Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בנוגע לW124

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לבעלי W124 אם יש כאלה.

1. בזמן הדלקת אורות, נדלקת לי נורה בלוח המחוונים שמצביעה על נורה שרופה. הנורה הנ"ל נדלקת לאחר הדלקת אורות חניה וממשיכה לדלוק גם אחר כך,כאשר מדליקים אורות ראשיים. מזה הסקתי שמדובר בבעיה בפנס אחורי. האם זה יכול לנבוע מנורות בעלות הספק שונה בפנסים האחוריים?

2. יש לי נזילה במשאבת הצירקולציה (משאבה הנמצאת בסמוך למיכל עודפים של הרדיאטור). מה תפקידה המדוייק? האם ניתן להחליפה בצינור רגיל או בברז פשוט? (יש בעיה למצוא חלק כזה ) .אם יש למישהו אחת תקינה או מישהו יכול להמליץ על מקום שמשפץ, אשמח לשמוע.

תודה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

א. אורות חניה יש גם בפנסים קדמיים, אם נדלקת מנורה למיטב ידיעתי יש מנורה שרופה או מנורה שהמגע שלה בבית המנורה בעייתי.

ב. משאבת סירקולציה? מה זה?? בטוח שזו לא המשאבה של השפריצרים?...

פורסם

א. אם זה היה אור חניה קדמי, הנורה הייתה נכבית לאחר הדלקת אורות דרך (כי אז אור החנייה לא פועל).

ב. משאבת צירקולציה - הקופסה שנמצאת בסמוך למיכל עודפים של הרדיאטור (כפי שציינתי מקודם). תפקידה , עד כמה שידוע לי, הינו לפזר את נוזל הקירור במערכת כאשר יש צורך בעוד נוזל.

פורסם

באמת מוזר שרק אני מגיב...אין לי 124 (היתה פעם) אך יש 190 שאמורה להיות דומה מאוד.

אורות חניה לא נכבים כשאור גבוה מופעל, הם מצטרפים לאור הנוסף. לא ידוע לי על איזשהו מנגנון כיבוי כזה. בכל מקרה, תדליק אורות ותעשה סיבוב מסביב לרכב ותראה מה לא פועל באורות חניה או באורות גבוהים, הכי פשוט - לא?

באמת לא ברור לי על איזה משאבת סירקולציה מדובר, אבל אם תעלה תמונה יהיה אפשר לזהות בקלות.

בהצלחה

איתן

פורסם

ארז, כמו שכתבתי בהודעה כל הנורות פועלות. פירקתי את הפנסים ובדקתי אחת אחת. שורש הבעיה נעוץ , כך הסתבר, בנורה בעלת הספק שונה ממה שמצויין על הפנס (5W במקום 10W ).מדהים הדברים האלה. רק לא מובן כ"כ למה זה טוב...:?:

לגבי המשאבה, אצרף צילום בקרוב.

• תוכן חדש...