Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי ש6000 ק״מ זה מספיק כדי לדעת אם המנוע אמין או לא.

כתבתי ש6000 ק״מ זה מספיק כדי לדעת אם המנוע טוב מבחינת הטכנולוגיה שלו(תצרוכת דלק לעומת מה שהוא מספק).

מהניסיון שלי אני מקבל שירות מעולה מצ׳מפיון. אף פעם לא באו נגדי! כנראה אם מטפלים במוסך בני ברק שכל יום עוברות שם המון מכוניות היחס מלווה בזלזול.

אני אישית יכול רק לשבח את צ׳מפיון!

Got To love It

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב חזק, שקט וכיפי.

מצד שני אחרי שבועיים איתו (רכב של חבר), גילינו שההתקנה בארץ איכשהו חסמה את יציאת המזגן השמאלית, הייתה בעיה בהדלקת האורות ובנוסף הרכב נכבה פעם אחת.

פורסם

מעניין היפה הותקן ומה. לחסום יציאה של מזגן ולפגוע במתג האורות? זו פשוט רשלנות מטומטמת

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אותי מעניין אם "המתקין" הוא מורשה מטעם צ'מפיון.

אם כן, אז עושה רושם שמנהל השירות עושה ככול יכולתו כדי לחבל במותג, אחרת אין הסבר לכך שהם מאשרים מתקינים ברמה כזו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

החלטתי לבסוף כן לנסות לקנות את הרכב .

עכשיו אני צריך ללכת לאולם התצוגה ולהחליט .

האם מישהו יודע כמה עולה היום רכב כזה ? ז"א אחרי ההנחות שאפשר להוציא מהם ?

האם זה שבעוד 3 חודשים מתחלף מודל יש סיכוי להנחה כל שהיא ? או פשוט להזמין מודל 2011 .

פורסם

בעוד 3 חודשים לא מתחלף מודל. אין היום שנת מודל. מה שקובע זה תאריך העלייה לכביש.

אם תזמין מחר ויהיה את הרכב במלאי, ת. העליה לכביש יהיה 2010. אם אין במלאי ותחכה כמעט 4 חודשים כמוני, זה יהיה ב-2011.

בהצלחה.

• תוכן חדש...