Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת RCA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה יש לי בעיה בכבלי ה RCA ברכב.

יש לי שלוש זוגות, מחברות שונות, ואני רוצה לשלול סלקטיבית את הבעייתי (אולי אפילו יותר מאחד).

מהי הדרך הטובה ביותר לוודא איזה כבל תקין ואיזה לא?

מתחדשת*

פורסם

בדוק כל זוג בניפרד,מי שנישמע לך הבעייתי,חסל אותו.

או שכמובן יותר מאחד,תבדוק שני זוגות ביחד ותראה אולי יש זוג מסויים שכאשר מחובר ביחד יוצר בעיה או רחש כל שהוא.

ישנם מספר אופציות.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מה הבעיה הספציפית?

אם ברור לך וידוע מראש שזה הRCA אז פשוט תשלול.

חבר אחד אחד מהם, כל פעם ביציאה וכניסה אחרת ככה שתוכל אפילו להבין אם מדובר ביציאות או כניסות וכו'.

רותם.

פורסם

שחכתי לשאול,הכבלים עוברים ליד מחשב דרך,וכל אלו? כי אם כן כניראה שזה גורם עיקרי לבעיה.

אני חושב שזה ביציאות של הרדיודיסק בדוק את זה ותחזיר לנו תשובות.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הכבלים מותקנים ברכב כבר מעל שנה, רק לאחרונה הופיעה הבעיה לכן אני שולל התקנה לקויה.

טכנאי מעבדה תיאר את הבעיה כאולי קצר פנימי בתוך הכבל/ הארקה לקויה.

מתחדשת*

פורסם

לפי דעתי זה כאבי ראש,אם יש לך אפשרות תקנה RCA חדש וסגור את הסיפור.

פורסם

שיטה - אחת

רב מודד - פשוט תעביר אותו למצב של דיודה כמו שמרק קרא לזה - ברגע שיש מוליכות בין ההדקים יהיה צפצוף

במידה ואתה נוגע במינוס ובפלוס של הRCA ויש לך צפצוף - קצר...

אתה צריך שיהיה צפצוף רק כשאתה נוגע בין נקבה לנקבה ובין זכר לזכר - בשום פני ואופן לא בין נקבה לזכר.

שיטה שניה - תביא כבל רביעי מחבר ותחליף כל פעם כבל אחד.

שיטה שלישית - מאיזה רמקול הבעיה מגיעה? - לרמקולים האלו תחבר כל פעם RCA אחר מתוך השלושה...

אם אחרי כל הבדיקות האלו הבעיה לא הסתיימה - תתחיל לחשוד בציוד או בנקודות הארכה או במערכת החשמל עצמה אבל כל דבר בשעתו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...