Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול לחשוב רק על יתרון אחד של האאודי... מושבי עור.

ואתה בטוח שאין בa3 מזגן מאחור?

אין מושבי עור באודי A3

יש מושבים בסיסיים אפילו לא אלקנטרה

ומזגן מאחורה אין

תן לי יתרון אחד של אודי על גולף 160

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין מושבי עור באודי A3

יש מושבים בסיסיים אפילו לא אלקנטרה

ומזגן מאחורה אין

תן לי יתרון אחד של אודי על גולף 160

על איזה דגם של A3 אנחנו מדברים?

כי יש לך דגם עם 4x4, סאנרוף פנורמי ומושבי עור. 3 דברים שאתה לא יכול לקבל בגולף.

ואני מניח (ואני אומר מניח כי לא יצא לי לנסוע בA3 מושקעת) שאיכות החומרים טובה יותר באאודי, אבל פה זו רק השערה ואולי זה לא נכון.

Auto Emoción

פורסם

ואני מניח (ואני אומר מניח כי לא יצא לי לנסוע בA3 מושקעת) שאיכות החומרים טובה יותר באאודי, אבל פה זו רק השערה ואולי זה לא נכון.

זה נכון, והיא גם מושקעת יותר מבפנים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה בהחלט נכון לעומת גולף 5, פחות לעומת גולף 6. מה שכן, הA3 צפופה מאוד לעומת הגולף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
על איזה דגם של A3 אנחנו מדברים?

כי יש לך דגם עם 4x4, סאנרוף פנורמי ומושבי עור. 3 דברים שאתה לא יכול לקבל בגולף.

באודי אפשר גם להוסיף אורות קזינון בתוספת תשלום של 15000ש"ח.מצחיק

תפסיק לבלבל את המוח עם הדגם שצינת .

המתחרה של הגולף 160 זה האודי 1.8 T ספורטבאק.

בגולף יש מערכת קרוז שאין באודי ,כסאות מפוארות שאין באודי,(אל תגיד לי בתוספת תשלום אפשר כסאות עור)

בתוספת תשלום אפשר גם לקנות מטוס .מזגן מאחור שאין באודי, חובק כוסות מאחור שאין באודי, מחשב מורחב שאין באודי,

ויש גם הרבה שבגולף שאין באודי.שכחתי גם מסך שאין באודי

אז ברמת האבזור הגולף לוקחת.

עכשיו לגבי איכות חומרים .הגולף לא נופלת מהאודי באיכות החומרים .ולא סתם אני אומר לך אתה יכול לקרוא הרבה ביקורות.

איכות החומרים בגולף זה ברמה מאוד גבוהה .לא אני אומר את זה.תן לי ביקורת אחד שלא אומרת את זה.

לגבי נוחות נסיעה .במבחני דרכים אמרו בבירורו על האודי .שנוחות הנסיעה אינה טובה והשיוט לא מספיק נעים.

נפח מנוע קטן לגולף עם אותן ביצועים של האודי .וזה יתרון לגולף בגלל חיסכון בדלק מצד אחד. ומצד שני ביצועים מאוד מרשימים.

בטיחות אכי חשוב .לאודי יש 4 כוכבים לגולף 5 כוכבים

השקעה עלות תועלת .לאודי הרישוי 3000 ש"ח לעומת הגולף 2000 .ביטוח כולל חובה לאודי 8000 ש"ח לגולף 5000 ש"ח.

צריך גם להתקין אוטוראן .עלות כל חודש 50 ש"ח .בגולף לא צריך.

מראה חיצוני. יש כאלה שיעדיפו את הגולף, ויש כאלה שיעדיפו את האודי, שינוי מחלוקת זה לא אומר שהאודי יותר יפה.

יש כאלה שטענו שהאודי נראת כמו רכת סטישן ,ומאחור בכלל לא מצא חן בעיניהם .

האודי עולה יותר מהגולף בלא מעט כסף

אם לוקחים עלות מול תועלת הגולף תנציח.

עובדה מכאיבה לחלק מהאנשים ,אבל מה לעשות זה מה יש.

הגולף זה אוטו פרימיום שמשתלם מאוד מבחינת מחיר מול המתחרות אודי וBMW .

פורסם

את האאודי אתה יכול לקבל במחיר מאוד קרוב לזה של הגולף 160, אם רק תתעקש, והם אפילו יוסיפו לך שנת אחריות שלישית.

פורסם

הפרש של 30000 ש"ח זה לא מחיר קרוב.

קניית אודי בזמן הזה היא לא ריליונטית ,בגלל שמודל 2011 יהיה דגם אחר לגמרי.

בגלל זה ,יש הורדות של מחירים .בשבל להתפטר מהמלאי.

בגלל זה אתה רואה שאין הבדל מאוד גדול בין אודי לגולף.

ב2009 האודי נמכרה אחרי התמקחות ב218000 ש"ח .לעומת 172000 ש"ח לגולף .

ההבדל הוא קרוב ל 50000 ש"ח .אז תעשה את החשבון לבד מה כדאי.

עכשיו שצריך לצאת רכב חדש נהיו גברים בלהוריד מחירים.

למה לא, אם יש פראיירים שמוכנים לקנות. ואחרי כמה חודשים יהיה דגם אחר לגמרי ,עם צורה חדשה ,ואז הוא יהיה שוב מתומחר בהתאם.

פורסם

העובדה שבחנתי את נושא הישיבה מאחור גם בפוקוס באה ללמדך שלא מבחירה הגעתי לצ'מפיון, ולמעשה נכנסנו אליהם (לפליקס) רק משום שבפוקוס 2.0 (לאחר נסיעת מבחן בסוכנות פורד ממש קרובה אליהם) לא הצלחתי לשבת מאחור... העניין הוא שעכשיו אני HOOKED על ה- TSI :-) ולכן מצפה בכיליון עיניים למתחרה ראויה מבית פיג'ו/אלפא, שתיתן תאוצות דומות עם תקופת אחריות מוגדלת ובשאיפה גם במחיר שפוי יותר. כרגע, אין שום מתחרות שנותנות את אותו דבר באותו סכום, ולכן אני מניח שצ'מפיון מנצלים זאת.

עד שתגיע ה-308 המעודכנת אתה יכול לבדוק את ה-3008 המעט יותר מסקרנת שכבר מגיעה עם שילוב המנוע-גיר החדש.

פורסם
הפרש של 30000 ש"ח זה לא מחיר קרוב.

אני שוב חוזר ואומר, שזה תלוי כנראה בכח המיקוח ובסוכן עימו אתה מדבר. לנו הציעו לפני שנה מחיר ממש קרוב, וההפרש היה זניח (ביחס למחיר). היה גם מבצע לעו"ד/רו"ח וכו'. אני מבין מדבריך שהדגם אמור להתחלף, אבל הם הציעו 3 שנות אחריות, כשפולקסווגן היו בונקר רציני על השנתיים. כמובן, כל אחד עושה את הבחירות שלו - אני כמעט בחרתי A3 לבנה 1.8T עם חבילת הגג הפנוראמי, אבל אשתי טענה שזה רכב של יותר מידי שופוני, וכאמור נושא הבטיחות במבחן הריסוק והאבזור העדיף הכריעו לטובת הגולף.

פורסם
באודי אפשר גם להוסיף אורות קזינון בתוספת תשלום של 15000ש"ח.מצחיק

תפסיק לבלבל את המוח עם הדגם שצינת .

המתחרה של הגולף 160 זה האודי 1.8 T ספורטבאק.

בגולף יש מערכת קרוז שאין באודי ,כסאות מפוארות שאין באודי,(אל תגיד לי בתוספת תשלום אפשר כסאות עור)

בתוספת תשלום אפשר גם לקנות מטוס .מזגן מאחור שאין באודי, חובק כוסות מאחור שאין באודי, מחשב מורחב שאין באודי,

ויש גם הרבה שבגולף שאין באודי.שכחתי גם מסך שאין באודי

אז ברמת האבזור הגולף לוקחת.

עכשיו לגבי איכות חומרים .הגולף לא נופלת מהאודי באיכות החומרים .ולא סתם אני אומר לך אתה יכול לקרוא הרבה ביקורות.

איכות החומרים בגולף זה ברמה מאוד גבוהה .לא אני אומר את זה.תן לי ביקורת אחד שלא אומרת את זה.

לגבי נוחות נסיעה .במבחני דרכים אמרו בבירורו על האודי .שנוחות הנסיעה אינה טובה והשיוט לא מספיק נעים.

נפח מנוע קטן לגולף עם אותן ביצועים של האודי .וזה יתרון לגולף בגלל חיסכון בדלק מצד אחד. ומצד שני ביצועים מאוד מרשימים.

בטיחות אכי חשוב .לאודי יש 4 כוכבים לגולף 5 כוכבים

השקעה עלות תועלת .לאודי הרישוי 3000 ש"ח לעומת הגולף 2000 .ביטוח כולל חובה לאודי 8000 ש"ח לגולף 5000 ש"ח.

צריך גם להתקין אוטוראן .עלות כל חודש 50 ש"ח .בגולף לא צריך.

מראה חיצוני. יש כאלה שיעדיפו את הגולף, ויש כאלה שיעדיפו את האודי, שינוי מחלוקת זה לא אומר שהאודי יותר יפה.

יש כאלה שטענו שהאודי נראת כמו רכת סטישן ,ומאחור בכלל לא מצא חן בעיניהם .

האודי עולה יותר מהגולף בלא מעט כסף

אם לוקחים עלות מול תועלת הגולף תנציח.

עובדה מכאיבה לחלק מהאנשים ,אבל מה לעשות זה מה יש.

הגולף זה אוטו פרימיום שמשתלם מאוד מבחינת מחיר מול המתחרות אודי וBMW .

נראה לי שהתפיסה שלך לגבי "פרימיום" לא נכונה ידידי.

חלק עיקרי בגישה של רכב פרמיום זה לא רק מה הוא נותן לך באיבזור הסטנדרטי אלא מה אתה יכול להוסיף בתוספות.

לא אודי המציאה את זה ולא פולקסווגן.

בוא נכוון גבוה, תסתכל על מרצדס, לך תקנה S500, תעלה לך X כסף.

על ה-X הזה אתה יכול להוסיף עוד 1.5X על תוספות בלבד.

אז מה תגיד, ש-S קלאס זה לא רכב פרימיום כי הוא לא מגיע בסטנדרט עם תוספת כזו או אחרת ?

גולף, למרות מחשבותייך, זה לא רכב פרימיום, זו מכונית משפחתית קומפקטית, אמנם איכותית מעט יותר (בחלק מהפרמטרים) מהמתחרות היפניות שלה, אבל זו עדיין לא מרצדס ולא ב.מ.וו.

נכון, גם הב.מ.וו סידרה 1 נופלת מהגולף בחלק מהפרמטרים, היא לא נופלת ממנה בסמל שמתנוסס בחזיתה ומתייג אותה כרכב פרימיום, למרות שהיא גם דלה באיבזור סטנדרטי.

פרימיום זו לא פונקציה של תוספות, אחרת גם הסוזוקי בלאנו של אבא שלי היתה בשנת 97 רכב פרימיום (הגיעה עם נעילה מרכזית, 4 חלונות חשמל, מראות חשמליות וכו').

אם זכרוני אינו מטעני, גולף באותם שנים הגיע בחלק מהדגמים עם חלונות ידניים (!!!) מאחורה.

גם הונדה סיוויק, שהיא אחת היפניות הבכירות הגיעה באותה שנים רק עם 2 חלונות חשמל בדגמים הפחות מאובזרים.

אם גולף היה מותג הפרימיום של קונצרן VAG לא היה צורך לקיים את ה-A3.

ועובדה שעדיין אנשים קונים A3, כי למרות היותו מאובזר פחות, זה עדיין מותג הפרימיום.

זה שהיבואן בארץ מתעקש למתג את הגולף כפרימיום זו בעייה אחרת שלא שונה מהבעיית תמחור הקשה מאוד של קמור עם המיני.

ואם אנחנו רציניים לרגע,

בכל רגע נתון אעדיף ב.מ.וו סידרה 1 פחות מאובזרת\נוחה\יפה\מצ'וקללת על פני גולף (למעט גולף GTI\R).

פשוט יש לה הנעה יותר מהנה, ומחירים של גרסאות הבסיס לא רחוקים מהמחירים של הגולף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי פה קודם (או שזה היה בשרשור אחר, אני כבר לא זוכר).

צ'מפיון הצליחו לקחת את הגולף ולתת לה תדמית של רכב פרימיום בארץ.

Auto Emoción

פורסם

עזוב עכשיו הגדרות וסמלים.

שים את הגולף 160 מול האודי וה BMW המקבילה ותקבל חבילה יותר טובה לרוב האנשים מהאחרות.

emotion of motion

פורסם

אתה לא יורד לסוף דעתי ידידי.

ה-A3 היא לא מתחרה של הגולף, היא מתחרה של BMW סידרה 1.

גולף, עם כל הכבוד לה (ויש כבוד) היא עדיין מתחרה של מאזדה 3, הונדה סיוויק, טויוטה קורולה ושות'.

ביחס אליהן היא כביכול פרימיום שנובע מעצם היותה גרמניה.

הגולף לא מרווחת יותר מהן,היא גם לא באמת נוחה יותר (וגם אם כן לא בפערים כאלה גדולים).

זה שיש לה תריסים למיזוג מאחורה עושה אותה מבחינתך פרמיום ? אחלה.

יש לה איכות חומרים טובה מאוד, אבל גם ליפניות המובילות בעצם יש איכות חומרים לא רעה בכלל ואיכות הרבה גם לא רעה בכלל.

מנוע ותיבת הילוכים ?

זה לא פרימיום, זו התקדמות טכנולוגית, הפעם פולקסוואגן הקדימה, מחר טויוטה תשכלל, מחרתיים הונדה וכו'.

נלך שוב קצת אחורה, שנות ה-90 העליזות, הונדה שפיץ מגיעה עם VTEC 125 כ"ס. גולף ? 102 כ"ס ? (אם אינני טועה).

גם אז הגולף נחשבה "פרימיום" למרות שכמעט בכל פרמטר אפשרי היא היתה נחותה יותר מהמתחרות היפניות.

אז היום מבחינה טכנולוגית ידה על העליונה ביחס למתחרות היפניות.

זה עדיין לא שם אותה בתחרות עם A3 או עם BMW כי מי שחובב פרמיום אמיתי פשוט יקנה סידרה 1 ויאבזר אותה כאוות נפשו, אותו כנ"ל עם A3.

פרמיום בסופו של דבר מתחיל ונגמר בהרבה מובנים בסמל, הסמל של האודי הוא פרמיום, הסמל של BMW הוא פרמיום.

הסמל של פולקסוואגן הוא פרמיום עבור מי שלא מרשה לעצמו אודי או BMW ואז מתחיל לרצות את עצמו בכך שיש לו יותר איבזור (למרות שמלכתחילה היה יכול להוסיף איבזור אופציונלי רב בתוספת תשלום,כפי שנהוג במותגי פרימיום).

אל תאכלו את הלוקשים של צ'מפיון ותגידו אמן, הגולף לא היתה ולא תיהיה מותג פרימיום שווה ערך ל-BMW או אודי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא אני כתבתי שגולף היא פרימיום למרות שגם זה עיניין של השקפה. בשבילך היא לא פרימיום כי אין לה את הסמל הנכון, בשביל האחר היא כן בגלל איכות החומרים.

לדעתי, בכל אופן, יותר מתאים להשוות את הגולף 160 מול האודי והסדרה 1 הזולות ולא מול מאזדה 3 וסיוויק. לי היא מרגישה באותה הרמה כמו הנ"ל ורמה מעל השירוקו למשל (מבחינת כמה שהיא מרגישה יוקרתית, לא משום בחינה אחרת).

emotion of motion

• תוכן חדש...