Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש פה למישהו ניסיון בקניית מערכת מקורית שבאה עם האוטו מהמפעל, אבל מארה"ב?

הבנתי שבHU הרגילים יש בעיה עם התדרים של הרדיו, שבארה"ב הכל אי-זוגי (כלומר 107.0 אי אפשר לכוון).

אני רוצה לקנות מערכת שקוראת MP3 לטויוטה פריוס 08, משהו כזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/06-07-08-09-Toyota-Prius-OEM-CD-MP3-WMA-Radio-LKQ-_W0QQcmdZViewItemQQitemZ190418892481QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

ואני לא רוצה שיצא מצב שאני מזמין וחצי מהתחנות רדיו בארץ אני לא יכול לשמוע.

אז יש למישהו מידע על הנושא?

תודה.

פורסם

מעניין.

אני נוטה להאמין שאם תקנה את הרדיו ותיקח את הרדיו הנוכחי ואת החדש למעבדת אלקטרוניקה הם יצליחו לסדר אותו, או ע"י "תרומת איברים" מהרדיו הישראלי לאמריקאי או להפך. יכול להיות שכל מה שצריך הוא לעשות שתי הלחמות ויכול להיות שצריך להחליף מס' צ'יפים או את כל יחידת הטיונר אם מדובר במכשיר פרימיטיבי. מצד שני יכול להיות שאפשר להתחבר לרכב עם סקאנר של טויוטה ולהגדיר איזורי קליטה וככה תוך 2 דקות הרדיו יקלוט תדרים אירופאיים. אם דגם הרדיו (מק"ט יצרן ומק"ט טויוטה) זהה בשני הרדיואים כנראה שככה זה עובד.

אם אתה ממש בעניין, נסה לחפש את ה service manual של שני המכשירים ולתת אותם לעיון למי שמבין דבר או שניים באלקטרוניקה, יכול להיות שהוא יוכל לעזור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תראה, אני מעדיף לקנות משהו מוכן ולא להתחיל להתעסק עם מעבדות אלקטרוניקה שלא ידוע בסוף מה יקרה למכשירים.

פורסם

שוב, יכול להיות שניתן להתחבר עם סקנר ולהגדיר את אזור הקליטה של הרדיו, אך מנסיון עם טויוטה זה בדרך כלל לא עובד ככה.

רוצה להיות בראש שקט? הזמן את המכשיר ממדינה אירופאית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשבתי על להזמין מאירופה אבל זה לא כמו איביי בארה"ב שיש שם הכול...

חיפשתי באיביי בריטניה וגרמניה ולא ממש מצאתי שם משהו.

יש לך אולי אתרים אחרים שאתה מכיר שיכול להיות בהם?

תודה.

• תוכן חדש...