Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שידרגתי שבוע שעבר את הסאב שהיה לי (SONY עם תיבה מקורית) להרץ ES250, על פי המלצה שקיבלתי כאן בפורום, ואני חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהסאב. הוא מוגבר ממגבר של JBL דגם GT5A604, ולדעתי עובד מעולה.

עכשיו לשאלה:

יש לי כרגע רכב מורל טמפו, וחשבתי לשדרג ל HERTZ ENERGY. מה אתם אומרים? כדאי? היו לי לפני כמה זמן רמקולים של HERTZ סידרת DIECI ודי אהבתי.

הרכב הוא פולו 2003, לא אמורה להיות בעיה של מקום בדלתות הקידמיות נכון?

תודה מראש.

רמי.

פורסם

ני לא יודע אם מעבר מטמפו לאנרג'י זה שדרוג, זה יותר שינוי כיוון.

הם אכן מאוד שונים בסאונד, אם אהבת, לך על זה.

חפש את ההיי אנרג'י, יש ביד שניה בפחות מ- 1000 ש"ח והוא טוב בהרבה מהאנרג'י הרגיל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי שישראל כתב למעלה את הדעה הרווחת בפורום-

המורל טמפולס נותן תמורה טובה לכסף, ונחשב לאותה קטגוריה כמו האנרג'י (שעולה פי אחד וחצי בערך?)

אם אתה רוצה לשדרג - תקנה את ההיי אנרג'י

אם אתה רוצה לגוון לצליל אחר, באותה רמת פירוט וכולי- תקנה את האנרג'י.

לי אישית יש את האנרג'י, אני די מרוצה מהם אבל יש מה לשדרג (בעיקר בטוויטרים \ קרוס, עדיין לא עליתי על הבעיה אבל יש תדר סורר שנמצא בתדרי המיד \ היי)

לא שמעתי את הטמפולס אבל ממה שהבנתי מהכתוב בפורום- הצליל שלהם יותר רך (לטוב ולרע)

פורסם

לדעתי ההפרש בכסף, לא מצדיק מעבר לאנרג'י, ההי אנרג'י זה כבר סיפור אחר לגמרי

שוב רצוי לשמוע את האלמנטים כדי שתראה עם אתה אוהב את גוון הצליל שלהם, רצוי כמובן

לפני הקניה.

אם כבר באמת רצוי לשדרג לדואטק.

אלי

• תוכן חדש...