Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B.M.W z3 ? מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נראה לי של 330 יש בגרסא ידנית כנ"ל גם ל 2800

בכל מקרה תסכימו איתי שהם יותר יקרות מה z3 ועם הרבה פחות פוזה על חשובון זה אתה מקבל עוד 2 מקומות...

ולא רק שיש, אלא יש גם 2 כאלו למכירה אם יש לך את התקציב...

גיא

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא עניין של ילדים או מבוגרים זה עניין של בחורות ובחורה בכל גיל תעדיף את ה z3 כי ככה זה בנות.

גיא, על איזה סכום דיברת כשאמרת אם יש לי את התקציב...?

איזה בדיוק יש למכירה..?

לשעבר COLTI BOY

פורסם
זה לא עניין של ילדים או מבוגרים זה עניין של בחורות ובחורה בכל גיל תעדיף את ה z3 כי ככה זה בנות.

גיא, על איזה סכום דיברת כשאמרת אם יש לי את התקציב...?

איזה בדיוק יש למכירה..?

איזה בדיוק? הנה:

http://luach.ynet.co.il/levad.asp?z=c&tz=usedcar&nkotcd=689996

את השניה אני לא מוצא כרגע אבל יש עוד אחת.

גיא

פורסם
לא נראה לי של 330 יש בגרסא ידנית כנ"ל גם ל 2800

בכל מקרה תסכימו איתי שהם יותר יקרות מה z3 ועם הרבה פחות פוזה על חשובון זה אתה מקבל עוד 2 מקומות...

דווקא הZ3 יותר יקרה...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

קולטי בוי, אתה קונה מכונית בשביל שבחורות יתלהבו ממנה ותחשוב שזה בגללך או שאתה רוצה אוטו טוב וגם עם פוזה?

לדעתי תלך על הב.מ.וו שגיא שם את הלינק של המכירה שלה, הרכב הרבה יותר טוב מהZ3 וגם יותר יפה(לדעתי) ותהיה הרבה יותר מרוצה ממנו.

בחורות באות והולכות, בחורה זה לא משהו שאמור להשפיע על הבחירה שלך.

פורסם

אז לדעתך עדיף את ה סידרה 3 ולא את ה- z3.. תוכל אולי קצת להסביר לי למה...אם יש אולי סיבות מיוחדות..

הרי ה z3 הרבה יותר ספורטיבית ועם יותר ביצועים טובים... תקן אותי אם אני טועה...

אני מדבר על ששני הדגמים עם נפח 3000 ידני...

תבין היה לחבר שלי אמפרזה טורבו ונהגתי עליה הרבה מאוד...

אני רוצה משהו ספורטיבי שיספק אותי לפחות כמוה. אבל אני לא רוצה אימפרזה אני לא מוכן להתפשר על משהו אחר חוץ מ bmw שהיא החלום שלי...

ואני לא רוצה להכניס את הראש שלי ל M3 קצת ישנה...

בקיצור או ה- z3 3000 או ה- 330?

תודה?

לשעבר COLTI BOY

פורסם
אז לדעתך עדיף את ה סידרה 3 ולא את ה- z3.. תוכל אולי קצת להסביר לי למה...אם יש אולי סיבות מיוחדות..

הרי ה z3 הרבה יותר ספורטיבית ועם יותר ביצועים טובים... תקן אותי אם אני טועה...

אני מדבר על ששני הדגמים עם נפח 3000 ידני...

תבין היה לחבר שלי אמפרזה טורבו ונהגתי עליה הרבה מאוד...

אני רוצה משהו ספורטיבי שיספק אותי לפחות כמוה. אבל אני לא רוצה אימפרזה אני לא מוכן להתפשר על משהו אחר חוץ מ bmw שהיא החלום שלי...

ואני לא רוצה להכניס את הראש שלי ל M3 קצת ישנה...

בקיצור או ה- z3 3000 או ה- 330?

תודה?

ה 330 לא פחות ספורטיבית מה Z3 , בטח ובטח הרבה יותר ספורטיבית ממה שאתה מסוגל לנצל ובטח ובטח רחוקה מלהיות "פשרה" .

לפי השאלות שאתה שואל , כדאי לך לקנות רכב פשוט ולא משהו גרנדיוזי כמו Z3 2.8 או 330 ידנית.

אני חושש שזה קצת גדול עליך.

אם יש לך נסיון רציני בנהיגה אז אני לוקח את דברי בחזרה, אבל אם אני צודק, אני ממליץ לך לקנות דווקא את אחת הגרסאות החלשות של ה Z3 , ה 1.8/1.9 תתאים לך בול (וגם לבחורות)

פורסם
תשמע אם יש תקציב אז כבר שווה ללכת על ה Z4 שזה בעצם כמו ה Z3 רק שהיא לא

הייתה נפילה אלה עליה

ה Z4 היא ממש לא כמו הZ3 ,אלא רכב אחר לגמרי וע"פ כל הביקורות (לצערי עדיין לא הזדמן לי לנהוג על אחת כזו....) מדובר במכונה נהדרת ומהנה.

מבחינת עניין של טעם - לטעמי יש הרבה יותר חן דווקא בZ3 עם כל הקימורים הסקסיים מאשר לZ4 עם הקווים הזוויתים יותר , למרות שבסופו של עניין שניהם נראות מצויין!

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

• תוכן חדש...