Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול האם יש ממה לפחד מהקנייה הזאת, קורולה מזוג זקנים שנשאלו לגביי תאונות/מכות ושללו אבל לאחר הבדיקה

כשסעיף שילדת הרכב התמלא, הם טענו שכל חלק שהוחלף הוא בגלל שפשופים ופגיעה בחומה ולא בגלל תאונות (יש להם חנייה עם חומה צמודה מסביב),

כמה אפשר להוריד מהמחירון? הם בכלל רצו 3K מעל! (הגענו בלחץ ל1Kמתחת) וכמה אחוזים ירידת ערך יש פה? *הם יד ראשונה 00 ,עם 58,000 ק"מ.

אלו התוצאות:

מנוע,מע' קירור, מע' דלק מע' הצתה:

דו"ח בדיקת דחיסה מצורף , לברר זמן טיפול ומע' תיזמון, רצועה פגומה (אין רצועת טיימינג בקורולה נכון?).

שילדת מרכב:

ליקויים בעלי משמעות נמוכה :

1החלפת דלת אחורית שמאלית! 2תיקון כנף אחורית שמאל מולחמת! 3פגיעה פח סף חיצוני !??

ליקויים בעלי משמעות שולית:

פגושים מתוקנים+ אחורי מוחלף +מחזיק פנימי מוחלף.

וכל זה לאחר ששאלתי האם הרכב קיבל מכות מאחור מלפנים או מצידי הרכב!!:roll:

תודה רבה רבה לעוזרים, יש עוד יומיים לזמן הרכישה(אם הסיפור פה לא רציני) הבדיקה בוצעה במ.מ.מ תודה.

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

לאמא שלי יש קורולה כזאת בדיוק.

תבדוק בדיוק מה זה אומר רצועה פגומה - לקורולה אין רצועה - יש לה שרשרת!!

שרשרת מחליפים פעם בחייו של הרכב - אם בכלל. זה יכול להיות עניין מאוד יקר - בדוק את הסיפור.

Bimmer

פורסם

דלת+כנף אחורית+פגוש זה לא אומר תאונה באותו איזור? זה יכול גם להיות משהו שולי אבל בכל זאת זה קצת מחשיד.

האמת שאני בעצמי הולך לבדוק מחר קורולה שעברה ריתוך בכנף האחורית, המוכר התוודה כבר מהשנייה הראשונה שהרכב קיבל מכה לא רצינית בכנף האחורית ובכדי לתקן את הנזק היה צורך בחיתוך של הפח, הלחמת (ריתוך) חתיכה חדשה ופחחות וצבע באותו איזור.

התיקון בוצע ברמה גבוהה במוסך היבואן ואין כל סימן לנזק, הרכב מטופל רק בחברה והוא משנתון 2007 וגמע 80 אלף קילומטרים. המחיר הנדרש מצחיק, ראיתי רכבים מליסינג שעברו יותר קילומטרים והמחיר היה גבוהה יותר. הוא רוצה 70 אלף שקל ועוד מוכן להתקזז לפי הבדיקה. אני חושב ברצינות שאם זה הסעיף הרציני היחיד שימצא בבדיקה אני ארכוש את הרכב הזה.

אגב בקשר לריתוך, לי אמרו שזה בדרך כלל מופיע תחת סעיף מרכב במשמעות גבוהה ולא במשמעות נמוכה אבל נחכה לבדיקה של מחר, האמת שאני מתחיל לקבל רגליים קרות. מפחיד אותי לעבור מרכב שאני מכיר כל חייו והוא במצב סופר מעולה למשהו שאני בעצם לא יותר מה הוא עבר באמת וכנראה גם לעולם לא אדע.

פורסם

אין כאן כל תאונה רצינית.

זוג המבוגרים אמר לך(ככל הנראה) את האמת. הבדיקה מתארת "פגיעות חניה".

רצועה פגומה - אין מדובר על רצוען תזמון אלא על רצועת אביזרים.

הרכב בהחלט בר-קניה וגם המחיר נראה מתאים וזאת לאחר שקלול יד+נסועה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...