Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים הרגשתי שהאוטו (גרנד לאונה ידנית 96) צורכת הרבה דלק, פחות מ10 לליטר, אז הלכתי למכון הזרקה ודיאגנוסטיקה ואמרו לי שצריך לעשות ניקוי למצערת , פירקו אותה וניקו . אחרי הניקוי עשיתי עוד פעם בדיקת צריכת דלק ושוב התוצאות אותו דבר. הלכתי עוד פעם למכון הזרקה ודיאגנוסטיקה והפעם אמרו לי שיש חיישן האחראי על צרכית דלק או משהו כזה לא הבנתי בדיוק מה זה אבל מדובר בחיישן מסויים שהתקלקל . עלות חיישן חדש 800 שקל וחיישן משומש 350.

אני לא רוצה לקחת סיכונים ולזרוק כסף כי אין לי הרבה , האם זה יפתור את הבעיה ? ומה הם הגורמים האחרים לצריכת הדלק המופרזת ?

פורסם

יותר עדיף שתתחבר עם סורק תקלות לרכב במוסך ואז יבדקו את מצב החיישנים

ככה סתם להגיד שחישן תקול מבלי לבדוק זה לא נראה לי הגיוני.

למשל לחבר שלי היה חור באגזוז ליד הסעפתףשגרם לכנינסת אוויר ולשגע את מערכת הדלק בגלל היחסים של החמצן והדלק.

פורסם
.... שהאוטו (גרנד לאונה ידנית 96) צורכת הרבה דלק, פחות מ10 לליטר....

לפי מה קבעת שזה הרבה?

יש דרכים למדוד צריכת דלק.

ובכלל, נקבת בכך ש"צריך להחליף חיישן מסויים שהתקלקל" ולא נקבת בשם החיישן או בסוגו, ועל סמך מה קבעו שיש להחליפו. לא ניתן להגיב מקצועית לשאלה כזו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פחות מ10 ק"מ לליטר זה כן הרבה.

האוטו הזה צריך לעשות לפחות 12 ק"מ לליטר.

בקשר לחיישן אני לא יודע איך קוראים לו אבל ממה שהבנתי הוא אחראי על צריכת הדלק .

יותר עדיף שתתחבר עם סורק תקלות לרכב במוסך ואז יבדקו את מצב החיישנים

והסורק הזה מראה לי בדיוק איפה הבעיה ? וכמה זה יעלה לי להתחבר לסורק הזה ?

• תוכן חדש...