Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אכפת לך? ככה יהיה לך הרבה על מה לדבר עם הבנות (סבתות בעיקר ואימהות, אבל לך תדע, אולי תמצא לך איזו גרושה).

:evil:

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחשלו מה אחשלנו?!!??!

אני עדיין מחכה לבחור הראשון שיגיד שהוא הזמין רכב כזה לעצמו!

יאללה נו בוא נשמע...

הזמנתי אחי אבל החזרתי לצ'מפיון אני כל הזמן מרגיש שהתנוחה בכיסא מעגלת לי ת'תחת... משהו נראה לך לא בסדר באקזמפלר שקניתי?

Barbiebeetle4.jpg

פורסם

חבר, אם תרצה צור איתי קשר בה''פ, אני יארגן לך סיבוב בסילברדו מנוע 6.5 v8 , אני ידאג שיהיו בנות בסביבה, האוטו כזה מושך בנות שרק מלחיצת קיק כל מי שברדיוס 50 מטר נכנסת להיריון ישר, סיפור אמיתי( לספקטים, לא באמת).:lol:

ועכשיו ברצינות , מה קשור רכב בנות, אם הייתה לי אפשרות כלכלית הייתי בכיף שוקל לרכוש פולו חדשה, זה רכב יפה מאוד, עם מנוע חדיש , חזק וחסכוני, אתה מכיר את כל מי שרכש את הפולו שאתה קובע שרק בנות וסבתות וסבתא רבות קנו אותו?

אם אתה רוצה שייתיחסו ברצינות, אז אולי כדאי שאתה תתחיל לדבר ברצינות ולא כמו ילד שלפני חופש גדול.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

באמת שירשור הזוי ,

כשתרצה למכור אותו בטוח תכיר כמה בנות.....

ועכשיו באמת: אם זה מה שחשוב לך, לך תחליף לפני שיהיה מאוחר.

פורסם
איך אני יביא בחורות ככה??

אם אתה רוכש את הרכב הזה כדי "להביא" בחורות - תבטל את ההזמנה. תבין: את קהל היעד שלך לא מעניין באיזה סוג של רכב אתה נוסע, מה שמעניין זה כמה כסף יש לך בעו"ש, כמה חדרים יהיו בבית שאתה תקנה לה מכספך, כמה כסף אתה מוכן לשפוך עליה בחודש על בגדים ותכשיטים ואיזה גודל פלזמה אתה קונה לה לסלון.

אחרי שנה מהחתונה תתחילו כבר לדבר על איזה רכב אתה קונה לה והאם זה יהיה בצבע אדום או בורדו. סבלנות.

פורסם

תבין: את קהל היעד שלך לא מעניין באיזה סוג של רכב אתה נוסע, מה שמעניין זה כמה כסף יש לך בעו"ש, כמה חדרים יהיו בבית שאתה תקנה לה מכספך, כמה כסף אתה מוכן לשפוך עליה בחודש על בגדים ותכשיטים ואיזה גודל פלזמה אתה קונה לה לסלון.

מאיפה הבאת את זה ? אולי ראית יותר מדי 'עספור' ולא הבנת למה הם מתכוונים ? או שהבחורות שאתה יוצא איתם זה משהו מיוחד

פורסם
חבוב, רכב לא מביא בחורות... :)

בטח שהוא מביא. יש מקום במושב ליד הנהג ועוד שלושה מקומות מאחורה - אם הן רזות. :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בטח שהוא מביא. יש מקום במושב ליד הנהג ועוד שלושה מקומות מאחורה - אם הן רזות. :-P

בדיוק בגלל זה אנחנו אומרים לו להזמין שברולט סילברדו!

יש ארגז ענק מאחורה,אפשר להעמיס לפחות עוד 10! ועם 90 קג"מ מומנט,הן אפילו לא חייבות להיות רזות! :lol:

V5

פורסם

אבל לעיניין- הפולו אחלה אוטו, עם מנוע חזק יחסית לגודל שלה, חשבנו על אחת כזאת ל-אמא שלי, אבל בסוף היא הלכה על גולף.

אבל לעיניין, אם היה לי את התקציב הייתי בהחלט שוקל לקנות את הפולו עם ה1.2TSI.

פורסם

מה אתה מתלונן ? אני נוהג על ניסאן מיקרה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...