Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שחצי שנה, קיבלתי דו"ח תנועה על סך 250 שקלים, לא משנה הסיבה.

בגלל שביתה שהיתה אז בדואר ובגל שגם לי היה קצת קשה ללכת לתואר, הייתי באותה תקופה גם לומד וגם עובד משמרות כל הלילה.

מה שיצא ששילמתי את הדו"ח רק אחרי 94 יום.

אתמול הם שלחו לי הודעה בו הם רוצים עוד 125 שקלים (עברו חודשיים מאז ששילמתי את הדו"ח).

בעיניי זה בריונות, אמנם שילמתי טיפה באיחור, אבל עדין הכסף שולם, זה לא שברחתי או משהו, פשוט מחפשים את למצוץ עוד כסף מהאזרח.

האם אפשר להגיש בקשה לביטול התוספת או עדיף לשלם ולשתוק?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חבר יקר, ההוראה בחוק מחייבת על קנס לגבי איחור במועד התשלום (במקרה הזה דוח 90 יום),

ולא מדובר רק בדוח, מדובר בכל סוג של תשלום, אם זה מס, החזר הלוואה וכל דבר שקשור בזה.

כן, עושים עליך כסף, אבל אל תתבייש לומר לעצמך שאתה אשם בזה.

התמימות של "בסך הכל שילמתי כמה ימים אחרי" לא עובדת, במיוחד לא על משרדי הממשלה

והעיריות האטומות משהו. אל תגיש ואל תעשה שום מהלך מיותר, רק למד לקח.

בהצלחה.

רותם.

פורסם
בעיניי זה בריונות, אמנם שילמתי טיפה באיחור, אבל עדין הכסף שולם, זה לא שברחתי או משהו, פשוט מחפשים את למצוץ עוד כסף מהאזרח.

האם אפשר להגיש בקשה לביטול התוספת או עדיף לשלם ולשתוק?

זו אינה בריונות, זה הפרש פיגור בתשלום.

הדוח שלך נמצא במערכת, ברגע שהוא לא משולם בזמן וחולפות עוברות להן 90 הימים של מועד התשלום, באופן אוטומטי המערכת מנפיקה את הפרש התשלום אותו עליך לשלם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני דווקא סבור שאתה יכול להגיש בקשה לביטול יתרת הקנס.

כתוב שטעית ובתום לב איחרת לשלם את הקנס ב-4 ימים. (איחור המעיד כי לא הייתה לך כוונה להמנע מתשלום).

בקיצור, "תהיה גבר, תשפיל את עצמך".

אם זה לא יעזור, לפחות ניסית.

רק זכור שאתה הוא זה שחייב, ולא המדינה "שתתה" לך.

• תוכן חדש...