Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב.

אני נהג חדש ואני מחפש רכב כבר זמן מסויים עכשיו אני חושב על רנו מגאן קופה ואני לא יודע עדיין אם אני רוצה את המנוע 2000 או את המנוע 1600 הייתי רוצה לדעת מה הצריכת דלק של שנהם אבל בידני וגם רציתי לדעת איזה מנוע אתם יותר ממליצים [

תודה מראש והמשך יום נעים.

P:

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם
שלום לכולם וערב טוב.

אני נהג חדש ואני מחפש רכב כבר זמן מסויים עכשיו אני חושב על רנו מגאן קופה ואני לא יודע עדיין אם אני רוצה את המנוע 2000 או את המנוע 1600 הייתי רוצה לדעת מה הצריכת דלק של שנהם אבל בידני וגם רציתי לדעת איזה מנוע אתם יותר ממליצים [

תודה מראש והמשך יום נעים.

P:

אנשים בבקשה תעזרו לי אני כבא מת לאוטו

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

מניסיון יש לי רנו מגאן קופה שנת 2000 מנוע 1600, מיכל פול שעולה 260 שקלים, 34 ליטר , עם לחיצות כל ערב, היה מגיע ל400 קילומטר למיכל בשקט.

לגבי המנוע 2000, יש רק משנת 2009, שזה חדש יחסית, ואם אתה כבר מביא רנו חדשה, תביא את דגם הSPORT שהוא 2000TURBO

פורסם

אתה טועה. היתה מגאן קופה דור ראשון עם מנוע 2 ליטר.

ולפותח השרשור - במקום למות, תריץ חיפוש. השאלה שלך כבר נשאלה מספר פעמים בעבר והתשובה עליה כתובה בארכיון הפורום. הנה רמז.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רק על עצמי לדבר ידעתי :

מגאן 01 5 דלתות ידני 1.6.

בין עירוני נטו : 1\15

עירוני נטו לא ממש יוצא לי, משולב לא יורד מ 1\12

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מגאן קופה 2.0 שנת 97.

צריכה בינעירונית של 1:15-16.

צריכה עירונית של 1:10.

המגאן 2.0 ידוע בתור חסכונית יחסית לנפח, הצריכה די זהה למנוע ה-1.6!

• תוכן חדש...