Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חשבתי על האוקטביה כרכב הבא שלי בגרסת ה1.2 TSI .

אני וויתרתי על הסקודה ממספר סיבות .

המטריד ביותר מבחינתי רק 4 כוכבי בטיחות! במבחני הריסוק.

התחלתי לשמוע ממספר בעלים שונים על בעיות שונות בגרסת ה7 הילוכים של הDSG { אני חייב לציין שגרסת ה5 שקיימת באוקטביה מהדור הקודם מאוד אמינה וזה מחוות דעת של נהג מונית במשפחתי וחבריו לתחנה - מעל 400K על הגיר המקורי!}

זמן המתנה ממושך לרכב מי שמזמין עכשיו את גרסת ה1.2 ימתין עד איזור נובמבר לקבלת הרכב!.

לכן לטעמי לפחות האוקטביה עדיפה בהרבה על המאזדה והן ממש לא באותה ליגה אבל כנראה שהמאזדה בטוחה יותר.

אני כנראה אלך על הפיאט בראבו המאובזרת - לטעמי זאת אחת האפשרויות המעניינות יותר שיש היום בשוק

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

א.תודה רבה על התגובות, אשמח לשמוע עוד תגובות.\

ב.כרגע ביצענו הזמנה של האוקטביה כדי לקבל אותה במחיר של הימי מכירה וניתן לבטל,העיקר שיהיה לנו אופציה פתוחה של שניהם.

נתנו לנו גם הטבה של טיפול 15000 ו45000 חינם, מה ההבדל ביניהם לבין טיפול 30000?

לבעלי האוקטביה,כמה עולים הטיפולים בערך?

תודה

• תוכן חדש...