Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני שוקל לשכור דירה אצל מישהו ויש לו גג אסבסט ממה שראיתי חיצונית,עדיין לא בדקתי את הדירה.אבדוק אותה ב"ה הערב.

אני יודע שאסבסט זה מסוכן ואני לא יודע אם יש לו בידוד בתוך הדירה גם מחום/קור וגם מפני האסבסט ולכן חשבתי על פיתרון: לשים מעין תקרה פנימית שגם תבודד וגם תגן מפני האסבסט שבתוך הדירה.הרי לא שווה לי להתחיל להסיר את האסבסט ולבנות שם גג...

מה דעתכם? האם יש למישהו רעיון יותר טוב אבל עדיין זול? (אל תשכחו שזו עדיין דירה שכורה!)

אשמח לשמוע תגובות ורעיונות Emo13.gif

תודה רבה לכולם!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

הרעיון הכי זול והכי בריא, חפש דירה אחרת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האם הצד הפנימי של הגג הוא תקרת החדר?

הכי פשוט וזול: למתוח לאורך (או לרוחב) בגג קורות עץ במרווח של 1.1 מטר, ולחבר אל הקורות באקדח סיכות בידוד בועות רפלקטיבי (1.20 מטר, בחפיפה). הבידוד יתן גם אטימה וגם חסימת החום המוקרן.

כמובן - באסבסט אסור לקדוח - גם בגלל הסיבים שיתפזרו לאויר וגם בגלל שזה יהיה מקור לנזילה.

:turn-l:
פורסם

אם אני אתן לך פיאט אונו, ואני אגיד לך תשמע, הצמיגים כאן מתים, הברקסים בדרך, והציוד בטיחות היחיד שיש ברכב זו חגורת בטיחות וגם זה בערבון מוגבל, אתה תהיה מוכן לנסוע עם הרכב איך שהוא מחיפה לאילת למשל?

כי אני הייתי מעדיף לעשות את הדרך ברגל.

חומר למחשבה.

פורסם

בעיקרון יש פיתרון לגג אסבסט, ברור שעדיף למצוא דירה אחרת/ להתמקח עם בעל הדירה שיחליף את זה.

במידה והחלטת לטפל בזה, הדרך הטובה היא מריחה של צבע פלסטי, הוא יאטום את האסבסט ולא יתן לסיבים המסוכנים להסתובב באוויר.

קובי

פורסם

שלום לכולם.

מצאתי אחלה דירה, מיקום מעולה, מחיר טוב,

רק מה, היא מחוברת לארובה של בית זיקוק פטרוכימי.

יש למישהו רעיון? אולי אפשר לבודד עם חתיכת קלקר?

לאטום עם מסקינגטייפ, כמו במלחמת המפרץ?

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד !

האסבסט מסוכן במהלך החיתוך שלו או לשבריםשלו, מכיוון שחלקיקים מתנדפים ממנו ועלולים לנשום אותם.

אם האסבסט שלם, ואתה לא קודח בו או שובר אותו, אז אין סיכון כלל.

התלונות שהיו בעבר של אנשים לגבי סרטן, נמצא כי הם גרו בסמיכות לאתרי פסולת / מפעלים ששם רוכזו כמויות גדולות של אסבסט שבור/מרוסק.

מקווה ששפכתי קצת אור בנושא, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תימני אחלה! אני מקווה שאתה לא הולך לסכן את נפשך ולראות את הדירה מבפנים. אתה יודע מה, עדיף שלעולם לא תעבור ברחוב בו היא ממוקמת! סע מסביב, עיקוף קטן, למה, החיים שלך לא שווים עוד חמש דקות נסיעה? :shock:

:turn-l:
פורסם

איך אני אוהב שאנשים מגזימים .

כולנו כולל כל אחד מהכותבים פה , ישנו או התאמנו או למדנו או ישבנו בתחנות בבית ספר שהיו מאסבסט .

אם החומר היה כל כך מסוכן במצבו השלם כולנו היינו חולים מזמן.

אני מתערב שיש תקרה נוספת בתוך הדירה.

אם אין , לא הייתי שוכר למרות שאני יודע לבנות תיקרות ויש לי את כל החומרים , כאב ראש מיותר (אלא אם המחיר היה ממש נמוך)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קודם כל עם אזבסט שלם אין שום בעייה בריאותית.

קשה לי להאמין שאין תיקרה פנימית נוספת ואם יש אז בקלות אפשר למלא ביניהם צמר סלעים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המשך לשאלה..

נניח שהתקרה נמצאת במוסך. האסבסט ישן אבל לא שבור ואף אחד לא הולך לגור שם - רק לעבוד פה ושם.

מהי האופציה הפשוטה/טובה/זולה (אני יודע שזה לא הגיוני יחד..) לבצע בידוד של הגג?

תודה.

פורסם

התכוונת לרסס אותו בפוליאוריטן לא מוקצף.

באופן כללי לוחות אסבסט-צמנט הם הפחות מסוכנים בין מוצרי האסבסט כיוון שהם מכילים מעט אסבסט.

אם הלוחות במצב תקין (לא מתפוררים) יש לשטוף אותם במים (רצוי עם סבון- מונע ריחוף אבק). לאחר הייבוש לצבוע בצבע אקרילי 2-3 שכבות. יש חברות מוסמכות שעושות את זה.

• תוכן חדש...