Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי רנו קליאוB שנת 2000 מנוע 1.6 אוטומט .

אחרי נסיעה של כ-20 דקות , חצי שעה כשהאוטו מתחמם הגיר מחליק בתחילת הנסיעה, זאת אומרת כשאני עוצר את האוטו לגמרי ורוצה להתחיל בנסיעה האוטו לא זז בכלל וכשאני לוחץ על דוושת הגז הוא מעלה סל"ד קצת ואז בדפיקה מכניס להילוך .

בנסיעה עצמה הגיר לא מחליק ומעביר הילוכים כמו שצריך רק בתחילת הנסיעה הוא מחליק .

עשיתי חיפוש באתר ויש הרבה מקרים כאלה אבל לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת לגבי העניין .

אשמח מאוד אם תעזרו לי קצת בעניין .

תודה.

פורסם

כמה ק"מ יש לרכב?

יש רטיבות שמן מתחת לגיר?

רוב הסיכויים שיש החלקה בתוך הגיר וצריך לשפצו.

גש למוסך ועדיף מורשה רנו.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

אך במוסך רנו קבל את חוות הדעת לגיר ואל תשפץ אלצם כי הם שוחטים ברמות שאתה לא מאמין = שיפוץ הגיר נעשה במחניים ורנו לוקחים באזור ה12 אלף לשיפוץ כאשר באם תיקח למישהו שיפרק לך את הגיר וישלח גם כן למחניים תגלה כי יעלה לך מתחת לחצי מרנו והעבודה אותה עבודה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אך במוסך רנו קבל את חוות הדעת לגיר ואל תשפץ אלצם כי הם שוחטים ברמות שאתה לא מאמין = שיפוץ הגיר נעשה במחניים ורנו לוקחים באזור ה12 אלף לשיפוץ כאשר באם תיקח למישהו שיפרק לך את הגיר וישלח גם כן למחניים תגלה כי יעלה לך מתחת לחצי מרנו והעבודה אותה עבודה .

מוסכי רנו מורשים משפצים במוסך המרכזי בראשון לציון, יש שם מעבדה לשיפוץ גירים ומנהל אותה אדון נחמד בשם וויקטור.

העלות לשיפוץ היא כ10500 ולדעתי שווה מפני שרוב המשפצי גירים מסתבכים עם הגיר וכמעט תמיד הלקוח חוזר.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

שלום רב,

1. מרכזי השרות של רנו משפצים את הגיר במרכזי ראשל"צ . המקום הכי מקצועי שיודעים לשפץ תה"ל.

2.המחירים במרכזים של רנו , מחירים סבירים והכי חשוב - מקצועיים (לא חוכמה לשפץ בזול ולחזור 10 פעמים על תקלות חוזרות ומה עוד שהרכב לא נוסע כפי שצריך להיות לפי הוראות יצרן).

3. האחריות על שיפוץ גיר היא בכל מרכזי השרות בישראל , מה שלא קיים בשום "מכון גיר" שלא מסוגל לספק אחריות של רשת מרכזים מורשים.

4.השיפוץ נעשה ע"י "מומחים" לרנו ולא מומחים ל-30 סוגי רכב, פועל יוצא שהם מנוסים יותר, מכירים את הבעיות ויודעים לאן לגשת ולפתור את מהות התקלה.

5. השיפוץ מבוצע עם חלקים מקוריים, מה ששומר על ערך הרכב לאורך חייו, זה מאוד משמעותי מבחינת שמירת הרכוש (מקום 2 אחרי בית).

6. במרכזים של רנו, לא ירוצו ויפרקו את הגיר לשיפוץ, יבצעו בדיקות מקיפות עם ציוד (שאם כל הכבוד למכונים, אין להם ציוד אבחון כמו שיש למרכזים של רנו, דבר שיכול לחסוך עלויות של כניסה לשיפוץ תה"ל) וקרו לנו מקרים רבים שנקבע אבחון במכון

שיש צורך בשיפוץ וזה הסתיים ב- חיישן, גובה שמן, כיוונים וכו'...

7. לסיכום - הכי טוב לשפץ בבית שיש לו אמא ואבא לרנו, המרכזים של היבואן ושהשיפוץ יבוצע אך ורק במכון הגירים של היבואן בראשל"צ שבבעלותו.

לשרותך תמיד

אסי בורג.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה אסי .

הייתי אצל מוסך מורשה של רנו אצלי בכרמיאל , הם עשו לאוטו בדיקה ממוחשבת ולקחו את האוטו לנסיעת מבחן ובסוף הנסיעת מבחן הם אומרים שאין בעיה אלקטרונית או משהו כזה אלא שהגיר דרוש שיפוץ שעלותו 8500 ש"ח ( הבדיקה עצמה אגב עלתה 200 שקל ) .

לי זה נראה קצת מוגזם כזה מחיר , הרכב עוד נוסע ברוך השם ורק אחרי התחממות של האוטו ונסיעה ממושכת הוא מחליק בתחילת הנסיעה לא באמצע נסיעה אז לפי דעתי 8500 ש"ח לשיפוץ זה המון כסף.

בשורה תחתונה , מוסך מורשה של רנו שאמור לספק לי תשובה מדויקת מה בעית הרכב לא סיפק לי את התשובה המספקת ולכן אני פונה למכון גירים לבדיקת העניין .

• תוכן חדש...