Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמש קיבלה זוגתי שיחת טלפון מאחת מחברותיה. מסתבר שהאקרים טורקיים פרצו לה לפייסבוק, שינו את הסיסמה ותמונת הפרופיל שלה והחלו להגיב במקומה. בנוסף, תיבת ההוטמייל שלה נפרצה וגם בה שונתה הסיסמה.

מתברר שהיא לא היחידה, והדבר קרה לעוד אנשים שנמצאים ברשימת החברים שלה.

מישהו יודע מה עושים בעניין? עם זה שפרצו לה לפייסבוק היא עוד יכולה להסתדר, הבעיה היא עם הוטמייל.

בינתיים היא פתחה תיבת חדשה בג'ימייל ושלחה גם לפייסבוק וגם להוטמייל מכתב, בו היא הסבירה להם את העניין. חזרו אליה רק מפייסבוק ואמרו לה שהעניין בבדיקה, ומאז לא התקבלה כל תגובה נוספת.

בברכת "ברוך שאין לי פייסבוק".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קרה לי בדיוק אותו דבר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=320110

שלא תצפה שיעזרו לה. לא בפייסבוק ולא במייל.

פשוט שתפתח חדש. גם וגם. והכי חשוב- שלא תשתמש באותה סיסמה לשני האתרים...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

חדשות טובות!

חזרו אליה מהשירות של הוטמייל ואיפסו לה את הסיסמה. לאחר שהיא החליפה לסיסמה אחרת, היא הצליחה להיכנס לפייסבוק שלה, וגם בו לשנות את הסיסמה - כמובן שהן שונות.

א-הה! הראינו לטורקים הנבזים מאיפה משתין הדג! :twisted:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כדי שבאמת נראה להם מאיפה משתין הדג, או במקרה של דג זהב, גם מאיפה הוא "משחרר"

אז שכל בעלי היכולות כאן יתגייסו למשימה הלאומית ושיבשו להם את המתכונים לרחת לוקום באתרי האוכל שלהם !!!

יאללה !:evil::2gunfire::fist:

• תוכן חדש...