Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מדחסים אני ממליץ לך ליצור קשר עם פטריק (0574447250, אתה מוזמן לציין שאלעד עם הגירים של האומגה שלח אותך), נמצאים בכניסה לירושלים אבל עושים משלוחים כמעט לכל הארץ. לרוב הם נותנים לך מדחס משופץ ולוקחים את שלך.

לגבי המנגנון של המראה קשה לתת לך המלצה מבלי שתתאר את הבעיה אבל רוב הסיכויים שצריך לקחת את זה לחשמלאי שמוכן להתעסק עם זה. רוב הסיכויים שחשמלאי שיראה אותך עם רכב כזה יעשה אחד (או יותר) מ-2 הדברים הבאים:

א) ידפוק לך מחיר שתתעלף כשתשמע אותו.

ב) יגיד לך שהוא לא מתעסק עם רכבים כאלה.

לכן אני הייתי מחכה לאניקלופדיית בעלי המקצוע בפורום, הלא הוא רפי לין כדי שיוכל לכוון אותך למספר מקומות.

אם אתה מאזור המרכז אני רק אציין שאני עובד עם בחור מבוגר וממש נחמד שעושה תיקונים בחצר האחרוית של הבית שלו, הוא עזר לי בעבר עם התקנת חלונות חשמל ברכב אספנות שזו עבודה סזיפית שדורשת השקעה של הרבה דם וזיעה (כשאני רושם דם אני באמת מתכוון לזה, הדלתות עשויות נטו מפח והגישה נוראית) ובסוף לקח גם מחיר ממש מצחיק על העבודה. בקיצור קוראים לו שבי והוא מראשל"צ, אתה יכול להשיג אותו בטלפון 0544908579 (תגיד לו שאלעד עם האופל מנטה הסגולה שלח אותך).

והכי חשוב, שיהיה בהצלחה, תחזור לעדכן בפורום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

RED תודה לך על ההמלצה.

המשפץ מדחסים לא מתעסק עם X5,הוא הפנה אותי למוסך בשם יהודה גרינולד אבל הם עובדים רק עם מוסכים.

הבחור של המראות אמר להגיעה אליו ביום שישי.

למישהו יש עוד הצעות?

פורסם

אתה מקשה עליי, אני צריך לשלוף את התותחים הכבדים.

דבר עם הבחור הזה (רמי), הוא גם מתעסק עם יבוא מנועים ועזר לי להכניס לארץ הרבה דברים מיוחדים שלא שווקו פה, 0545933558. אתה יכול להגיד לו שאלעד עם הסעפת פליטה של הקליאו שלח אותך.

ולסיום, תמיר כדורי (0546717759), הבחור היה מנהל מוסך פורשה 5 שנים ולפני כמה שנים פתח מוסך משלו. ביקור במוסך שלו זה חוויה בפני עצמה, בכל יום נתון תראה אצלו זרוקות מס' דגמים שונים של פורשה מכל השנים במצבי צבירה שונים. אם הוא לא יוכל לעזור לך אז אני לא יודע מי יוכל מכיוון שהוא מקושר עם מוסך מורשה של BMW שנמצא רחוב לידו (בעבר נגרם נזק לקליאו שלי כשהיא הייתה אצלו במוסך והוא תיקן אותה במחלקת פחחות של המוסך של BMW ברמה מאוד גבוהה). בכל מקרה תגיד שאתה חבר של אלעד (המשוגע עם המנטות, ככה הם קוראים לי שם) ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לך או לפחות להפנות אותך למישהו שיוכל לעזור לך.

בהצלחה מס' 2.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אומנם קצת באיחור אבל הרי התוצאות.

פניתי רק לשבי בקשר למראות צד והוא אמר שהוא לא יכול לעזור לי.

יש עוד מישהו שיכול להמליץ על מישהו שמתעסק עם מראות צד ?

תודה מראש

• תוכן חדש...