Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מיזמן קניתי סובארו אימפרזה 98 1.6.

ובזמן האחרון אחרי כול מיני תיקונים ברכב הגיעה הזמן לפילטר האוויר הפתוח שאני חושב אליו מהיום הראשון שקניתי את הרכב.

אני מאזור הדרום ובחיפושים שלי פה לא יצא לי הרבה נתנו לי צנרט לא מקורית של סובארו אין מקום לחישן אוויר אין עוד יצא של אוויר לראש מנוע בקיצור לא אהבתי את זה וגם בכזה דבר אני לא רוצה לעשות קומבינות.

בקיצור אדם אחד אמר שיחזור אלי עם המוצר ועם מחיר לא חזר וכבר נימאס לחכות ולחפש.

ברמת העיקרון צנרטת של פילטר אוויר פתוח של סובארו הבנתי שגם של GT יתאים לי.

אז אני מבקש את עזרתכם בחיפוש אחרי הצנרט אם מישהו יודע איפה ניתן ליקנות אותו או מישהו שמוכר אותו אני ישמח מאוד.

או יש חנות שמיתעסקת בזה או שאפשר ללכת לרתח?אם זה מומלץ?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

לפי מה שאני מבין בארץ לא יהיה ניתן בזמן הקרוב ליקנות כזה דבר.

אז אחרי הרבה חיפושים מצאתי וגם מחיר סביר.

אולי מישהו מכיר את האתר הזה:

http://www.octanemotorsports.com/Subaru-Impreza-/-WRX-95-01-Subaru-Impreza-Air-Intakes-&-Fuel-Delivery/c350_5897_1537_2196/p17808/00-01-Subaru-Impreza-RS-2.5L-H4-Short-Ram-Air-Intake-System-AEM/product_info.html

ואם שווה ליקנות מימנו או כדי לי להיתרחק?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• תוכן חדש...