Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה לרכב במכון, אמרו לי שבגדול הכל תקין חוץ מכמה דברים קטנים, אבל בכל זאת למען השקט הנפשי שלי אני מעלה את הדוח בדיקה לפה לקבל חוות דעת ממכם תודה מראש לעוזרים.

zrmqzbdj3nog.jpg

2zhztawqmdty.jpg

iniwimnwr3ot.jpg

סליחה מראש על איכות התמונה סרקתי דרך האיפון כן גם את זה הוא יכול לעשות :)

פורסם

לא הבנתי גם מה הוא רשם בכחול שם פשוט הוא דיבר והסביר כל כך מהר הקטע שהוא אמר לי הרכב במצב טוב מאוד זהו פה המוח הבין והפסיק להקשיב !! כן יצאתי דפוק אבל אני חייב לדעת מה בגדול אני צריך לסדר ברכב מעכשיו תעזרו לי בבקשה

פורסם

על פניו הבדיקה נראית טוב מאוד(טוב מידי?כמה קמ הרכב עבר?) . לא רואים שום תקלות שמצריכות טיפול. צריך לכוון פרונט,זה מה שכתוב בכחול.טפל ברכב לפי הספר ותבדוק צריכת שמן ותעקוב אחרי חום מנוע בנסיעה .תתחדש

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

זאת אחת הבדיקות רכב הכי טובות שראיתי.

אפילו פחות כסת"חים מתמיד. במיוחד בחלק של הגיר.

מה שרשום לך בכחול זה זוויות היגוי צריך לבדוק אותם (כיוון פרונט).

Renault clio RT 1994

פורסם

נזילות שמן כבר מדליק נורה אדומה .לאוטו הזה יש מחלה ידועה . נזילת שמן הידראולי בגשר המתכתי המתחבר מהמשאבה ההידראולית תבדוק מאיפה הנזילה ..תעקוב אחר המפלס שמן הגה. עוד הערה מה זה אומר חסר מכסה מיכל מים ? שאלה כמה קילומטרז האוטו נסע? זה גיר אוטומט ? איזה יד האוטו? מתי החליפו טיימינג ?

פורסם

בנוע לנזילת שמן עשינו ניקוי מנוע לרכב לראות עם יש נזילה או משהו כרגע אין כלום הרכב לא מראה שום שיגאות , הפקק של המים שהוא אמר זה של הנוזל ניקוי חלונת לא רציני , הברגים של הגלגל היה שם אחד לא תיקני החליף לי אותו כי במגנזיום יש בורג אחד מיוחד נגד גניבה , הרכב באמת נוסע מדהים אני לא נתקלתי בכלום לבנתיים מוזר , האמת שזה מה שמדאיג אותו כמו שאמרת הבדיקה טובה מדיי ציפתי למשהו , הרכב היה יד שניה ראשונה ליסינג והשניה פרטית , יש ספר טיפולים במוסך מורשה אני צריך לקחת אותו יום ראשון אני ממש נהנה מהנסיעה של הרכב תענוג , אני יתחיל לטפל בו במוסך מורשה או שאתם ממליצים לי על מוסך שמכיר ממש טוב את C5 ספציפית, אני מאשדוד אבל אני מוכן לנסוע עד תל אביב בשביל אבא ואמא לרכב

פורסם
נזילות שמן כבר מדליק נורה אדומה .לאוטו הזה יש מחלה ידועה . נזילת שמן הידראולי בגשר המתכתי המתחבר מהמשאבה ההידראולית תבדוק מאיפה הנזילה ..תעקוב אחר המפלס שמן הגה. עוד הערה מה זה אומר חסר מכסה מיכל מים ? שאלה כמה קילומטרז האוטו נסע? זה גיר אוטומט ? איזה יד האוטו? מתי החליפו טיימינג ?

כן זה גיר אוטומטי מפלס השמן מראה MAX קבוע ותקין הרכב נסע 140 יש שניה בנוגע לטיימינג בגלל הקילומטראז אני בטוח שהחליפו לו , אני יבדוק בספר טיפולים שלו ביום ראשון מקווה שזה טופל במורשה , במידה ולא איך אני יכול לדעת שהרצועה תקינה?

היה ברכב מים רגילים אז החלפתי נוזל קרור למים ירוקים שקניתי מאוטו דיפו רוקנו לי את כל המים הישנים ,

פורסם

כודם כול ידידי מזל טוב על רכישת הרכב, לדעתי עסקה מצויינת .בקשר לטיימינג אם האוטו טופל במוסך מורשה כול הסטורית הטיפולים נמצאת במחשב .לדעת לפי מבט או בדיקה אי אפשר לדעת מה המצב של הטיימינג ומתי החליפו .שמחליפים טיימינג מומלץ להחליף על הדרך גם משאבת מים

פורסם

רועי מזל טוב, קנית רכב מדהים. הבדיקה נראית לא רעה בכלל (מדי?).

מה שכן, בלי קשר לבדיקה, אני ממליץ שתיקח אותו למוסך שמכיר ואוהב C5 לבדיקה ייעודית מעמיקה, שווה לשלם על זה כדי למפות נקודות חולשה פוטנציאליות. אם אתה יכול להגיע לתל אביב אני ממליץ על מוסך "שאפט".

מעכשיו הרבה תלוי בך - טפל בזמן או אפילו לפני הזמן, בחלפים איכותיים וביד אוהבת, והיה עירני - נזילות שמן עלולות להיות בעיתיות.

מברוק ונסיעה בטוחה ומהנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה למי שרשם חוות דעת , הרכב נקנה מאדם פרטי היד ראשונה הייתה ליסינג , הרכב נלקח לבדיקה בקומפיו-קאר

בנתניה בכוונה הלכתי לשם כי הוא מורשה של משרד התחבורה

פורסם

בנוגע למוסך שאפט הוא יכול לעשות לי בדיקה מחשב מקיפה ועדכון גירסה ? או זה רק במוסך מורשה ?

פורסם

עוד שאלה קטנה למי שמכיר את הרכב טוב תמיד המעבר של הילוך ששני יורד לראשון בההאטה או בבלימה לא חלקה ממש כאילו הקלאץ נזרק ? לפי שיטוט שלי בפורום ראיתי שזה קרה להרבה אנשים ושזה כנראה טבעי אבל אני רוצה להיות בטוח בזה,

מכיוון שבבדיקה הגיר תקין לחלוטין.

פורסם

הבדיקה הזאת נראת כמו כסת"ח אחד גדול. אין אחריות על כלום בלמים כרגיל לפרק גלגלים, שמן כרגיל לבדוק בנסיעה, לנקות נזילות ולבדוק מקור. על מה משלמים כסף? מעניין אם יש אופציה לבדוק רק שאסי בפחות כסף.

פורסם
מעניין אם יש אופציה לבדוק רק שאסי בפחות כסף.

יש מכונים שמאפשרים בדיקת שלדה / מרכב בלבד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...