Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי C3 2003 אוטומטית שעברה כ127K.

נרכשה לפני כחצי שנה עם 113K על השעון. בוצע ישור קו מתון שכלל החלפת שמן, נוזל קירור, מסנן שמן,דלק,אוויר ומזגן.

נבדקו מצתים שנאמר לי ע"י המוסך, מורשה סיטרואן-פיג'ו, שניתן להחליף אותם בטיפול הבא. בנוסף הוחלפו תושבות בולמים שהיו גמורות ורשום שגם הוחלפה זרוע מייצב שמאל. לפני כחודש לערך התחילו מאין חריקות שמתחילות בתחילת הנסיעה ובבלימות, בעיקר מתונות. זה נראה שזה מגיע מהבולמים השאלה האם הדברים קשורים ושיש סיכוי שגם הבולמים החזירו את נשמתם לבורא?

הרכב נקנה עם תושבות בולמים גמורות ואין לי מידע כמה היד הקודמת והיחידה נהגה עם הרכב במצב הזה, האם "משיכה" של החלפת תושבות בולמים יכולה לגמור גם את הבולמים עצמם?

אשמח אם תוכלו לתת לי הערכת מחיר להחלפת זוג בולמים כולל עבודה.

רב תודות!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

יש להוסיף שבנוסף לחריקות והקירקושים יש גם מאין דפיקות מתי שנוסעים על כביש משובש.

האם יכול להיות שאותה בעיה של תושבות בולמים חזרה? ומה משך האחריות על החלפים? בחשבון רשום שמדובר בחלפים מקוריים שהוחלפו כאמור במוסך מורשה יבואן, לפני כ7 חודשים.

• תוכן חדש...