Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שיש נזילה קלה של שמן הידראולי מהמשאבה, כרגע הנזילה היא קטנה ואין אפילו ירידה במפלס השמן ההידראולי אבל אני חושש שהיא תחמיר.

בחברה כרגיל רוצים מחיר מופקע של 1600 ש"ח + מע"מ.

מצאתי משהו שיש לו משאבה דומה מאוד חדשה לגמרי של סיטרואן שמוכן למכור לי אותה במחיר נמוך מאוד.

הבעיה היא רק שעל המשאבה שלו מורכב מין רוטור במקום הפולי.

השאלה היא האם לדעתכם אוכל להחליף את הרוטור שלו בפולי שלי?

האם אפשר יהיה לחלוץ את הרוטור והפולי מהמשאבות ולהחליף בינהם?

צילמתי את המשאבה החדשה עם הרוטור והמשאבה שלי עם הפולי ושרטוט של המשאבה.

pump.jpg

pol1.JPG

po.JPG

פורסם

עודד, אני מעוניין בפתרון דומה אם יש אפשרות ואם הדבר עדיף על שיפוץ.

תודה רבה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שלום רב!

יש לי את אותה בעיה

אני נוסע כבר יותר משנה ו רבע ככה ואמרו לי לא לגעת בזה שזה מחלות ידועות בכל מה שקשור לנזילות של שמן הידראולי (LDS כתום) ולכן אין מה לגעת , אף יותר, במעברים צינורות משאבות.

שים לב שזה יותר אופייני בחורף כשמטליקה של הגוף מתכווצת והצינור מעבד מעט אלסטיות במזג האוויר קר ואז יש יותר נזילות !!!

אך התופעה - מוגדרת כבסדר ע"י היצרן וזה OK פשוט מה שכן דרוש להוסיף כ-1 ליטר מדי שנה של נוזל ההידראולי מאחר ויש טפטופים פה ושם במע' והאמת אני אישית מוכן לספוג את עלות הליטר אחד בשנה (כ-130 ש"ח) תמורת נסיעה ב-C5 .

הקיצור - אל תגע !

המשך נסיעה טובה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• תוכן חדש...