Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלאות שעברתי ועד שמצאתי את הרכב שמופיע בחתימתי,

אני מרגיש צורך עז לשתף ולספר על החוויה יוצאת הדופן [לטובה] בהתנהלות מול אוויס .

למי שעקב ויודע תהליך החיפוש לא היה פשוט ,עקב שריטה עמוקה שלי והעובדה שהייתי נעול על דגם ושנתון.

לאחר שהשארתי פרטים אצל נציגי המכירות של חברות הליסינג התפעולי הייתי בטוח שהתהליך יתרחש לרעה בדיוק כמו שפרסמו בכתבת תחקיר כזאת או אחרת.

לאחר מספר חודשים חזר אלי נציג של אוויס מירושלים שהתקשר אלי ואמר לי שיש ראב 4 שנת 2008 עם 47K ק"מ על המונה.

ביקשתי שיפקסס לי את ספר הטיפולים .

לאחר שקיבלתי את ספר הטיפולים והבדיקה שבוצעה אצלהם [מן הסתם יצאה נקיה]. החלטתי לשים מקדמה על הרכב על מנת לשריין אותו.

הנציג הבטיח לי שאת הכסף אני אקבל במידה ואתחרט ולא זיכוי או "דמי הובלה" וכו .

הרכב הגיע אלי לאחר שהם העבירו אותו טסט אצלהם והחליפו את מה שצריך על מנת שהוא יעבור את הטסט [לדוג' גלגלים].

הרכב הגיע אלי להרצליה עם נהג, נכנסנו למבדק לבצע בדיקה לפני קניה,

התקלות שנתגלו \נחשדו בבדיקה: שמן גיר כהה וחשד לטיפטוף ממשאבת מיים [בוחן ציין לי באופן אישי שהוא לא רואה נזילה אבל יש סימן לבן של מים שהתייבשו אז כדאי להכנס למוסך ולבדוק].

לאחר שדיווחתי לנציג של אוויס נסענו לסניף שלהם שקרוב למקום מגורי [רעננה].

והם העבירו למוסך טויוטה מורשה שקרוב למקום מגורי וואוצ'ר על חשבונם לתיקון הליקויים.

במוסך טויוטה הודיעו לי חגיגית שלא מצאו שום ליקוי קריטי אבל אם יש חשד אז על הדרך כבר החליפו לי משאבת מים ושמן גיר.

בסופו של יום כל הטיפול היה אדיב מאוד וכל שאלה שנשאלה זכתה לתשובה .

הרכב עבר טסט על חשבון אוויס.

הרכב עבר טיפול גדול 50K כשהו עשה רק 47K על חשבון אוויס.

הוחלפו משאבת מים ושמן גיר על חשבון אוויס.

וקיבלתי הנחה נוספת על ה 12% סטנדרטי [הנחת ליסינג תיפעולי].

אני מאוד מרוצה מכל ההתנהלות והמקצועיות הן שלהם [אוויס] והן של המוסך המרכזי מורשה של טויוטה ברעננה.

אני בטוח שאת הרכב הבא שלי אקנה מאוויס.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה,

בכל מקרה יש לי בעיה אידיאולוגית לקנות רכב חדש:

א. אתה משלם מס מופרך למדינה.

ב. ירידת ערך עצבנית בשנתיים הראשונות [לדוג' הרכב שקניתי חדש עולה 210K שנת 2008 מחירון 144K].

שוב תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני מטבעי בודק כל דבר מספר פעמים משווה ודי נודניק על הבורג.

אם אני ממליץ עליהם בוודאות שלושה או ארבעה חברים שלי שהיו בתהליכי חיפוש רכב פרטי הודיעו לי חגיגית שהם רוצים את מספר הטלפון של הבחור שטיפל בי.

נראה לי שאני צריך לחזור אליו ולבקש עמלה :-)

ברצינות מה שהפנימו בעולם לפני כמה שנים [לקוח מרוצה תמיד יחזור ויהווה פרסום חיובי] כנראה מתחיל לתפוס בארץ.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
תודה,

בכל מקרה יש לי בעיה אידיאולוגית לקנות רכב חדש:

א. אתה משלם מס מופרך למדינה.

ב. ירידת ערך עצבנית בשנתיים הראשונות [לדוג' הרכב שקניתי חדש עולה 210K שנת 2008 מחירון 144K].

שוב תודה.

הבעיה האידאולוגית נובעת מיכולת פיננסית.

צריך לשאוב למצב שזה פשוט מפסיק לעניין אותך ועצם הרעיון לעבור את כל הסיבוב שעברת עכשיו (עקבתי אחרי חיפושים קדחתניים ופנטזיית אוטלנדר טורבו) יראה לך מוזר ומיותר לחלוטין:-)

פורסם

אני תמיד אומר, אם הם חברת הליסינג היחידה (מבין הגדולות) שלא עובדת עם הצבא, כבר אפשר לסמוך עליהם!

כי זה ידוע שהצבא משלם מינימום של המינימום ולכן גם הטיפולים של רכבי הליסינג שם הם המינימום של המינימום

ואוויס מטפלת רק במורשה.

פורסם

תודה רבה.

לא אחריות אין כבר כי טויוטה משום מה נותנים רק שנתיים אחריות ,שלפי דעתי האישית זה פשוט מחפיר עם הסטנרט היום הוא שלוש שנים ויש יצרנים עמו קיה שנותנים 7 שנים.

אבל יש לי אחריות מטעם אוויס לשנתיים או 20K ק"מ מה שבא קודם.

בכל מקרה החלפת משאבת המים היתה על חשבונם לפי הסעיף בחוזה שלהם שאומר שכל ליקוי שימצא בבדיקה אצל מכון מורשה יתוקן על חשבונם.

שוב אני לא יכול להפסיק לספר לחברי על השרות המדהים ושאני מחייך שלוש פעמים:

פעם ראשונה - על השרות הטוב שיגרום לי להמליץ ולחזור אליהם ואל המוסך המרכזי ברעננה.

פעם שניה - על העיסקה המשתלמת מבחינה כלכלית [שבא הרווחתי לא מעט אם לוקחים בחשבון את כל הטיפולים + טסט ועוד שבוצעו על חשבונם].

ופעם שלישית - כשאני נכנס לרכב ונוהג בו. :-)

יום טוב לכולם

ושיהיה סוף שבוע טוב.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...