Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 רועדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי I30 לפני כחודשיים עשתה 1500קמ"ש. במצב D (דרייב) וכשהמזגן עובד ומעצור לחוץ המכונית רועדת ויש תהודה במכונית.

בחברה אומרים זה נורמלי, ולי זה לא נראה, האם למישהו יש את אותה בעיה.

פורסם
קניתי I30 לפני כחודשיים עשתה 1500קמ"ש. במצב D (דרייב) וכשהמזגן עובד ומעצור לחוץ המכונית רועדת ויש תהודה במכונית.

בחברה אומרים זה נורמלי, ולי זה לא נראה, האם למישהו יש את אותה בעיה.

מה קורה עם מד סל"ד, האם הוא יציב או קופץ בין ערכים נמוכים לגבוהים. תפרט גם באיזה סוג מנוע מדובר, דיזל או בנזין.

פורסם

גם לי יש את זה ב I30 CW בת חודש וקצת עם 1600 ק"מ על השעון.

להרגשתי המזגן גם לא מקרר טוב, והרעידות באות ממדחס המזגן.

הרכב יכנס בקרוב לבדיקת הבעיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גם ב-I30 CW שלי יש תופעה זהה (חודשיים על הכביש, 500 ק"מ עד עכשיו), רעידות ברורות בעצירה כשהמזגן עובד, כשסוגרים את המיזוג הרעידות נפסקות. המזגן אצלי מקרר טוב. נראה כאילו התקלה (?) משותפת למספר רכבים שסופקו לפני כחודשיים.

elibaba -אשמח אם תוכל לשתף אותנו בממצאים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אצלי מורגשת הבעיה. האם (elibaba ) בדקת את הנושא במוסך? אם כן מה העלו הממצאים? אני מניח שאמרו לך שזה תקין (חפיפניקיות ישראלית טיפוסית??). אנא עדכן....

פורסם

בדרך כלל ברכבים חדישים היצרנים מנסים לכוון את פעולת המנוע לצריכת דלק נמוכה ככל שניתן ומכאן תופעת הרעידות בסרק . היו ברשת לא מעט התיחסיות לתופעה הזו ברכבי הונדה. לא ברור לחלוטין שמה שנאמר לכם במוסכים בענין הרעידות הוא סוג של חפיפיות וחוסר הבנה בנושא. זו דעתי ויכול להיות שאני טועה.

• תוכן חדש...