Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי טיפטרוניק וכמה שליטה בהילוכים הוא מאפשר

sparda
שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שמתי לב שכשאני נוהג במצב טיפטרוניק הרכב לא תמיד מעביר הילוך ולפעמים גם לוקח לו המון זמן ,ידעתי מראש שנהיגה בטיפטרוניק לא תיתן לי העברת הילוכים יותר מהירה אבל חשבתי שהשליטה היא שלי ב100% ,אבל עכשיו אני רואה, שזה לא באמת שליטה בהילוכים ,אלא יותר המלצה שאני נותן למחשב להעביר הילוך.

ועכשיו לשאלתי: אני צודק או ללכת למוסכניק? ועוד משהו קצת מוזר, ברור לי למה הרכב לא יעביר לי מ3 ל-4 ב35 קמ"ש אבל לפעמים אני ב60 קמ"ש ,כמעט בלי לחיצה על הגז ,והרכב עדיין לא מעביר ל4 ,מישהו יודע מה הסיבה לכך?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...