Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם.

בקרוב נהיה משפחה בעלת 4 נפשות(למרות שאת הילד הגדול הייתי סופר בתור 4 ילדים:roll:). הרכב הנוכחי הוא אקסנט 2006, שהולך לעוף על טיל בקרוב. לאחר המכירה שלו(משהו באיזור 32-35000 ש"ח ) אני לא מתכוון לרכוש רכב בתקציב גבוה יותר,מה שמביא אותי לשתי האופציות הבאות: פורד מונדאו וסובארו B4. לגבי המונדאו יש לי הצעה קונקרטית מחבר שכרגע מחזיק אחת כזו משנת 2002,יד 3 עם 120000 ק"מ.הוא הציע לי לקחת אותה אלי לכמה ימים,אם היא תמצא חן בעיני לבדוק אותה במכון ובמידה ולא תהיינה בעיות מהותיות לקנות אותה ב32000 ש"ח.מכיוון שנהגתי בעבר על מונדאו ונהנתי מאוד השאלה שלי היא יותר מהותית: האם קניה בסכום נמוך יחסית משתלמת למרות שהרכב יכול להיות בעל פוטנציאל לתיקונים לא זולים בעתיד הלא רחוק? (גיר,מצערת)

בנוסף,האם B4 משנתונים 2002-3 מהווה אופציה ראויה לעומת המונדאו?

תודה רבה ושבת שלום.

• תוכן חדש...