Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כמו שאתם מבינים בכותרת,

החלפתי לרדיאטור חדש, עכשיו יש קטע ששבוע אחד הכל תקין הקו לא זז מילימטר, שבוע אחרי זה המים נעלמים פתאום רק מהמיכל עיבוי,

הרדיאטור נבדוק בלחץ חצי שעה, לא נראתה שום נזילה שנראה לעין, מה ששמתי לב שהמנוע חם הצינור שמוביל בין הרדיאטור למכיל עיבוי קשה וחם, השאלה אם זה אמור להיות ככה, בנוסף מכסה הרדיאטור (הפקק) קניתי מאביפרטס חדש, 1.1 BAR, הם טוענים שהוא תקין למרות שההמלצה היא 0.9 BAR.

לפי מה שהבנתי זאת בעיה של משאבת מים, אני צודק ?

Suzuki Jimny

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיליתי שיש חור שיש עליו סימנים ירוקים מהמשאבת מים

קשור ?

והנה תמונות , מצטער על האיכות.

מחר אעדכן בתמונות יותר איכותיות אם יהיה צורך.

2010-06-22 16.51.32.jpg

2010-06-22 16.51.45.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

אכן המשאבת מים,הלך האטם המכני.

מה שבעסה בבלנו שבשביל לפרק את המשאבת מים צריך גם לפרק את הטיימינג בגלל שהמשאבה מחזיקה גם את המותחן.

ממש לא בעיה גדולה אבל.

פורסם

A.B, מה התפקיד של האטם המכני הזה ?

אפשר זמנית לאטום אותו עם אופוקסי פלסטלינה או שהמשאבה צריכה כניסת אוויר.

Suzuki Jimny

פורסם
A.B, מה התפקיד של האטם המכני הזה ?

אפשר זמנית לאטום אותו עם אופוקסי פלסטלינה או שהמשאבה צריכה כניסת אוויר.

שלום לך נהג שודים מדופלם

אסור לסתום את החור, הוא מאפשר לנו לראות שיש נזילת מים. אם נסתום אותו המים יכנסו למיסב המשאבה ויהרסו אותו.

בגלל שציר המשאבה מסתובב עם המנוע בנו אטם העשוי מפחם הנלחץ בעזרת קפיץ אל גוף המשאבה ומונע את מעבר המים.

כששטח הפחם מתבלה הוא מפסיק לאטום והמים יוצאים החוצה.

סוף שבוע טוב

פורסם

במשאבה אין מיסב רגיל כמו שאתם מכירים להלן:

6203.jpg

אלא יושב בה מיסב כזה:

automotive-water-pump-shaft-bearing-51659.jpg

ברגע שמתחיל לדלוף מים מהחור זה אומר שהלך האטם המכני שתפקידו כמו שנאמר למנוע כניסת מים למיסב,ממולץ להחליף אותה בהקדם האפשרי.

פורסם

תודה לכולם על התגובות המהירות , מים ירוקים לא ראיתי שם, אבל מה שכן נראה שיש שם סימנים של מים ירוקים שהתייבשו מזמן..

לא נראתה נזילה לעין, בכל מקרה אני אנסה לעדכן עם תמונות ברורות יותר היום.

Suzuki Jimny

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן,

תודה על ההתעניינות! , אני אדחה את הטיפול הזה לעוד חודש בערך, אני יעשה טיפול 140K

יש לי פעמוני ציריות להחליף, תושבות מנוע + גיר, משאבת מים, וטיפול 10K, אז את הכל נחליף ביחד.

ואולי גם ברקסים במידה ויהיה צורך, טיפול גדול.

ובלי שום קשר..צמיגים, עדיין לא עשיתי יישור קו רציני לרכב מאז שקניתי.

עכשיו רק נשאר לי למצוא מוסך שאפשר לסמוך עליו מראשון /פ"ת

עידו.

ללא שם-1.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

יש לי ידידה, שמטפלת בבלנו שלה במוסך "שאפט" (חברי הפורום ניצן ודודי) ומרוצה מאוד:

http://www.shaft.co.il/

עד עכשיו היא אומרת לי, שהיא לא מאמינה, שבאמת יש מוסך כזה (הכוונה שאפשר לסמוך על היושר שלהם).

גם אני הייתי אצלם כמה פעמים - בהחלט עושים רושם טוב מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האימפלר של המשאבה אכול בפנים זה המחלה של בוזוקי.

הצינור העליון קשה ואם תקשיב טוב תשמע בועה בודדה מדי פעם עולה למעלה דרך הצינור, זה נובע מרתיחה של המים בבלוק.

פורסם

תבדוק גם איזה אימפלר יש לך יש כאלה מפלסטיק ויש כאלה מברזל, אם רק האימפלר גמור אולי אפשר להחליף{לשפץ}.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...