בסיס הגלגלים.

הסוויפט נפסלה בגלל התיבה האוטומטית ה"סטנדרטית" שלה בעיניי בעלת 4 יחסי העברה.חיפשתי יותר יחסי העברה,או רכב שניתן לנהוג בו בסגנון טיפטרוניק-דהיינו, לא רק בלחיצה על הגז. היאריס היא הרכב היחידי שנתנה לי תיבה אוטומטית ללא גז ועם אפשרות לנהוג במצב ידני (כמו מאזדה 3) עם הרבה הילוכים "לשחק" בהם.

Buki כתב:

אתה כותב את הדבר הבא :

בשנת 2007 הוכנסה תיבה רובוטית.זה בסדר, כי עד שנת 2006 הייתה תיבה אוטומטית רגילה.

אחר כך אתה כותב :בשנת 2009 הוכנסה תיבה רובוטית 6 הילוכים מבוקרת מחשב (לא יתכן שבשנים 2007-2008 היא לא הייתה מבוקרת מחשב) שבמקום גלגלי שיניים הוכנס בה קלאץ' מסורתי.

אני שאלתי, מה הקשר בין קלאץ' לגלגי שיניים ולמה אתה כותב, שבדגמי 2007-2008 לא היה קלאץ' מסורתי

ואתה עונה לי שבדגמי 2007-2008 אפשר היה להזמין גיר ידני או רובוטי

ואחר כך מוסיף, שמשנת 2007 הבחירה לא השתנתה וניתן להזמין גיר ידני או רובוטי ושאולי בעתיד יכנסיו גיר אוטומטי רגיל.

מצטער אבל לא הבנתי את הקשר בין התשובה לשאלה.

אוקיי,צודק.ניסחתי גרוע.התכוונתי לכך שביאריס יש תיבה שהיא נראית במבט ראשון למשתמש הרגיל "אוטומטית" למהדרין עם גז וברקס (כמו תיבת הילוכים אוטומטית עם גלגלי שיניים ,בקרת מחשב על התיבה וממיר מומנט) אך יש בה קלאץ' מסורתי מבוקר מחשב.

פורסם

שמח שאתה מרוצה.

רק כמה חידודים : זו לא מתיחת פנים. הרכב הזה הוא דור שונה יחסית לזה שנמכר החל משנת 99

בשנים 99-00 שהן השנים הראשונות של היאריס דור ראשון, הרכב נמכר עם מנוע 1.0 וגיר חצי אוטומט, אז נא להעמיד דברים על דיוקם אם עושים סקירה שמתיימרת להיות מקיפה.

לאחר מכן הרכב נמכר עם מנוע 1300 ומנוע 1500 (בגרסת הTS) עם גיר אוטומט רגיל או ידני.

החל מ2005 (או 2006) בוצעה לרכב מתיחת פנים עם שינויים קוסמטיים קלים והגה חשמלי במקום הידראולי.

לאחר מכן בסוף 2007 כבר יצא הדור החדש שעליו אתה נוהג כיום.

נ.ב. המידע הזה נכתב מהזכרון, מקווה שלא טעיתי בשנתונים - סיכוי נמוך :)

נ.ב.2 אין משהו יותר צורם מכיסוי הגה מכוער של שני שקל על רכב חדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמח שאתה מרוצה.

נ.ב.2 אין משהו יותר צורם מכיסוי הגה מכוער של שני שקל על רכב חדש.

זה ממש לא כיסוי ב2 שקל אבל ניתן לך להנות מהספק :lol:

פורסם

אייל, כתבתי הודעה דומה לשלך, אבל מחקתי כי ראתי שאני חוזר על הדברים שרשמת.

רק כמה תיקונים :

בארץ - תחילת שיווק משנת 2000.

היה דגם ידני רגיל 1.0, חצי אוטומטי 1.0, ואוטומטי 1.3 שהגיע למייטב ידיעת ב2001.

לא הייתה גירסת 1300 ידנית.

TS הצטרפה מאוחר יותר, נדמה לי בשנת 2003.

פורסם

ועוד תיקון לתיקונים:

היאריס יצאה לשוק ב 99 כאשר מתיחת פנים ראשונה היא קיבלה בדגמי 2003 (2004 בארץ). מאז ועד 2005 (2006 כולל בארץ) היא לא התשנתה. הדור השני הושק בעולם בשנת 2005 כאשר לארץ הוא הגיע בשנת 2006 כדגמי 2007. מכאן אני לא סגור באיזו שנה היאריס עברה מתיחת פנים, אני מהמר שמדובר בדגמי 2009 ביחד עם מנוע ה 100 כ"ס.

ה TS יצאה לעולם בשנת 2001 אך הגיעה לארץ בשנת 2002 כמודל 2003.

מתן, אחלה סקירה ואני שמח שאתה מבסוט מהאוטו :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ועוד תיקון לתיקונים:

היאריס יצאה לשוק ב 99 כאשר מתיחת פנים ראשונה היא קיבלה בדגמי 2003 (2004 בארץ). מאז ועד 2005 (2006 כולל בארץ) היא לא התשנתה. הדור השני הושק בעולם בשנת 2005 כאשר לארץ הוא הגיע בשנת 2006 כדגמי 2007. מכאן אני לא סגור באיזו שנה היאריס עברה מתיחת פנים, אני מהמר שמדובר בדגמי 2009 ביחד עם מנוע ה 100 כ"ס.

ה TS יצאה לעולם בשנת 2001 אך הגיעה לארץ בשנת 2002 כמודל 2003.

מתן, אחלה סקירה ואני שמח שאתה מבסוט מהאוטו :wink:

איתמר.

היי איתמר,תודה על התיקונים וההתייחסות.

היאריס עברה את מתיחת הפנים הראשונה שלה בשנת 2007 .כפי שכתבת בביקורת שלך על "כיפה אדומה", היאריס TS האחרונה ירדה מפס היצור ב2006:

איתמר כתב:

איך הכרנו?

כמעט חודשיים חיפשתי אותה. התקציב שלי אפשר לרכוש אחת ממודל 2006 (השנה האחרונה ל Tזבורט) ובגלל זה אמרתי שאני לא מתפשר על רכב פחות ממושלם.

ובכלל,זוהי השנה האחרונה לדגם ה"קלאסי" בארץ:ב2007 טויוטה ביצעו לה מתיחת פנים,הוסיפו תיבה רובוטית והגדילו את המנוע לנפח של 1297 סמ"ק,דבר שנתן 87 כ"ס למנוע. ב2009 המנוע עבר שינוי נוסף, נפחו הוגדל ל1329, והוא קיבל 100 כ"ס, והרכב עבר מתיחת פנים נוספת שכללה הרחבה נוספת של בסיס הגלגלים והשלדה בעוד כמה ס"מ.

פורסם

אחלה סקירה, אבל להגיד על רכב עם 4 כריות אוויר, 2 חלונות חשמליים וטאסות, "תמורה טובה לכסף" לא יכול להיות פחות נכון. זה כנראה הרכב עם התמורה הכי פחות טובה לכסף בקטגוריה.

emotion of motion

פורסם

מתן, בוא נעשה סדר בדברים.

יש "מתיחת פנים" ויש "הצגת דגם/דור חדש."

יאריס דור ראשון - משנת 99, בארץ מ 2000.

בשנת 2003 (בארץ מ 2004) בוצע שינוי קטן, שינוי בפנסים קדמיים, פוגשים וכל מיני עידכונים קלים.

-----------------

שנת 2005 (בארץ 2007) הצגת דרו שני- דגם חדש לגמרי. זה לא נחשב מתיחת פנים, זה נחשב שינוי דגם.

שנת 2009 - מתיחת פנים (עידכונים קלים) לדור שני.

מקווה שעכשיו זה ברור.

פורסם
מתן, בוא נעשה סדר בדברים.

יש "מתיחת פנים" ויש "הצגת דגם/דור חדש."

יאריס דור ראשון - משנת 99, בארץ מ 2000.

בשנת 2003 (בארץ מ 2004) בוצע שינוי קטן, שינוי בפנסים קדמיים, פוגשים וכל מיני עידכונים קלים.

-----------------

שנת 2005 (בארץ 2007) הצגת דרו שני- דגם חדש לגמרי. זה לא נחשב מתיחת פנים, זה נחשב שינוי דגם.

שנת 2009 - מתיחת פנים (עידכונים קלים) לדור שני.

מקווה שעכשיו זה ברור.

אוקיי,תודה רבה על ההבהרה.

פורסם

כעת, כשהנקודות הבעייתיות הובהרו לא נותר לי אלא לאחל לך הנאה צרופה מרכבך למשך שנים ארוכות/עד שתחליט למכור.

פורסם
כעת, כשהנקודות הבעייתיות הובהרו לא נותר לי אלא לאחל לך הנאה צרופה מרכבך למשך שנים ארוכות/עד שתחליט למכור.

תודה רבה, מאחל גם לך שניפגש רק בדרכים טובות! אם תראה יאריס עם בובה של קרנף ופרח מרקד על המגש האחורי שמשייטת לה על 88 קמ"ש באיטיות בנתיב הימני,תעשה שלום מהחלון :wink:

פורסם
אייל, כתבתי הודעה דומה לשלך, אבל מחקתי כי ראתי שאני חוזר על הדברים שרשמת.

רק כמה תיקונים :

בארץ - תחילת שיווק משנת 2000.

היה דגם ידני רגיל 1.0, חצי אוטומטי 1.0, ואוטומטי 1.3 שהגיע למייטב ידיעת ב2001.

לא הייתה גירסת 1300 ידנית.

TS הצטרפה מאוחר יותר, נדמה לי בשנת 2003.

יש בוודאות 1.3 ידנית,

אפילו הלכתי לראות כזו למכירה (מודל 05) כשאחותי חיפשה רכב.

אני כמעט בטוח שהמנוע 1.0 התחיל בשנת 99 , צריך לבדוק במחירון לוי יצחק (לא יד2).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השקעתי בשיחת טלפון ובדקתי בלוי יצחק.

מודל 1999 לא קיים.

בכל השאר אתה צודק, יש 1300 ידנית ו 1.0 קיימת שם רק עם גיר 1/2 אוטומטי.

למרות שנדמה לי שיאריסים של המשטרה היו מדגם 1.0 ידני.

• תוכן חדש...