Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוסף לכל מה שיציעו לך לשים על הגג, אני ממליץ בחום (:lol:) על יצירת "תקרה" של יריעות רפלקטיביות (פולינום או תואם) - ואולי לוחות גבס / דיקט מתחתם לגימור אסטטי.

אני בעיצומו של בידוד גג רעפים ויכול כבר להעיד שההבדל שעושות היריעות הוא עצום.

איפה קונים? מה המחיר? (אני מניח שזה גליל)

ואם אני שם את היריעות אז אולי הההשפרצה מיותרת?

פורסם

קונים - אצל מי שמוכר ציוד לגגות - עץ, רעפים וכו'. להמלצה ספציפית (באיזור השרון) פנה בה"פ. מחיר - 9-18 ש"ח למ"ר.

את היריעות אתה צריך לחבר (באקדח סיכות) לאיזו קונסטרוקצית עץ שתחבר במרווח מסויים מהגג (שישאר מרווח אויר ביניהם).

מתחת - תוכל לחבר לוחות גבס / דיקט / מזונית לגימור אסטטי.

לדעתי - היריעות + הלבנת הגג מלמעלה יעשו את רוב העבודה של הפחתת החום. הציפוי יועיל בנושא המיגון מסיבי האסבסט אבל לא ממש למניעת החום.

:turn-l:
פורסם
קונים - אצל מי שמוכר ציוד לגגות - עץ, רעפים וכו'. להמלצה ספציפית (באיזור השרון) פנה בה"פ. מחיר - 9-18 ש"ח למ"ר.

את היריעות אתה צריך לחבר (באקדח סיכות) לאיזו קונסטרוקצית עץ שתחבר במרווח מסויים מהגג (שישאר מרווח אויר ביניהם).

מתחת - תוכל לחבר לוחות גבס / דיקט / מזונית לגימור אסטטי.

לדעתי - היריעות + הלבנת הגג מלמעלה יעשו את רוב העבודה של הפחתת החום. הציפוי יועיל בנושא המיגון מסיבי האסבסט אבל לא ממש למניעת החום.

חן חן

• תוכן חדש...