Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

התופעה : ב5 דקות הראשונות של הנסיעה בסביבות 2500 סל"ד ישנם מדי פעם שיהוקים/קרטועים שנעלמים לגמרי כשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה.

סל"ד הסרק יציב ולא נצפה משהו חריג בשאר המערכות.

חשבתי בכיוון של פלאגים/חוטי הצתה אבל מדוע התופעה נעלמת אחרי 5 דקות של נסיעה :?:

תודה לעונים.

למען הסר ספק , מדובר ברכב ידני עם הזרקה רב נקודתית של בוש.

פורסם

לדעתי חשבת בכיוון הנכון (חוטי הצתה).

לטמפרטורה יש השפעה על המוליכות.

לי היו פעם קרטועים במנוע קר בלבד שנפתרו אחרי החלפת חוטי הצתה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
לדעתי חשבת בכיוון הנכון (חוטי הצתה).

לטמפרטורה יש השפעה על המוליכות.

לי היו פעם קרטועים במנוע קר בלבד שנפתרו אחרי החלפת חוטי הצתה.

Same is here

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

גם אצלי קורה דבר דומה, אבל שמתי לב שזה קורה רק כאשר יש לי פחות מ-1/3 טנק דלק, ובמזג אוויר קריר (10 מעלות ומטה), וב-90% מהמיקרים אחרי חניה של הרבה שעות בשיפוע.

אז, אולי מהשהו פישי עם משאבת דלק, לפחות במקרה שלי?

Spirit In The Dark

פורסם

במזל טוב הבעיה נפתרה.

חוטי הצתה נמצאו תקינים. הפושע הפעם הוא חיישן החום של המחשב.

"על הדרך" בוצעה עבודת נמלים מקיפה של חידוש צמות החוטים במנוע והחלפת כל הקונקטורים הקיימים של החיישנים בתא המנוע (של Bosch) + הקונקטורים של המזרקים.

הזמן והחום עשו את שלהם וכל חוטי החשמל והקונקטורים נאכלו והתפוררו.

העבודה נעשתה בתשומת לב מרובה וארכה יום שלם ע"י דני אשר טיפל גם ברכבם של רחלי ולLythos(אורי).

מקצוען אמיתי.

מומלץ לכל רכב מוזרק ומזדקן.

פורסם
"על הדרך" בוצעה עבודת נמלים מקיפה של חידוש צמות החוטים במנוע והחלפת כל הקונקטורים הקיימים של החיישנים בתא המנוע (של Bosch) + הקונקטורים של המזרקים.

"על הדרך" ? זה לבד נשמע כמו פרוייקט. מצטרף לשאלה כמה עלה התענוג, ובנוסף מאיפה הובאו כל הנ"ל, כי גם למצוא את כולם נשמע פרוייקט.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

"על הדרך" ? זה לבד נשמע כמו פרוייקט. מצטרף לשאלה כמה עלה התענוג, ובנוסף מאיפה הובאו כל הנ"ל, כי גם למצוא את כולם נשמע פרוייקט.

על העבודה שכללה בנוסף בדיקת דיאגנוזה,תיקון פנס ערפל והחלפת צינור דלק נגבו 500 שקלים.

מחיר כל קונקטור של בוש - 30 ש"ח.

• תוכן חדש...