Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

אני נהג חדש ואני רוצה לקנות רכב ראשון שלי אי פעם.

איזה רכב נורמלי אני יכול למצוא בסכום הזה בערך?

יש למישהו המלצות?

יש סיכוי שאני מוצא בימינו מיצובושי קולט שמורה? או הונדה האג'בק?

או איזה רכב אחר יהיה נחמד אחר בסכומים האלו?

אולי בכלל אני יכול למצוא מיצובושי לנסר שמורה בפחות כסף?

אני עד עכשיו נהגתי רק על רכב של מורה נהיגה יונדאי אלנטרה שהיה ממש נוח ועל סוזוקי באלנו וזהו..

ככה שאין לי מושג, אפשר ייעוץ? תודה מראש.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות פונטו יחסית טרייה בסביבות 2002, סיאט איביזה שנת 1999 או עם קצת מיקוח שנת 2000.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אממ פיאט פונטו לא אמורה להיות ממש בעייתית?

יש קולט עם 4 דלתות או האג'בק? אני לא רוצה רכב עם 2 דלתות..

ועוד משהו אני רוצה רק אוטומטי.

השאלה שלי האם אפשר למצוא היום סופר לנסר שמורה ב8-11 אלף שקל?

איזה רכב נחשב יותר טוב? סוזוקי באלנו או סופר לנסר?

אם אני אשקיע יותר נניח מסופר לאנסר לרכב בסביבות 18 אלף שקל..יהיה הבדל של נוחות בגז ובברקסים? ובנסיעה חלקה?

תודה שוב..

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

קולט 4 דלתות ניקראת סופר לנסר. אפשר למצוא סופר לנסר שמורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אממ אוקיי....

אז עדיין לא קיבלתי המלצה אין לי מושג מה לקנות..

ראיתי שכל המחירים של הסופר לנסר זה בסביבות 11 אלף שח. זה מספיק לרכב ראשון?

אגב אני נהגתי קצת על סופר לנסר 96 של חבר, והסוזוקי באלנו 96 ממש הרבה יותר טובה בקטע של הברקסים והגיר..

מה שאני שואל זה אם אני יוציא על רכב 18 אלף שח זה יהיה שיפור משמעותי מבחינת היכולת של הגז והברקס וההרגשה הכללית?

פורסם

סליחה שאני מציף, פשוט אין לי מושג בכלל.

איזה רכב כדאי לקנות? נניח עד 15 אלף? שלא יזלול לי דלק ויתן לי להגיע לעבודה?

אני משלם כל חודש 550 שקל נסיעות על מוניות

תודה למי שמוכן לעזור :roll:

פורסם

המלצתי לך כבר על פונטו.

פורסם

אבל הפיאט פונטו רכב שנראה לי ממש נורא חיצונית..וגם הנפח מנוע ממש קטן..

נפח מנוע קטן חוסך בדלק? אבל ההאצה שלו תהיה ממש איטית לא?

פורסם

אממ לא עדיף כבר תרנו קליאו??

פונטו זה בערך 1 ל13? איך הרנו קליאו או פגו 206 בקטע של דלק?

מה לגבי היונדאי אקסנט? איך זה שהמחירים של האקסנט ממש זולים? מה הקאץ עם הרכב הזה? זולל דלק?

פורסם

mazda 323

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

יש מזדה 323 בסכומים האלו?

זה משנה כמה קילומטרז היא עשתה? אם עבר את ה200 או לא?

מזדה רכב שאוכל דלק? או סביר? האמת חיפשתי רכב יותר קטן..

אבל לדעתי הכי טוב בסכומים האלה זה באלנדו או מזדה?

פורסם
יש מזדה 323 בסכומים האלו?

זה משנה כמה קילומטרז היא עשתה? אם עבר את ה200 או לא?

מזדה רכב שאוכל דלק? או סביר? האמת חיפשתי רכב יותר קטן..

אבל לדעתי הכי טוב בסכומים האלה זה באלנדו או מזדה?

יש כמו זבל ביד 2. חפש סדאן משנים 92 - 97 במצב טוב מאיזו אישה מרמת השרון. רכב מצויין, עובר בהרבה גם את בלנו וגם את מיצובישי.

קילומטרז' לא כזה חשוב. אוטו שעמד בפקקים ועשה 70K יהיה יותר גמור מזה שנסע 200K בכבישים בינעירוניים.

דלק - 1 ל- 10, אבל בעיקר תלוי ברגל שלך.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
חפש סדאן משנים 92 - 97

אני חושב שעדיף לחפש מבין רכבים שיחסית נמצאים בשנתון הכי מתקדם לתקציב.

פורסם

כבעל פונטו כבר שנה...

הרכב צורך 1/17 בממוצע כ700 ק"מ ל40 ליטר.(יתרון עצום וחסכוני עם העליה המתמדת במחירי הדלק)

הרכב אמין לדעתי, כבר שנה אצלי ללא בעיות תודה לאל.מה גם שהוא בטיחותי 4 כוכבים, שני כריות אוויר, ABS.

הרכב לא כל כך חלש הוא מאיץ יפה מאוד ולא תרגיש הבדל משמעותי בינו לבין רכב אחר (כל זה בהנחה שאתה נוהג סבבה ולא מעניין אותך פתיחות ושטויות למינהם).הרכב עלה איתי לא פעם ולא פעמיים לירושלים והתמודד עם זה יפה מאוד.

בקיצור מאוד ממליץ.

אך תחפש פונטו שטיפלו בה ... מודל ,ידים וקילומטרז חשובים אך יותר חשוב איך טיפלו בה, רכב שלא טופל וכל רכב ...שלא נדע מצרות.ולפי השמעות פונטו יותר.

• תוכן חדש...