Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine 9855 VS 9887 הבדלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני הייתי נעול על המכשיר של אלפיין 9855 . אבל ראיתי את המכשיר 9887 וגם הוא ניראה נחמד .

רציתי לבקש עזרה ממכם האם יש שוני בין המכשירים .?

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

ההבדל הכי גדול הוא שב9887 יש אפשרות להנחתה של כל ארוץ בנפרד וב 9855 אין . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אני מעוניין לקנות יד שניה אין לי תקציב לחדש. הבעיה שאין אחד יד שניה בלי שריטות או קילופי צבע.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

דווקא יש או יותר נכון היה,המכשיר של אלכס קניתי ממנו ואני חייב לציין שהמכשיר היה פשוט במצב חדש .,בלי שום שריטה או קילופי צבע.

בקיצור אם תמשיך לחפש אתה תמצא,אני מאמין שיש מכשירים שמורים...

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

יש בניהם הבדלים

1.מסך של ה55 יותר גדול ויפה מ87 .

2.ממשק הקרוס אובר נוח וברור יותר מ87.

3.איכות הכיתוב על כפתורי ה87 מאוד מאוד ירודה(לחבר שלי נמחקו כפתורי POWER,קדימה ואחורה אחרי חצי שנה:|)

4.ל87 יש ממש IPOD נוח יותר וקל לעבור בין תקיות בלי להפעיל את אופצית החיפוש כמו 55.

5.ל87 יש פנאל לא נופל ולא פנאל חשמלי כמו ב55 לכן הוא עמיד יותר.

6.אופן השליטה בסאב נוח יותר ב55.

לסיכום אתה צריך לשחק עם 2 המכשירים ולהחליט מה טוב יותר בשבילך אבל זכור מדובר במכשירים לא פשוטים בכלל מבחינת התפעול(זה לא פיוניר).

אם אתה שואל אותי אני הייתי מעדיף את ה9855 אבל הייתי בודק מליון פעם את מנגנון הירידה החשמלי לפני שאני לוקח אחד כי אם זה מתקלקל זו בעיה דיי קשה.

אדי.

פורסם

יש גם את הבעיה בקרוס של ה9855 שכאשר עובדים אקטיבית וחותכים בסלופ 18-24 יש רעשים מהרמקולים

זו תופעה די נפוצה עם תיעוד נרחב ברשת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

סתם מיתוס עתיק אין שום בעיה.

אני כבר מעל ל3 שנים עם המכשיר בחיים לא הייתה לי בעיה כזו,יצא לי לדבר עם עוד בעלי מכשיר דומה וגם הם לא העידו על בעיה בקרוס.

פורסם
סתם מיתוס עתיק אין שום בעיה.

אני כבר מעל ל3 שנים עם המכשיר בחיים לא הייתה לי בעיה כזו,יצא לי לדבר עם עוד בעלי מכשיר דומה וגם הם לא העידו על בעיה בקרוס.

זה לא מיתוס , אולי מדובר בפס ייצור פגום או משהו אבל זה משהו שקיים ושמיע.

יעיד אליקו ששמע אצלי בהתקנה הראשונה את ה"פאקים" שיוצאים מהרמקולים כאשר נמצאים בסלופ גבוהה

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מנסיון עם למעלה מ20 מכשירי 9855, אני יכול להעיד בבטחון שיש פגם בקרוסאובר המובנה שלו, בחיתוכים של 18 ו24 DB\SLOP.

זאת גם כולל נסיון של שנתיים עם 2 מכשירים כאלו אצלי אישית.

וכן, המכשירים הם ה9855 וה9855R, לכן שלא יקשקשו פה על נושא של בייבוא מקביל וכו'.

מה שכן, אני אישית מאוד אהבתי את הגלייד טאצ' ב9855, אבל ה9887 הוא מכשיר טוב יותר.

גם מעט שינויים בקרוס לטובה, גם מבחינת מהירות התגובה של המכשיר, גם 24 ביט בניגוד לממיר הרגלוטורי ב9855 ולטעמי הוא נוח יותר עם הפאנל הנופל.

לסיכומו של הדיון מבחינתי, ה9887 הוא מכשיר טוב יותר.

סוג של ווריאציה חדשה של ה9835 רק עם נתונים טובים יותר.

ה9855 היה מכשיר מצויין, אבל דווקא פה התחליף החדש ראוי יותר.

under construction..

• תוכן חדש...